5+1 αγαπημένα εστιατόρια για φαγητό στο Περιστέρι

98.4K

Το Περιστέρι, μια ζωηρή πόλη στην περιοχή των δυτικών προαστίων της Αθήνας, που διαθέτει μια ευρεία γκάμα εστιατορίων που ικανοποιούν τις γαστρονομικές επιθυμίες κάθε επισκέπτη. Από παραδοσιακά εστιατόρια με νόστιμα ελληνικά πιάτα μέχρι ιταλικές trattorias με αυθεντικές πίτσες και ζυμαρικά, το Περιστέρι σε καλωσορίζει να ανακαλύψεις την ποικιλία των γευστικών του προσφορών!

Έχεις περιέργεια να μάθεις ποιοί ειναι οι καλύτεροι γαστρονομικοί προορισμοί στο Περιστέρι; Διάβασε ποιά είναι τα 5+1 καλύτερα εστιατόρια που σου προτείνει το e-table.gr και προετοιμάσου για μία αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία!

1. La Casa Azul

La Casa Azul: Μια γευστική πτήση στη Λατινική Αμερική

Ξεκινάμε το ταξίδι μας με το La Casa Azul, ένα εστιατόριο που σε μεταφέρει από την πρώτη στιγμή στη μαγεία της μεξικάνικης κουζίνας. Εδώ θα απολαύσεις πεντανόστιμα brunch και δροσιστικά κοκτέιλ. Μην παραλείψεις να δοκιμάσετε τις πατάτες bravas και τα χειροποίητα τάκος! Συνιστούμε επίσης τις Enchiladas con carne asada, τις chimichangas de pollo και την παέλια mixta για δύο άτομα. Ένα ταξίδι γεύσεων που αναμφίβολα θα σε συναρπάσει!

2. Basegrill

Basegrill : Η απόλυτη εμπειρία κρέατος

Στο Basegrill, η έννοια του καλού φαγητού έχει μια μοναδική ερμηνεία. Δεν είναι απαραίτητο να θυμάσαι το όνομα του πιάτου που δοκίμασες, γιατί η μνήμη σου θα ανακαλέσει τη χαρά, τον ενθουσιασμό, την ισορροπία και την ευτυχία που σου προκάλεσε κάθε φορά. Η φιλοσοφία αυτή αντανακλάται σε κάθε πιάτο που παρουσιάζεται στο εστιατόριο. Στο μενού του Basegrill θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από ανεπανάληπτα ψητά και εκλεκτά κρέατα, με την ομάδα του Basegrill έτοιμη να σου προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας, δίνοντας έμφαση στην προσωπική επαφή με τους πελάτες.

3. Tarantella Locale Italiano

Tarantella Locale Italiano: Η αυθεντική ιταλική κουζίνα στα δυτικά προάστια

Το Tarantella Locale Italiano είναι ένα all-day εστιατόριο στο Περιστέρι που άνοιξε τον Οκτώβριο του 2020 και έχει γίνει το νέο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας στα δυτικά προάστια. Ο chef Παναγιώτης Γιαννόγλου και η ομάδα του προσφέρουν μια παραδοσιακή ιταλική κουζίνα και brunch επιλογές. Σε μία ατμόσφαιρα με έντονη ιταλική αύρα μπορείς να απολαύσεις το αυθεντικό μενού του Tarantella και να δοκιμάσσεις πιάτα όπως η καρμπονάρα με Guanciale, η Ναπολιτάνικη πίτσα και φυσικά να ολοκληρώσεις το γεύμα σου με ένα εξαιρετικό τιραμισού!

