5+1 Wine Bars στο Κέντρο με Καλό Φαγητό

640

Το να πας για ένα ποτήρι κρασί και φαγητό είναι πάντα μια καλή ιδέα για έξοδο, ειδικά μετά το πέρας των διακοπών που έχουμε όλοι μια μικρή μελαγχολία για την άδεια που πέρασε πολύ γρήγορα, για το καλοκαίρι που φεύγει και για άλλα πολλά. Μια καλή επίσης επιλογή για έξοδο με φίλους είναι να επιλέξει κανείς ένα από τα παρακάτω wine bars στην Αθήνα, με ποικιλία κρασιών και καλό φαγητό!

To Mono Restaurant στο Μοναστηράκι προτείνει μια πλούσια λίστα κρασιών που συνδυάζονται μοναδικά με τα πιάτα του μενού που έχει σχεδιάσει ο σεφ του εστιατορίου. Το μενού αλλάζει ανάλογα με την εποχικότητα των υλικών και η κουζίνα που εκπροσωπεί είναι ελληνική και μεσογειακή.

Άλλος ένα καλός προορισμός για καλό κρασί και νόστιμο φαγητό είναι τα Prosopa στο Γκάζι με εκλεκτά κρασιά και νόστιμες μεσογειακές γεύσεις που εδώ και 15 χρόνια είναι πρώτο στις επιλογές του κοινού!

Στο Κολωνάκι, στις παρυφές του Λυκαβητού συναντάμε το Ζάχαρη και Αλάτιμε πολλές επιλογές κρασιών από τον διεθνή αλλά και τον ελληνικό αμπελώνα και πιάτα μεσογειακής κουζίνας με ελληνικές πινελιές!

Στην ίδια περιοχή βρίσκουμε και το Le Charme de Pit όπου η ατμόσφαιρά του θα σας θυμίσει γαλλικό μπιστρό. Κρασιά από όλο τον κόσμο συνδυάζονται μοναδικά με όλα τα πιάτα του μενού.

Τέλος, πηγαίνουμε μια βόλτα μέχρι του Ψυρρή, για να βρεθούμε στο Zampanoμε ελληνική δημιουργική κουζίνα και φαγητό σχεδόν σπιτικό και τυριά και αλλαντικά από όλη την Ελλάδα που θα ταιριάξουν μοναδικά με τις ελληνικές ετικέτες κρασιών που προσφέρει.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close