Για φαγητό στη Χασιά

4.8K

Από παλιά, η Χασιά αποτελούσε ιδανικό κυριακάτικο προορισμό για τις οικογένειες της Δυτικής Αττικής. Οι καλές ταβέρνες που υπάρχουν ακόμα και σήμερα γίνονται πόλος έλξης των καλοφαγάδων κάθε ηλικίας αφού το καλομαγειρεμένο φαγητό, τα ζουμερά ψητά παραμένουν ακόμα και σήμερα στην κορυφή των επιλογών.

Γι’ αυτή την Κυριακή λοιπόν σας προτείνουμε να πάρετε το δρόμο για την Φυλή (όπως είναι επίσης γνωστή η περιοχή) και μετά από μια βόλτα στους πρόποδες της Πάρνηθας για να σας ανοίξει την όρεξη ο καθαρός αέρας και η φύση, να κάτσετε σε μια από τις ταβέρνες της Χασιάς για να απολαύσετε καλό φαγητό με την παρέα ή την οικογενειά σας.

Ο Μήτρος

Η ταβέρνα του Μήτρου άνοιξε για πρώτη φορά το 1966 και από τότε συνεχίζει χωρίς διακοπή να σερβίρει νόστιμο ελληνικό φαγητό. Το όλο περιβάλλον είναι οικογενειακό και ζεστό ενώ όλα τα φαγητά μοιάζουν να είναι τόσο σπιτικά! Ξεκινήστε να τσιμπάτε μεζεδάκια με το πρώτο κρασί και συνεχίστε με καλοψημένα κρεατικά, όλα προερχόμενα από Έλληνες παραγωγούς.

Τα Πιθάρια

Η ταβέρνα τα Πιθάρια είναι από τις φημισμένες ταβέρνες της Χασιάς για αρνί στη σχάρα, προβατίνα αλλά και παϊδάκια! Το μενού των Πιθαριών είναι γεμάτο από ελληνικά φαγητά, μεζέδες, ορεκτικά και κυρίως πιάτα που η γεύση τους θυμίζει φαγητό της μαμάς. Μη διστάσετε να επισκεφτείτε τα Πιθάρια,  Παρασκευή το βράδυ όπου μπορείτε να διασκεδάσετε υπό τους ήχους ρεμπέτικης μουσικής!

Το Χρυσό Βαρέλι

Το Χρυσό Βαρέλι είναι ακόμα μια πολύ καλή επιλογή για φαγητό στην Χασιά. Πρόκειται μια από τις πιο γνωστές ταβέρνες της περιοχής με ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και καλό κρασί. Κοντοσούβλι, κοκορέτσι και τα λοιπά ορεκτικά θα σας ανοίξουν την όρεξη όσο θα περιμένετε να απολαύσετε αρνί στην σούβλα ή γουρουνόπουλο! Μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε το φαγητό σας με κρασί από το κελάρι του Χρυσού Βαρελιού για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close