Θεσσαλονίκη | 5 ρομαντικά εστιατόρια για Χριστουγεννιάτικα ραντεβού

2.1K

Θες να κάνεις μία γευστική έκπληξη στο άλλο σου μισό; Κανόνισε την επόμενή σας γιορτινή έξοδο σε ένα από αυτά τα ρομαντικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη!

Diplomatico

ρομαντικά εστιατόρια Θεσσαλονίκη

Το εστιατόριο Diplomatico στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ανήκει στο γνωστό ξενοδοχείο Mediterranean Palace και προσφέρει μεσογειακή κουζίνα, ελληνικές σπεσιαλιτέ και διεθνείς γεύσεις. Σε έναν πολυτελή και φιλόξενο χώρο με κομψή διακόσμηση, θα απολαύσεις συνταγές υψηλής γαστρονομίας που περιλαμβάνουν τα πιο εκλεκτά κρεατικά, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ζυμαρικά και ριζότι αλλά και gourmet επιλογές που συνοδεύονται με μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών κρασιών.

e-table tip: Για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς υπάρχει μενού 85€/άτομο και ξεκινάει από τις 22:00. Για κράτηση μέσω του e-table θα ισχύσει και το -15% στο μενού.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Diplomatico

 


 

Chan Restaurant

ρομαντικά εστιατόρια Θεσσαλονίκη

Το Chan Restaurant είναι το εστιατόριο του ξενοδοχείου The Met, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στις γεύσεις της ασιατικής κουζίνας.  Το εστιατόριο είναι σχεδιασμένο με πολυτελείς πινελιές, σύμφωνα με τις οδηγίες του restaurateur Oliver Peyton, προσφέροντας μια αξέχαστη και ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία ασιατικής γαστρονομίας.

e-table tip: Δοκίμασε εξαιρετικό black cod, πάπια Πεκίνου, αλλά και κάποιο από τα πιάτα ινδικής κουζίνας.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Chan

 


 

Orizontes Roof Garden

ρομαντικά εστιατόρια Θεσσαλονίκη

To Orizontes Roof Garden είναι το εστιατόριο του γνωστούς ξενοδοχείου Electra Palace, στην Πλατεία Αριστοτέλους το οποίο εκτός από καλό φαγητό προσφέρει και μοναδική θέα προς τον Θερμαϊκό Κόλπο.
Η κουζίνα που εκπροσωπεί το εστιατόριο είναι μεσογειακή, και το μενού σχεδιάστηκε από τον Chef Γιάννη Μπαχάρη και την ομάδα του, με επιρροές από την τοπική κουζίνα της Μακεδονίας, με πινελιές από όλη την Ελλάδα και εκτελέσεις υψηλής γαστρονομίας.

e-table tip: Δοκίμασε τη δημιουργική χωριάτικη σαλάτα, το χταπόδι καρπάτσιο και το κριθαρώτο με γαρίδες, ενώ από τα κρεατικά ξεχώριζει το pata negra steak με σάλτσα καραμέλας και τρούφα και το κοτόπουλο με σάλτσα mojito.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Orizontes

 


 

Mandon

ρομαντικά εστιατόρια Θεσσαλονίκη

Στο ιστορικό Μέγαρο Μάλαχ που χτίστηκε το 1924 σε σχέδια του Γάλλου αρχιτέκτονα Pleyber, θα βρεις τo Mandon club restaurant. To Mandon επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του φαγητού και της διασκέδασης με ένα νέο μενού, με εκλεκτά πιάτα διεθνούς κουζίνας δια χειρός Chef Γιώργου Κορδώνη.

e-table tip: Δοκίμασε πανσέτα με καπνιστό λάχανο, μακεδονίτικη πάπρικα, φουντούκι και κρεμμύδι τουρσί, γαριδομακαρονάδα για δύο άτομα, κόκκορα παστιτσάδα και χοιρινή μπριζόλα γαλλικής κοπής.

 

Κλείσε Τραπέζι στο Mandon

 


 

7 Θάλασσες

ρομαντικά εστιατόρια Θεσσαλονίκη

Οι 7 Θάλασσες είναι ένα βραβευμένο fish restaurant με Χρυσό Σκούφο το 2010 και επίσης κατέχει  Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. Οι υψηλές γαστρονομικές δημιουργίες, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η ανάδειξη των φρεσκάδας των πρώτων υλών με σεβασμό πάντα στη μαγειρική σοφία της Μεσογείου έρχονται να δέσουν με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα ενός χώρου που προσφέρει εξαιρετικά θαλασσινά πιάτα.

e-table tip: Δοκίμασε φρέσκο σούσι, μύδια με πέστο, φιλέτο σολωμού και αστακομακαρονάδα.

 

Κλείσε Τραπέζι στις 7 Θάλασσες

 


 

Κλείσε Τραπέζι σε ρομαντικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close