Φύγαμε για μεζέδες στο Ηράκλειο Κρήτης

7.6K

Το Ηράκλειο ξέρει να κρατεί την παράδοση σε όλους τους τομείς, ακόμη και στο πιάτο σου ώστε να καλύψει και να ικανοποιήσει όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις σου! Σε φοβερά μεζεδοπωλεία στο Ηράκλειο θα απολαύσεις τσικουδιές, πλούσιες παραδοσιακές συνταγές και κρητικό ταπεραμέντο! Βρες το μεζεδοπωλείο που σου ταιριάζει και ζήσε την παράδοση της Κρήτης στον “ουρανίσκο” σου!

 

 Φ.Π.Α. 100%

μεζεδοπωλεία στο Ηράκλειο

Πρώτη πρόταση για μεζεδοπωλεία στο Ηράκλειο είναι το Φ.Π.Α. 100%. Στο κέντρο του Ηρακλείου σε έναν διαμορφωμένο χώρο κατάλληλο για εσένα που σου αρέσει το ζεστό και όμορφο περιβάλλον, μπορείς να περάσεις υπέροχα με την παρέα σου και να απολαύσεις την νοστιμιά και την ποιότητα στο πιάτο σου! Άλλωστε τα αρχικά του μεζεδοπωλείου Φ.Π.Α. 100% συμβολίζουν αυτά που πάντα απαιτείς από την έξοδό σου, Φαγοπότι, Ποιότητα και Απόλαυση! Πιες την ρακή σου, συνδύασε το καλό κρασί με το γεύμα σου κι άσε την μουσική να σε ταξιδέψει.

e-table tip: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή η κρητική λύρα σου κρατάει συντροφιά ενώ δοκιμάζεις νοστιμότατο κανταΐφι τυριών!

 

Τα Πιατάκια του Scooby

μεζεδοπωλεία στο Ηράκλειο

Μετά από μία ευχάριστη βόλτα στην Κνωσσού κάνοντας τα ψώνια της ημέρας, τα Πιατάκια του Scooby είναι έτοιμα να σου προσφέρουν λίγη ξεκούραση μέσα από ένα πλούσιο μενού κρητικής κουζίνας. Η παραδοσιακή του ξυλόσομπα αποτελεί την καλύτερη συντροφιά για τον χειμώνα και η ρετρό ατμόσφαιρα θα σε χαλαρώσει! Ένας μικρός μεν, αλλά ζεστός χώρος που προσφέρει σπιτικές σπεσιαλιτέ σε συνδυασμό με καλό κρασί και παραδοσιακή τσικουδιά! Η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι πατάτα οφτή, και λαχταριστές μπριζόλες καθώς και σφακιανή πίτα με μέλι και παραδοσιακά πιτάκια.

e-table tip: Παρασκευή και Σάββατο θα απολαύσεις τους μεζέδες σου μετά ζωντανής μουσικής με ρεμπέτικο και λαϊκό πρόγραμμα!

 

Ξα μου μένα

μεζεδοπωλεία στο Ηράκλειο

Εάν είσαι φαν του γνήσιου παραδοσιακού κρητικού μεζεδοπωλείου, βρήκες το κατάλληλο στέκι που θα σε μυήσει στον τρόπο ζωής των Κρητικών. Σκαλιστή πέτρα ντυμένη με κρητικά τοπικά προϊόντα και ξύλινες πινελιές που ζεσταίνουν τον χώρο, θα σε κάνουν να νιώσεις οικεία κι όμορφα. Το μενού του Ξα μου μένα προσφέρει κρητική και μεσογειακή κουζίνα με λαχταριστά μεζεδάκια από τα πιο αγνά και παραδοσιακά υλικά. Συνόδευσε το γεύμα σου με τα καλύτερα αποστάγματα της περιοχής και κλείσε την απόλαυση δοκιμάζοντας τηγανίτες με μέλι και σοκολάτα!

e-table tip: Συνόδευσε το γεύμα σου με τα καλύτερα αποστάγματα της περιοχής και κλείσε την απόλαυση δοκιμάζοντας τηγανίτες με μέλι και σοκολάτα!