4. Πρωτοράκι/Γιαγιά Κούκου

Πρωτοράκι/Γιαγιά Κούκου: Το στέκι για ελληνική κουζίνα και μεζέδες

Το Πρωτοράκι/Γιαγιά Κούκου στο Περιστέρι είναι ένας ιδιαίτερος χώρος που χωρίζεται σε δύο μέρη: το μεζεδοπωλείο Πρωτοράκι και το πιο cozy Γιαγιά Κούκου για να φιλοξενήσει κάθε επισκέπτη που αναζητά καλό φαγητό και γνήσια ελληνική κουζίνα. Θα απολαύσεις την ατμόσφαιρα του μαγαζιού μπροστά σε βιβλιοθήκες γεμάτες με βιβλία και θα χαλαρώσεις σ’ έναν χώρο με vintage διακόσμηση, ταπετσαρίες και καδράκια. Στο Πρωτοράκι/Γιαγιά Κούκου θα βρεις κλασικές ελληνικές γεύσεις και χορταστικές μερίδες, όπως αλμυρούς λουκουμάδες, μπιφτεκάκια, καταιφάκια με ανθότυρο και μέλι, ζεστή πατατοσαλάτα με σύγκλινο και μοναδική τηγανιά κοτόπουλου.

5. Τραβόλτα

Τραβόλτα: Ένα εστιατόριο αφιερωμένο στο ψάρι

Το ψάρι είναι το είδος που δίνει ξεχωριστό νόημα στη λέξη “φρέσκο” και ορίζει τις γεύσεις με καθοριστικό τρόπο. Αυτό είναι που γνωρίζει καλά το Τραβόλτα και γι’ αυτό το λόγο εξειδικεύεται στο καλό ψάρι! Ένα εστιατόριο αυτό σέβεται τον εαυτό του και, πάνω απ’ όλα, τους επισκέπτες του. Δεν ηρεμεί και δεν δίνει υποσχέσεις που δεν μπορεί να κρατήσει. Καθημερινά ζει σε μια αγωνία και σε μια διαρκή έκπληξη. Οι άνθρωποι του Τραβόλτα ξέρουν ότι το φαγητό επηρεάζεται από τον καιρό, τα φεγγάρια και τις εποχές. Έτσι, κάθε μέρα μπορεί να προσφέρει κάτι νέο στο τραπέζι σου! Απόλαυσε τις εκλεκτές παρασκευές ψαριού, που παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο για να αναδείξουν τη φρεσκάδα και την αυθεντική γεύση τους.

5+1. La Pasteria

La Pasteria: Ένα ιταλικό εστιατόριο με ποιοτική κουζίνα

Το εστιατόριο La Pasteria στο Περιστέρι είναι σταθερός προορισμός για λάτρεις της ιταλικής κουζίνας. Προσφέρει πάντα ποιοτικό φαγητό σε προσιτές τιμές, σ’ έναν χώρος μοντέρνο και χαλαρό, με χαρακτηριστικά μιας ιταλικής trattoria. Το μενού του La Pasteria είναι πλούσιο και καλύπτει όλα τα γούστα. Εδώ θα βρεις πιάτα με ζυμαρικά, πίτσες με αυθεντική λεπτή ιταλική ζύμη, κρεατικά και θαλασσινά, τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις με κρασί ή κοκτέιλ. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τις δροσερές σαλάτες και antipasti, ζυμαρικά φτιαγμένα στον φούρνο, γεμιστό ραβιόλι με ρικότα και σπανάκι, ιταλικό burger, μοσχαρίσιο flank steak και πολλές άλλες αυθεντικές ιταλικές συνταγές.

Το Περιστέρι είναι μια πόλη γεμάτη γευστικές απολαύσεις και επιλογές για τους λάτρεις της καλής γαστρονομίας. Από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τους πλούσιους μεζέδες και τα φρέσκα ψάρια, μέχρι τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις με τις πίτσες και τα ζυμαρικά, στο Περιστέρι θα βρεις μια ποικιλία εστιατορίων που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Αν βρίσκεσαι στο Περιστέρι ή σκοπεύεις να το επισκεφθείς, μην διστάσεις να εξερευνήσεις αυτά τα εστιατόρια και να αφεθείς σε γεύσεις και αρώματα που θα σου μείνουν αξέχαστα! Μπες στο e-table.gr για να δεις πληροφορίες για τα μενού, τις κριτικές, τις τιμές και κάνε κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σου!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close