Νοέμβριος 2018 | 10 νέα εστιατόρια στο e-table

916

Είσαι έτοιμος για τις νέες γαστρονομικές εκπλήξεις που σου έχουμε στην Αθήνα; Ιδού 10 νέες αφίξεις στο e-table που θα σε ενθουσιάσουν!

Η Αυλή του Καρύλλου, Νέα Σμύρνη

Tο πιο φωτεινό και ζεστό μεζεδοπωλείο στα Νότια Προάστια, ακούει στο όνομα Η Αυλή του Καρύλλου και σε περιμένει με την παρέα σου στην οδό Πλατεία Καρύλλου 9, στη Νέα Σμύρνη. Εκλεκτοί μεζέδες, νόστιμη ελληνική κουζίνα και ποιοτικό κρασί προσφέρονται καθημερινά στις πιο χαμηλές τιμές για να τα απολαύσεις. Ο χώρος του είναι ντυμένος σε γήινα χρώματα, φωτεινός, ευρύχωρος και μαζί με το στοιχείο της πέτρας που διαθέτει, συνδυάζουν άρτια το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Το προσωπικό του είναι πάντα ευγενικό και γρήγορο, προτείνοντας τις καλύτερες σπεσιαλιτέ του εστιατορίου. Νομίζουμε πως μία μόνο επίσκεψη αρκεί για να το κάνει τον αγαπημένο σου νέο προορισμό για μεζέ στα Νότια.

e-table tip: Μπορείς να ξεκινήσεις την παραγγελία σου με τα αγαπημένα μας ρολάκια μελιτζάνας με κόκκινη σάλτσα και τυρί, με παστουρμαδοπιτάκια και καγιανά με πατάτες και φέτα και να συνεχίσεις με μοσχαρίσια τηγανιά, πανσετάκια σχάρας και κεφτεδάκια με κόκκινη σάλτσα και γιαούρτι.

 

Κλείσε στην Αυλή του Καρύλλου

 


Σμυρνέον, Νέα Σμύρνη

Αν τώρα θέλεις και άλλη μία νέα πρόταση για μεζέ στη Νέα Σμύρνη, τότε σου έχουμε το ολοκαίνουργιο εστιατόριο Σμυρνέον, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον Οκτώβριο του 2018. Θα το βρεις στην οδό Ιωνίας 45, σε έναν πολύ όμορφο χώρο με γήινα χρώματα και ρετρό διακόσμηση, η οποία παντρεύει το κλασσικό με το νέο ελληνικό στοιχείο. Παραδοσιακές ελληνικές σπεσιαλιτέ, αλλά και νέες δημιουργικές προτάσεις βασισμένες πάντα στην ελληνική γαστρονομία συνθέτουν το μενού του εστιατορίου και σε κάνουν να θέλεις να το επισκεφθείς ξανά και ξανά. Όλες οι σπεσιαλιτέ του, ετοιμάζονται με προϊόντα ελληνικής προελεύσεως, τα οποία μπορείς να τα βρεις διαθέσιμα και στο εσωτερικό παντοπωλείο που διαθέτει.

e-table tip: Δοκίμασε μελιτζανοκεφτέδες, κοπανιστή, γραβιέρα Κρήτης σαγανάκι και σαλάτα κοτόπουλο για αρχή, ένα από τα σπέσιαλ πιάτα του, όπως συκώτι μοσχαρίσιο με γλυκοπατάτα ή έναν μουσακά vegan για κυρίως και μία σοκολατόπαστα ή ένα παραδοσιακό γλυκό ημέρας για το τέλος.

