6+1 Προτάσεις για το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας

694

Ταραμοσαλάτα, καλαμαράκια, γαρίδες και άλλες λιχουδιές μας περιμένουν την Δευτέρα να γιορτάσουμε τα Κούλουμα με την οικογένειά μας εντός και εκτός της πόλης. To e-table σας δίνει μερικές νόστιμες προτάσεις για να περάσετε όμορφα το μεσημέρι της Καθαράς  Δευτέρας.

Φρέσκα Ψαράκια

Τα Φρέσκα Ψαράκια είναι το πιο όμορφη ψαροταβέρνα – ουζερί στην Νέα Ερυθραία. Αποτελεί πόλο έλξης όσων αναζητούν την πιο καλοψημένη και ζουμερή εκδοχή των θησαυρών της θάλασσας.

Εις το Επανιδείν

Σε αυτό το ταβερνάκι στη Λυκόβρυση τα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά μας είναι απαράβατος κανόνας, για αυτό άλλωστε κατάφεραν πολύ σύντομα να είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές του κόσμου.

Θάλασσα

Θάλασσα όνομα και πράγμα, αφού έχει πάντα φρέσκο ψάρι αλλά και χταποδάκι, καραβίδες, αστακούς και θαλασσινα. 

Το Τρεχαντήρι

Το Τρεχαντήρι είναι μία ψαροταβέρνα-μεζεδοπωλείο που συνεχίζει για πολλοστή χρονιά τα γευστικά ταξίδια σε ένα υπέροχο περιβάλλον δίπλα στο κύμα.

Rafale

To Rafale αποτελεί το νέο αγαπημένο All Day Sea Food Restaurant των Νοτίων Προαστίων, με εκλεκτές θαλασσινές γεύσεις και πολύ ενημερωμένη κάρτα κρασιών.

Άι Νικόλας

Tο μεγάλο αδερφάκι του Rafale, δίπλα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου ο Πίνο Σακιέρι δίνει τον καλύτερό του εαυτό μαγειρεύοντας θαλασσινά σε ευφάνταστες και πολύ νόστιμες συνταγές.

Μυτιλήνη

Πηγαίνοντας δυτικότερα προσφέρει εκλεκτές γεύσεις θαλασσινών ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό . Με σπεσιαλιτέ του τη γαριδογιουβετσάδα, τη γαριδομακαρονάδα και το μυδοπίλαφο σίγουρα η Καθαρά Δευτέρα σας θα είναι πιο νόστιμη από ποτέ!

Οι επιλογές πολλές και τα νόστιμα πιάτα ακόμα περισσότερα, μπες στο etable και κάνε την κράτησή σου online για να κλείσεις τραπέζι τις πιο καλές ψαροταβέρνες της πόλης!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close