Σε μουσικά μεζεδοπωλεία στο Μπουρνάζι

8.9K

Έχεις όρεξη να βγεις για φαγητό μετά ζωντανής μουσικής; Πάμε μία βόλτα από τα Δυτικά Προάστια και βγαίνουμε στα καλύτερα μουσικά μεζεδοπωλεία στο Μπουρνάζι!

Το Αρχοντικόν 

 μουσικά μεζεδοπωλεία στο Μπουρνάζι

Το μουσικό μεζεδοπωλείο Aρχοντικόν είναι ένα από τα αγαπημένα μουσικά μεζεδοπωλεία στο Μπουρνάζι που απολαμβάνεις γευστικούς μεζέδες της ελληνικής κουζίνας με ζωντανή μουσική. Ο παραδοσιακός χώρος με ρετρό τα αντικείμενα, ο δροσερός εξωτερικός χώρος και το ευγενικό προσωπικό, συνθέτουν το κατάλληλο περιβάλλον για αξέχαστες βραδιές με καλό φαγητό και ελληνική μουσική. Live μουσική κάθε Τετάρτη- Πέμπτη 21:00 – 03:00, Παρασκευή & Σαββάτο 22:00- 03:00 και κάθε Κυριακή 14:00 – 18:00.

📍Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 94, Περιστέρι

e-table tip: Δοκίμασε μανιτάρια γεμιστά με τυριά, πιπεριά Φλωρίνης, κρεμμύδι και μαϊντανό, πατάτα στη χόβολη γεμιστή με 4 τυριά, ζαμπόν, μπέικον, κοτόπουλο αλα κρεμ, σπετσοφάι, πανσέτα γλυκόξινημύδια σαγανάκι, καβουροσαλάτα και ψαρονέφρι γεμιστό με γραβιέρα, μπέικον, ντομάτα και πράσινη πιπεριά. Αξίζουν επίσης οι ποικιλίες κρεατικών και θαλασσινών 4 ατόμων και η τρομερή γαριδομακαρονάδα! Ισχύει μενού 20€/άτομο με απεριόριστα τα ποτά απο Δευτέρα έως Κυριακή για κρατήσεις άνω των 10 ατόμων.

 

Κλείσε στο Aρχοντικόν

 


 

Ο Τέντζερης και το καπάκι 

 μουσικά μεζεδοπωλεία στο Μπουρνάζι

O Τέντζερης και το καπάκι είναι επίσης ένα μουσικό μεζεδοπωλείο με καλο φαγητό. Το μενού είναι γεμάτο με κλασικά μεζεδάκια της ελληνικής κουζίνας, από φρέσκιες σαλάτες, μέχρι τηγανιές και ποικιλίες κρεατικών στα κάρβουνα. Παραδοσιακά σκεύη,  ξεχωριστές μυρωδιές, λαχταριστές γεύσεις και η καλή ποιότητα των υλικών, είναι τα βασικά στοιχεία που κάνουν  τον Τέντζερη και το καπάκι ένα από τα πιο καλά μεζεδοπωλεία στο Μπουρνάζι. Live μουσική κάθε Τετάρτη απο τις 21:00, κάθε Παρασκευή και Σάββατο απο τις 21:00 και  κάθε Κυριακή απο τις 13:00.

📍Παναιτωλίου 6 Περιστέρι

Ισχύουν τα μενού: 

  • Παρασκευή μενού με 16€/το άτομο και απεριόριστο κράσι
  • Σάββατο έλαχιστη κατανάλωση 18€/το άτομο
  • Κυριακή μεσημέρι 50% έκπτωση στα φαγητά
  • Κάθε Τρίτη &  Πεμπτη απεριόριστο φαγητό και ποτό 12€ άτομο
  • Καθε Τετάρτη απεριόριστο φαγητό και κρασί 13€ άτομο

e-table tip: Δοκίμασε μεζέδες στο τέντζερη, στη σχάρα και στο τηγάνι. Μας άρεσαν πολύ οι τηγανιές, τα κεφτεδάκια, η μπεκρή μεζέ και η «Αμαρτωλή», το περίφημο κοκκινιστό κοτόπουλο με χρωματιστές πιπεριές και πάπρικα.

 

Κλείσε στο Τέντζερη και το καπάκι

 


Το Λιθάρι 

 μουσικά μεζεδοπωλεία στο Μπουρνάζι

Το Λιθάρι είναι ένα από τα καλύτερα μουσικά μεζεδοπωλεία στο Μπουρνάζι, με παρείστικη ατμόσφαιρα και παραδοσιακές σπιτικές γεύσεις, φτιαγμένες με πολύ μεράκι και φρέσκα αγνά υλικά. Εκτός από τις νόστιμες προτάσεις και τις αυθεντικές γεύσεις, στο Λιθάρι θα απολαύσεις και όμορφες μουσικές βραδιές με ζωντανή λαϊκή μουσική που ανεβάζουν το κέφι και σε ξεσηκώνουν να χορέψεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ από τις 21:30 και Κυριακή μεσημέρι από τις 14:00.

📍Ζαλοκώστα 29 Μπουρνάζι

e-table tip: Δοκίμασε τυροπιτάκια, κολοκυθοκεφτέδες, σαλάτα με χαλούμι και την ποικιλία κρεάτων 4 ατόμων. Ισχύει προσφορά από Δευτέρα έως Πέμπτη 13€/άτομο που περιλαμβάνει  σαλάτα, 1 μερίδα ορεκτικό, 1 κυρίως πιάτο της επιλογής σου και απεριόριστο κράσι Νεμέας.

 

Κλείσε στο Λιθάρι 

 


 

Κρεσέντο

 μουσικά μεζεδοπωλεία στο Μπουρνάζι

Τελευταία πρόταση για μουσικά μεζεδοπωλεία στο Μπουρνάζι είναι το Κρεσέντο, ένα γνωστό σημείο συνάντησης για ελληνική κουζίνα και ζωντανή μουσική. Άνετος, ζεστός και παρεΐστικος χώρος συγκεντρώνει φίλους και οικογένειες για καλό φαγητό και διασκέδαση. Το μενού του μεζεδοπωλείου Κρεσέντο περιλαμβάνει χειροποίητες σπεσιαλιτέ, ορεκτικά και νόστιμα κρεατικά στα κάρβουνα. Live μουσική κάθε Παρασκευή, Σάββατο 23:00 – 05:00 και  κάθε Κυριακή 15:30 – 20:00.

📍Κύπρου 79 Περιστέρι

e-table tip: Δοκίμασε  τυροπιτάρι, χοιρινό μεζέ, φιλέτο κοτόπουλο και πολλές φρεσκομαγειρεμένες σπεσιαλιτέ που θα συνοδεύσεις με το φημισμένο κρασί Ζίτσας. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή υπάρχει μενού με απεριόριστο φαγητο και ποτό 20€/άτομο. Παρασκευή και Κυριακή απεριόριστη καταναλωση φαγητού 12€ άτομο. Υπάρχει και a la carte menu Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή με ελάχιστη κατανάλωση 15€ άτομο.

 

Κλείσε στο Κρεσέντο

 


 

 

Κλείσε σε εστιατόρια στα Δυτικά Προάστια  

 

Κλείσε στα καλύτερα στο Περιστέρι

 

Κλείσε σε μεζεδοπωλεία με live μουσική 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close