Θεσσαλονίκη | 5 νέα εστιατόρια για τους καλοφαγάδες του e-table

753

Σου παρουσιάζουμε τα νέα εστιατόρια στο e-table που είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν τα νέα σου στέκια σε σένα που βρίσκεσαι στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Ζουμερά κεμπάπ, απολαυστικοί τσιπουρομεζέδες, υπέροχες ιταλικές γεύσεις και σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα σε περιμένουν σε 5 νόστιμα εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη.

Ayhan Mado, Θεσσαλονίκη – Κέντρο

Το δημοφιλές εστιατόριο AYHAN Authentic Oriental Cuisine σε συνεργασία με την επιτυχημένη αλυσίδα τούρκικων ζαχαροπλαστείων MADO, μεταφέρθηκε στο κέντρο της πόλης και προσφέρει original πιάτα από την γειτονική χώρα σε μία καθαρά Ανατολίτικη ατμόσφαιρα. Εκεί θα δοκιμάσεις παραδοσιακές τουρκικές συνταγές από τον σεφ Ayhan Ekinci: το μοναδικό σε γεύση χιουνκιάρ μπεγιερντί (κοκκινιστό κρέας με πουρέ καπνιστης μελιτζάνας), τη σούπα με τις κόκκινες φακές και ζουμερό τούρκικο κεμπάπ σερβιρισμένο με πιλάφι από αρωματικό πολίτικο πλιγούρι. Στο τέλος, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις σιμιγδαλένιο χαλβά με γέμιση σπιτικού παγωτού κανέλα και σιροπιαστό κανταίφι με γέμιση μαλακού τυριού. Live μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:30.

Κλείσε στo Ayhan Mado

 


Gaia’s Den, Θεσσαλονίκη – Κέντρο 

Το Gaia’s Den ή αλλιώς το Λημέρι της Γαίας, είναι ένας νέος χώρος στη φιλόξενη γειτονιά των Λαδάδικων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το Gaia’s Den εντυπωσιάζει με την ξεχωριστή κουζίνα του και τις ιδιαίτερες μουσικές, καθώς εκεί θα απολαύσεις φρέσκες σαλάτες και φοβερά ορεκτικά όπως το σνίτσελ μελιτζάνας και στίκς κολοκυθιού με παρμεζάνα. Ετοιμάσου για γεύσεις και πιάτα που θα κερδίσουν τον ουρανίσκο σου σε έναν γήινο χώρο διακοσμημένο με πέτρα και ξύλο. Θα ξετρελαθείς με τα λιγκουίνι με σάλτσα ροδάκινου και το ριζότο ρατατούη, αλλά και με τους απολαυστικούς τσιπουρομεζέδες και πιάτα ημέρας από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

 

Κλείσε στo Gaia’s Den

 


 

Λεμονάδα, Συκιές

Η Λεμονάδα είναι είναι ένα ακόμα από τα νέα εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη που θα σου προτείνουμε στις Συκιές, που μπορείς να απολαύσεις πιάτα από τον επώνυμο Chef Νίκο Λιόγγαρη. Η Λεμονάδα έχει μια μεγάλη ποικιλία από σαλάτες, εξαιρετικούς μεζέδες και ορεκτικά: Δοκίμασε τη σαλάτα Λεμ-on-άδα, τη θαλασσινή με τόνο Αλοννήσου, το διαφορετικό mix grill κρεμαστό και το τσιγγελάτο XL σουβλάκι. Ζωντανή μουσική με live stage κάθε Παρασκευή από τις 23:00.

 

Κλείσε στη Λεμονάδα

 


Raffaele Pizza & Pasta, Εύοσμος


Με οδηγό τον Raffaele Esposito, πατέρα της σύγχρονης εκδοχής της πίτσας και την ποιότητα των υλικών, το Raffaele Pizza & Pasta σε προσκαλεί να δοκιμάσεις μοναδικές γεύσεις της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας. Cozy και χαλαρός χώρος που θυμίζει ιταλική trattoria, άριστη φιλοξενία και υπέροχες ιταλικές γεύσεις που βασίζονται σε σπιτικές συνταγές είναι όσα θα απολαύσεις το Raffaele Pizza & Pasta. Δοκίμασε λαχταριστές μακαρονάδες με διάφορες ιταλικές σάλτσες, καλτσόνε και φρεσκοζυμωμένες πίτσες, φρέσκες σαλάτες και ιταλικά ορεκτικά.

 

Κλείσε στo Raffaele Pizza & Pasta

 


 

Fyssalida Restaurant & Bar, Θεσσαλονίκη – Κέντρο

Η τελευταία πρόταση μας για τα νέα εστιαστόρια στη Θεσσαλονίκη είναι το Fyssalida Restaurant & Bar, ένα εστιατόριο εμπνευσμένο από την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.  Οι σύγχρονες τεχνικές συναντούν την εξαιρετική γαστρονομία σε ένα ζεστό και χαλαρό σημείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Φρέσκα υλικά, εποχιακά προϊόντα, προσοχή στη λεπτομέρεια και φιλική εξυπηρέτηση κάνουν το Fyssalida ιδανική επιλογή τόσο για ένα γρήγορο μεσημεριανό διάλειμμα όσο και για ένα δείπνο. Δοκίμασε κριθαράκι με γαρίδες, ψητά ντοματίνια και λάδι βασιλικού, χταπόδι μαρινάτο με ζεστή πατατοσαλάτα,  χοιρινά μπριζολάκια με baby πατάτες και σπιτική bbq και κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα και σάλτσα μουστάρδας.

 

Κλείσε στην Fyssalida

 

 

Κλείσε σε εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close