Τώρα και τα La Pasteria στην παρέα του e-table.gr

594

Μακαρονάδες της Αθήνας κι όχι μόνο, κρατηθείτε. Ένας παλιός καλός γνώριμος μπαίνει στην παρέα του e-table και σας υπόσχεται ωραίες εξόδους με καλές ιταλικές γεύσεις και αρώματα.

Τα La Pasteria οργανώνουν ένα γαστρονομικό ταξίδι στην παράδοση της Ιταλικής κουζίνας αλλά και στην ιταλική πλευρά της οικογένειας του chef, όπως ο ίδιος είχε αναφέρει. Κάπως έτσι, το μενού περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από κάθε είδους μακαρονάδας, από τις πιο λευκές (π.χ. Carbonara, Pasta Mista) μέχρι τις πιο κόκκινες (π.χ. Bolognese, Arrabiata), ριζότο, πολλά ορεκτικά και σαλάτες με αγάπη στη Μεσογειακή και Ιταλική φιλοσοφία. Φυσικά, από τον κατάλογο δε θα μπορούσαν να λείπουν τα λαχταριστά επιδόρπια που περιμένουν τους επίδοξους food lovers να τα επιλέξουν ή ακόμα καλά κρασιά και δροσιστικά cocktail.

Όσο για το χώρο, η ποιότητα συνεχίζεται και εδώ, αφού το κάθε La Pasteria διαθέτει ένα περιβάλλον κατασκευασμένο ώστε να δώσει την καλύτερη εμπειρία στους υποψήφιους πελάτες του. Η ανοιχτή κουζίνα που διαθέτουν σε συνδυασμό με τη φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση από το προσωπικό θα σας κάνουν να νιώσετε φιλόξενα και οικεία κάθε στιγμή της ημέρας.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά ακόμα το μαγαζί προσφέρει από Δευτέρα έως και Πέμπτη αποκλειστικά για τους χρήστες του e-table έκπτωση της τάξης του 20%! Για να εκμεταλλευτείτε την προσφορά στη γνωστή αλυσίδα Ιταλικής κουζίνας, μπορείτε απλά να μπείτε στο e-table.gr και να κάνετε δωρεάν κράτηση απλά και γρήγορα.

Κάνε Κράτηση στα La Pasteria

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close