 

Κλείσε στο Σμυρνέον

 


Philip, Βουλιαγμένη

Αν πάλι είσαι γενικά λάτρης των Νοτίων Προαστίων, σου έχουμε μία νέα γαστρονομική πρόταση, το All-Day Cafe Restaurant Philip στη Βουλιαγμένη. Βρίσκεται στην οδό Αγίου Παντελεήμονος 7 και αποτελεί το πιο ζεστό Live music Piano Bar των Νοτίων Προαστίων, μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων. Γνωστοί και επώνυμοι τραγουδιστές κάνουν live εμφανίσεις επιλέγοντας Jazz και Ελληνική έντεχνη μουσική, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Ο χώρος του είναι minimal και ζεστός, ενώ το προσωπικό του πάντα ευδιάθετο και γρήγορο. Το μενού του περιέχει διάφορες νόστιμες, γευστικές και πρωτότυπες μεσογειακές συνταγές, οι οποίες μαγειρεύονται καθημερινά με τα πιο φρέσκα και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά της αγοράς.

e-table tip: Ξεκίνα με Chapmignon De Paris, που είναι γεμιστά μανιτάρια φούρνου με Ιταλικό jamon και μανούρι, με Μιλφέιγ Αλλιώς, το οποίο είναι χρυσές μελιτζάνες από κουρκούτι μπύρας συνδιασμένες με αφράτη μους από φέτα και σχοινόπρασο και για κυρίως, ένα από τα best selling πιάτα του, όπως Fresh Salmon with Spaghetti pasta, Rib eye steak και Black Angus (premium Drakoulis meat).

 

Κλείσε στο Philip

 


Πορφύρα, Μελίσσια

Νόμιζες πως δε θα έχουμε καμία νέα πρόταση για φαγητό για σένα που θέλεις να βγεις στα Βόρεια; Ε λοιπόν, έκανες λάθος! Ετοιμάσου για ψαράκι στο Fish Restaurant στα Μελίσσια, το οποίο ακούει στο όνομα Πορφύρα. Άνοιξε στην οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας 29 και 25ης Μαρτίου, το Μάϊο του 2018 και έκτοτε έχει μπει στις καρδιές όλων όσων αγαπούν τους εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες και την Ελληνική κουζίνα. Απολαυστικά και καλοψημένα φρέσκα ψάρια από τον Ευβοϊκό, αλλά και πετρομπάρμπουνα απο την Κάσο, ετοιμάζονται στην κουζίνα και σου ανοίγουν τη όρεξη με τις μυρωδιές τους. Ο χώρος του είναι μοντέρος και διακοσμημένος σε λευκές και μπλε αποχρώσεις, με σχοινιά και καθρέφτες που μοιάζουν με φινιστρίνια και με γαλάζιους σωλήνες, που δημιουργούν διάφορα γραμμικά μοτίβα στους τοίχους, δίνοντας ένα διαφορετικό στυλ από αυτά των κλασικών Fish Restaurant.

e-table tip: Δοκίμασε τραγανά στικ κολοκυθιού σερβιρισμένα με τζατζίκι, φέτα ψητή με πιπεριά και καρεδάκι ντομάτας για αρχή, ενώ για κυρίως, δοκίμασε λινγκουίνι με θαλασσινά ημέρας, ριζότο με φρέσκια σουπιά, μύδια σαγανάκι, αθερίνα και γαρίδες τηγανιτές σε σως ταρτάρ.

 

Κλείσε στο Πορφύρα

 


Zinglee

Και τώρα ετοιμάσου, γιατί οι νέες προτάσεις για το κέντρο είναι πολλές και καλές! Θα αρχίσουμε με το Zinglee, το οποίο βρίσκεται στη θέση του παλιού Pepe’s, στην οδό Τσακάλωφ 2, στο Κολωνάκι. Αποτελώντας μια νέα και απόλυτα φρέσκια και νόστιμη γευστική πρόταση στο κέντρο της πόλης, το Zinglee σε μαγεύει με τις έντονα Ελληνικές και Μεσογειακές του γεύσεις, αλλά και με το κοσμοπολίτικο ύφος του. Ο executive chef Χρήστος Αθανασιάδης, αξιοποιεί και αναδεικνύει προϊόντα με ταυτότητα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και super foods από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό μενού με μία πιο σύγχρονη εκδοχή του συνδυασμού ελληνικών και μεσογειακών γεύσεων. Ο χώρος του είναι μοντέρνος, προσεγμένος και διακοσμημένος με γήινα χρώματα, δίνοντάς του μία πιο ζεστή διάθεση.

e-table tip: Επέλεξε μία από τις νόστιμες, υγιεινές και bio – organic επιλογές του, όπως είναι η εξαιρετική quinoa salad του, το salmon Benedict with creamy sauce και το salmon fillet with wild rice.