 

 Αρρένων Θηλέων

μεζεδοπωλεία στο Ηράκλειο

Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τ’ αλλάζεις με τίποτα! Γι’ αυτό το μεζεδοσχολείο Αρρένων Θηλέων διαμόρφωσε ένα ξεχωριστό χώρο διακοσμημένο όπως ένα σχολείο. Πολύχρωμες καρέκλες, πέτρα σε συνδυασμό με ξύλο, βιβλιοθήκες ντυμένες με σχολικά είδη και ο πίνακας που σε περιμένει να εκφράσεις τις εντυπώσεις σου! Και αφού νοστάλγησες το παρελθόν και τις μαθητικές σου αίθουσες, απόλαυσε τις αγαπημένες σου σπεσιαλιτέ. Θα βρεις ποικιλία από ντόπια καλομαγειρεμένα κρεατικά με τη συνοδεία καλού κρασιού και μην ξεχάσεις να ζητήσεις χειροποίητα μεζεδάκια για την πρώτη σου τσικουδιά!

e-table tip: Δοκίμασε κοτόπουλο σβησμένο με κρασί σε μία νόστιμη σάλτσα που θα ξετρελάνει τον ουρανίσκο σου!

 

Όπως παλιά Μεζεδοποτείον Εστιατόριο

μεζεδοπωλεία στο Ηράκλειο

Εάν θες να κάνεις μία αναδρομή στο παρελθόν της Κρήτης, να θυμηθείς ή και να γνωρίσεις μεγάλες προσωπικότητες απολαμβάνοντας παραδοσιακούς μεζέδες, τότε η επιλογή είναι το Όπως παλιά Μεζεδοποτείον Εστιατόριο στην καρδιά του Ηρακλείου! Παραδοσιακός χώρος διακοσμημένος με κάθε λογιών κρητικά μουσικά όργανα και φωτογραφίες κάθε ξεχωριστής προσωπικότητας. Ζεστό, φιλόξενο και άκρως εξυπηρετικό κλίμα με μενού δημιουργημένο από μεράκι! Λιχουδάτες σπιτικές κρητικές συνταγές όπως το κρητικό απάκι και οι χοχλιοί μπουρμπουριστοί που δεν πρέπει να ξεχάσεις να συνοδεύσεις με καλό ντόπιο κρασί ή παραδοσιακή ρακή. Και τι θα ήταν το κρητικό τραπέζι χωρίς χοχλιούς και ρακή;

e-table tip: Κάθε Σάββατο βράδυ ζωντανή μουσική με καλό κρασί, ωραίο κλίμα και καλό φαγητό!

Πλάνη

μεζεδοπωλεία στο Ηράκλειο

Θέλεις να ζήσεις την ομορφιά στο πιάτο σου σε συνδυασμό με την ομορφιά του χώρου; Ε τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα γεύμα στο μεζεδοπωλείο Πλάνη που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστο! Διακρίνεται για την υψηλή αισθητική του και την ρετρό διακόσμηση μέσα από πινελιές πέτρας και ξύλου που αποτελούν το καλύτερο γραφικό σκηνικό για να απολαύσεις κρητικά εδέσματα. Χωρίζεται σε επιμέρους χώρους, ένας από τους οποίους διαθέτει και τζάκι. Το μενού αποτελείται από σπεσιαλιτέ με τα πιο αγνά και φρέσκα ντόπια υλικά. Όσο για την κρητική φιλοξενία, γνωρίζεις ότι φημίζεται με ένα καλό σφηνάκι τσικουδιά για το ξεκίνημα!

e-table tip: Απόλαυσε δίπλα στο τζάκι μελιτζανορολάκι γεμιστό με καπνιστό απάκι και γραβιέρα!

 

Πενήντα – Πενήντα

μεζεδοπωλεία στο Ηράκλειο

Εσύ που προτιμάς την μοντέρνα αισθητική με παραδοσιακές πινελιές το μεζεδοπωλείο Πενήντα – Πενήντα είναι ένας υπέροχος χώρος που ξέρει να τα συνδυάζει! Ντυμένο από πέτρα και ξύλο, όμορφα χρώματα, διακοσμημένο με αντικείμενα τέχνης καθώς και ιδιαίτερες τοιχογραφίες, θα γίνει ο αγαπημένος σου χώρος για να γευματίσεις με την παρέα σου ή και την οικογένειά σου! Το μενού μέσα από εξαιρετικές πρώτες ύλες κατευθείαν από την Κρητική γη, προσφέρει παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές με διεθνείς επιρροές!

e-table tip: Δοκίμασε από το νέο νηστίσιμο μενού χταπόδι ξυδάτο, σουπιές με μάραθο και σπανάκι, γαρίδες γιουβετσάκι και μύδια αχνιστά με σάλτσα μουστάδας.

