4 Εστιατόρια με Θέα στην Αθήνα για Brunch

98.4K

Αν ψάχνεις για μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες brunch με υπέροχη θέα στην Αθήνα, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι πού θα βρεις επιλογές! Η πόλη μας κρύβει αρκετά εστιατόρια που προσφέρουν την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσεις το brunch σου με θέα στα αξιοθέατα και τα μνημεία της πόλης. Δες παρακάτω τέσσερα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα που συνδυάζουν την απολαυστική γεύση με την εντυπωσιακή θέα.

1. City Zen All Day Bar Restaurant

Αναζητάς ένα all-day spot στην καρδιά της πόλης με εκπληκτική θέα; Το City Zen είναι η ιδανική επιλογή! Απόλαυσε το brunch με θέα την Ακρόπολη και δοκίμασε τα εντυπωσιακά πιάτα του σεφ Χάρη Μπούρη, που δημιουργεί μοναδικές γευστικές προτάσεις για ‘σενα,με έμφαση στα φρέσκα υλικά και τις παραδοσιακές συνταγές, ενώ υπάρχουν και vegetarian και vegan επιλογές.

2. Ροή

Μια ζεστή και φιλόξενη επιλογή στο κέντρο της Αθήνας είναι το εστιατόριο Ροή. Με κορυφαία ποιότητα κρέατων και άψογη εξυπηρέτηση, προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις. Ανακάλυψε τον εντυπωσιακό χώρο του εστιατορίου, με τις μοναδικές τοιχογραφίες, για ν’ απολαύσεις το brunch σου.

3. Luv n Roll House

Το Luv n Roll House είναι μια καινοτομία στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Συνδυάζει πολλές εφαρμοσμένες και καλές τέχνες, όπως η γαστρονομία, το mixology και ο καφές. Η κουζίνα ανοίγει από νωρίς το πρωί όπου σερβίρει brunch και κλείνει αργά το βράδυ με υπέροχο dinner. Η multiculture κουζίνα του εστιατορίου, φέρει επιρροές από όλο τον κόσμο, σε συνδυασμό με το μοντέρνο design του χώρου, ώστε να δημιουργούν μια πραγματικά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

4. En Aithria Athens

Το En Aithria Athens ενσαρκώνει την απόλυτη κομψότητα και προσφέρει μια μαγευτική θέα του Παρθενώνα και της Αρχαίας Αγοράς. Ο εξωτερικός και εσωτερικός χώρος διαθέτουν υπέροχη ατμόσφαιρα για εκδηλώσεις, ενώ το μενού και η λίστα κοκτέιλ θα σε ενθουσιάσουν.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close