 

Κλείσε στο Zinglee

 


Λαδάδικα Αθήνας, Θησείο

Επόμενη νέα και φρέσκια πρόταση στο κέντρο, αποτελεί το ολοκαίνουργιο μεζεδοπωλείο Λαδάδικα Αθήνας, το οποίο βρίσκεται στο Θησείο, στην οδό Πειραιώς 69 και Ασωμάτων 49. Άνοιξε τις πόρτες του στις 26 Οκτωβρίου 2018 και έγινε αμέσως το νέο hotspot για γλέντι, διασκέδαση και μοναδικές γεύσεις στο κέντρο. Εκεί θα βρεις μοναδικές προσφορές με εξαιρετικά μενού ελληνικών γεύσεων και κρασί, συνοδευόμενα από live μουσική, Παρασκευή έως Κυριακή που θα σε ξετρελάνουν. Ο χώρος του είναι απλός και παρεΐστικος και το προσωπικό του πρόθυμο και εξυπηρετικό. Αυτό που πρέπει σίγουρα να ξέρεις, είναι πως το γλέντι, το τραγούδι και ο χορός κρατά μέχρι το πρωί, οπότε αν σου αρέσει το καλό φαγητό και το κέφι σίγουρα πρέπει να το επισκεφθείς.

e-table tip: Δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε το μοσχαρίσιο μπιφτέκι και τα χοιρινά μπριζολάκια από την ποικιλία κρεατικών του.

 

Κλείσε στο μεζεδοπωλείο Λαδάδικα Αθήνας

 

 


Μελίλωτος

Αγαπημένο στέκι στο Κέντρο της Αθήνας, το κλασικό εστιατόριο Μελίλωτος. Μπορείς να το επισκεφθείς μετά τα ψώνια ή τη δουλειά σου, στη γνωστή γειτονιά με τα ιστορικά υφασματάδικά της, στην οδό Καλαμιώτου 19, στην καρδιά της Αθήνας. Ξεχωριστά πιάτα ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, ετοιμάζονται από τον γνωστό Chef Κωνσταντίνο Σιωπίδη, με αγνά εποχικά υλικά, από μικρούς τοπικούς παραγωγούς και σε ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο χώρος του είναι minimal και προσεγμένος, αποπνέοντας μία αίσθηση χαλάρωσης. Το προσωπικό του ευγενικό και έτοιμο να σε βοηθήσει να επιλέξεις το πιάτο που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σου, αλλά και να σου προτείνει τα πιάτα ημέρας που δημιουργεί καθημερινά για εσένα ο chef.

e-table tip: Για αρχή μπορείς να παραγγείλεις μία τάρτα με καπνιστή πέστροφα Ορχομενού, κρίθινο Κρητικό παξιμάδι, φέτες παντζαριού και μους λευκής ταραμοσαλάτας και ένα βουκολικό αυγό μάτι (βιολογικό) πάνω σε χόρτα εποχής, με ζυμωτό ψωμί ψημένο στη σχάρα και κρέμα γιαουρτιού με φέτα Ελασσόνας, ενώ στη συνέχεια να δοκιμάσεις σκιουφικτά με μπουκιές στήθους κοτόπουλου, εστραγκόν και φρέσκα μανιτάρια ή χοιρινά φιλετάκια με καραμελωμένα μήλα και σάλτσα από πικραμύγδαλο και για το τέλος, ένα από τα χειροποίητα γλυκά του, όπως σοκολατόπιτα με βάση από μπισκότα Digestive.