 

Παλαιινό

μεζεδοπωλεία στο Ηράκλειο

Κρητική ατμόσφαιρα και φιλοξενία μέσα από έναν ολοκαίνουριο χώρο προσφέρει το Παλαιινό. Γραφικά στοιχεία μέσα από το ξύλο και την πέτρα ‘’παντρεύονται’’ την μοντέρνα αισθητική και δημιουργούν έναν άνετο χώρο στον οποίο μπορείς να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας καλό φαγητό, άφθονο κρασί και άψογη εξυπηρέτηση! Και εφόσον η κρητική κουζίνα ξεχωρίζει για τις χειροποίητες συνταγές της, δεν μένει παρά να διαλέξεις φρεσκομαγειρεμένα πιάτα όπως το τσιγαριαστό, το ψαρονέφρι, τους σπιτικούς ντολμάδες και κοτόπουλο αλά κρεμ!

e-table tip: Διασκέδασε με πλούσιο φαγητό, κρασί ή ρακή και ζωντανή μουσική με ελάχιστη κατανάλωση 15 ευρώ κατ’ άτομο.

 

Μεζεδοπωλείο Το Παραδοσιακό

μεζεδοπωλεία στο Ηράκλειο

Πίσω από το όνομα κρύβεται σίγουρα η παράδοση μιας και το Μεζεδοπωλείο Παραδοσιακό στο Κοκκίνη Χάνι στην παραλία του Ηρακλείου, φημίζεται για τα παραδοσιακά του προϊόντα διαθέτοντας δικά του όπως λάδι, κρασί και κηπευτικά-λαχανικά. Εσύ που λατρεύεις να απολαμβάνεις συνταγές στον ξυλόφουρνο, πρέπει να το προτιμήσεις ανεπιφύλακτα! Μοντέρνος χώρος από ξύλο και πέτρα με τζάκι, αλλά παράλληλα ξεχωριστός γεμάτος με πήλινα σκεύη σκαλιστά και κρητικά μουσικά όργανα στους τοίχους. Κάνε ένα γευστικό κρητικό ταξίδι μέσα από χειροποίητα σκιουφικτά, γουρουνόπουλο στον ξυλόφουρνο καθώς και φουκάκι (χοιρινό με μπαχαρικά και χυμό λεμονιού).

e-table tip: Διαθέτει και μουσικά όργανα για να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και να γλεντήσεις με την παρέα σου!

 

Δίπολο Καφεπαντοπωλείο

μεζεδοπωλεία στο Ηράκλειο

Το μεζεδοπωλείο Δίπολο Καφεπαντοπωλείο είναι ένας ξεχωριστός χώρος που ξυπνάει αναμνήσεις παλιού παντοπωλείου, τόσο φιλόξενο και παράλληλα τόσο ζεστό μέσα από την προσεγμένη του διακόσμηση, η οποία σε ταξιδεύει σε μνήμες παλιάς εποχής στα όμορφα γειτονικά σοκάκια του χωριού. Προσφέρει αυθεντική κρητική κουζίνα από τα πιο αγνά κρητικά προϊόντα, τα οποία μπορείς και να αγοράσεις από το παντοπωλείο του. Ρακί ή ρακόμελο; Συνδύασε τα με τηγανιά δίπολο, κρητικό ντοματόριζο, τηγανίτες (με μέλι ή πετιμέζι), σπιτικούς κεφτέδες (με χυλοπίτες και σάλτσα) και συκωτάκια τηγανητά (με αρισμαρί και ξύδι). Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το γεύμα σου με το απολαυστικότερο επιδόρπιο σφακιανή πίτα με γλυκό κουταλιού σταφύλι και παγωτό βανίλια από φρέσκο γάλα!

e-table tip: Δοκίμασε χανιώτικη μυζήθρα και τυριά από τα Αστερούσια και τον Μυλοπόταμο συνοδεύοντας τα με ροδόρακη και κιτρόρακη!

 


 

Βγες σε μεζεδοπωλεία στο Ηράκλειο

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close