Τα καλύτερα Ινδικά εστιατόρια της Αθήνας

869

Η Ινδική κουζίνα αποτελεί ένα κατεξοχήν παράδειγμα γεύσης και αρώματος και αποτελεί αδυναμία γευσιγνωστών και μη. Τα αναρίθμητα μπαχαρικά που χρησιμοποιούνται δένουν άψογα με τα υλικά των πιάτων και δημιουργούν ένα εκρηκτικό αλλά και εθιστικό γευστικό αποτέλεσμα. Το e-table.gr, λοιπόν, έψαξε και βρήκε για εσάς τα καλύτερα ινδικά εστιατόρια στην Αθήνας όπου μπορείτε να αφεθείτε στη μαγεία της.

Απολαύστε μία μαγευτική, εξωτική αλλά και φιλική ατμόσφαιρα στο Jaipur Palace, καθώς θα είστε περικυκλωμένοι από εξωτικά χρώματα και σχήματα με γλυκές ευωδιές και μουσική που θα πλανάται στον αέρα. Να σημειώσουμε ότι όλος ο εξοπλισμός προέρχεται από το ευρύτερο ασιατικό χώρο και ορισμένα αντικείμενα στόλιζαν τα Παλάτια των Μαχαραγιάδων.

To Kohenoor είναι το νέο ινδικό εστιατόριο στο Γκάζι με ινδικές γεύσεις και πακιστανικές σπεσιαλιτέ. Κοτόπουλο Madras, αυθεντικό Ινδικό πιλάφι, σαλάτα raita αρωματικό κόλιανδρο,  ψωμί naan και άλλες ινδικές νοστιμιές αποτελούν ένα δείγμα αυτών που ετοιμάζονται κάθε μέρα από τους Ινδούς σεφ του εστιατορίου, στην ανοιχτή κουζίνα του.

Το Little India είναι το όμορφο εστιατόριο της ηθοποιού και λάτρη της Ινδικής κουζίνας, Θάλειας Ματίκα. Στο μενού θα συναντήσετε λόγου χάρη samosas λαχανικών, κρέατα στο tandoor, korma, karahi, rogan josh και άλλα πολλά χαρακτηριστικά πιάτα που έχουν μπει εδώ και καιρό για τα καλά στο γευστικό του λεξιλόγιο.

Στο Pink Elephant θα απολαύσετε γεύσεις της «Royal Indian Cuisine» σε έναν μικρό και ζεστό χώρο, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Εκεί, δεν θα βρείτε μόνο τα παραδοσιακά ινδικά καυτερά πιάτα αλλά και άλλες κρεμώδεις, φρουτώδεις και δροσερές γεύσεις. Δοκιμάστε με το γεύμα σας τα house wines του καταλόγου, φτιαγμένα με μεράκι, σε λευκό ή κόκκινο.

Το Indi Go είναι ένας μυστικιστικός κόσμος βοτάνων και μπαχαρικών που αντανακλά ένα τέλειο μείγμα διαφόρων πολιτισμών και εποχών. Πιάτα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι: Σαμόσα, πακόρα, κεμπάπ αρνιού, λαχανικά Τζαλφρέζι, πανίρ κόφτα, ντουμ αλού, αρνί Ρογκαντζός, κόρμα, ρύζι Μπασμάτι, κοτόπουλο τίκα μασάλα.

Σας ανοίξαμε την όρεξη και τώρα δεν μπορείτε να σταματήσετε να το σκέφτεστε; Μπείτε στο e-table.gr και κάντε άμεσα και δωρεάν την κράτησή σας στο αγαπημένο σας εστιατόριο!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close