 

Κλείσε στο Μελίλωτο

 

 


Rock n Roll, Κολωνάκι

Ένα Bar Restaurant το οποίο είναι γνωστό σε όλους, είναι το φημισμένο και επιτυχημένο Rock n Roll στο Κολωνάκι, το οποίο μετρά πάνω από 30 χρόνια λειτουργίας. Ο μοντέρνος, καλαίσθητος και mainstream χώρος του, με το στοιχείο του ξύλου να κυριαρχεί από άκρη σε άκρη και η λαχταριστή American Style – Burger κουζίνα του, είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που το έχουν κάνει τόσο επιτυχημένο. Αν δεν ξέρεις ήδη που να το βρεις, πρέπει να πας στην οδό Λουκιανού 6, ώστε να επισκεφθείς το διαχρονικό αυτό Club Restaurant που όλοι αγαπούν και να ανακαλύψεις και εσύ το λόγο που το έχει κάνει τόσο γνωστό. Το έμπειρο προσωπικό του, σε βοηθά πάντα να επιλέξεις ανάμεσα σε δροσερές σαλάτες, λαχταριστή pizza, ζουμερά burger, γευστικά pasta and noodles και μοναδικά επιδόρπια.

e-table tip: Άρχισε το γεύμα ή το δείπνο σου με ένα billion dollar baby burger και ένα chicharon, συνέχισε με pepe and carbo και baby back reebs, ενώ για το τέλος, παράγγειλε ένα honky tonk.

 

Κλείσε στο Rock n Roll

 


Άνοιξη Παρά Τέταρτο, Γκάζι

Το νέο μουσικό τσιπουράδικο Άνοιξη Παρά Τέταρτο, άνοιξε στο Γκάζι και σε περιμένει με νέες μοναδικές γεύσεις και εξαιρετική live μουσική. Θα το βρεις στην οδό Δεκελέων 24 και Ζαγρέως 17, η οποία είναι αρκετά κοντά στο μετρό του Κεραμεικού, σε έναν όμορφο, ζεστό και παρεϊστικο χώρο. Αυτό που ξεχωρίσαμε εμείς σε αυτό το τσιπουράδικο, είναι οι μοναδικές του γεύσεις και η άψογη εξυπηρέτησή του. Εκεί θα βρεις τα πιο νόστιμα σπιτικά εδέσματα, τα οποία ετοιμάζονται με τα πιο αγνά και φρέσκα εποχικά υλικά, που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες. Τους νόστιμους μεζέδες του, πέραν από τη live μουσική, μπορείς να τους συνδυάσεις ιδανικά με επιλεγμένα αποστάγματα και τσίπουρο Τυρνάβου, ώστε να κάνει το γεύμα ή το δείπνο σου ακόμα καλύτερο.

e-table tip: Αγαπημένες μας επιλογές, οι γευστικοί ψαρομεζέδες του, όπως το χταποδάκι, οι γαρίδες, το σαλάχι, το καβούρι και φυσικά τα ψάρια ημέρας, συνοδεία από φάβα, σκορδαλιά και νόστιμες ψητές ή τηγανιτές πατάτες.

 

Κλείσε στο Άνοιξη Παρά Τέταρτο

 


Μια ζωή την έχουμε, Κεραμεικός

Μία νέα πρόταση στο κέντρο της Αθήνας, η οποία σε ταξιδεύει μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς ζωής της και άλλες παλιές καλές εποχές, είναι το μουσικό μεζεδοπωλείο Μια ζωή την έχουμε. Θα το βρεις στον Κεραμεικό, στα όρια με το Μεταξουργείο, στην οδό Σφακτηρίας 20, σε έναν όμορφο, λιτό και παραδοσιακό χώρο, ο οποίος δημιουργήθηκε με αγάπη και μεράκι για όλους όσους μαζί με το φαγητό τους επιθυμούν να απολαύσουν ζωντανή μουσική και να περάσουν όμορφα με τους φίλους ή την οικογένειά τους. Μπορείς να καθίσεις δίπλα στο τζάκι τώρα που κρύωσε και ο καιρός και να απολαύσεις τους νόστιμους ελληνικούς μεζέδες του, οι οποίοι ετοιμάζονται καθημερινά με φρέσκα ποιοτικά προϊόντα, μαζί με κρασάκι και τσίπουρο.

e-table tip: Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις το μεζέ του Σάββα, το καραμανλίδικο λουκάνικο και το καπνιστό τυρί Νάουσας που διαθέτει.

 

Κλείσε στο Μια ζωή την έχουμε

 


 

Κλείσε σε  hot εστιατόρια στο e-table 

 


Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close