Ιανουάριος 2018 | 10+1 αφίξεις στο e-table που ξεχωρίζουν!

679

Νέες αφίξεις, νέοι προορισμοί, νέα στέκια, νέες τάσεις, νέες εμπειρίες! Σου παρουσιάζουμε τις 11 πιο hot αφίξεις στο e-table!

Coyoacan, Θησείο

εστιατόρια στην Αθήνα

Ψάχνεις το νέο σου στέκι για μεξικάνικο στο κέντρο; Μπορείς να σταματήσεις το ψάξιμο, γιατί το βρήκαμε εμείς για σένα. Το bar restaurant Coyoacan, βρίσκεται στην οδό Ηρακλειδών στο Θησείο και πήρε το όνομα του από γνωστή συνοικία του Μεξικού. Πανέμορφος χώρος με ανισόπεδες αίθουσες, συνδυάζει αρμονικά τα δωμάτια με art gallery και το μεγάλο εύρος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, οι οποίες δίνουν μια ξεχωριστή νότα. Μην περιμένεις τίποτα λιγότερο από το απίστευτο brunch, τα μοναδικά κοκτέιλ που προσφέρει στο bar σε λάτιν ρυθμούς, αλλά και εκπληκτική κουζίνα που σε ταξιδεύει. Συνταγές όπως pollo con mole, δηλαδή κοτόπουλο με χειροποίητα σάλτσα από από Μεξικάνικη σοκολάτα, chilies και μπαχαρικά και tostada de Napolitos με κάκτο και queso fresco.

e-table tip: Ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα πικάντικα Ceviches και Laminados, για κάτι το διαφορετικό.

 

Κλείσε στο Coyoacan

 

Ψάριστον, Νέο Ηράκλειο

εστιατόρια στην Αθήνα

Για φρέσκα ψάρια και θαλασσινά στο Νέο Ηράκλειο, ένας είναι ο προορισμός σου… Το εστιατόριο Ψάριστον! Βρίσκεται στην οδό Καλαβρύτων και εντυπωσιάζει τόσο με την παραδοσιακή του διακόσμηση, όσο και με τις μοναδικές του γεύσεις. Διαθέτει βραβευμένες απολαύσεις, πιάτα και ψαρομεζέδες φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά της πόλης. Φρέσκα γευστικά πιάτα γεμάτα έμπνευση όπως κυδώνια, χέλι γαρδουμπάκι, τόνος ταρτάρ, noodles με χέλι και γαριδάκι συμιακό με τζίντζερ κάνουν το εστιατόριο έναν από τους πιο top προορισμούς.

e-table tip: Δοκίμασε μία από τις δροσερές του σαλάτες όπως την Κάλε – Μάνγκο για τη μέση, αλλά μην παραλήψεις να δοκιμάσεις λιγκουίνι με γαρίδες και αυγά χελιδονόψαρου και φαρφαλίνες με γαρίδες.

 

Κλείσε στο Ψάριστον

 

Αιόλου 68, Κέντρο Αθήνας

εστιατόρια στην Αθήνα

Κομψή γαστρονομία και ακαταμάχητη διακόσμηση στο fish restaurant Αιόλου 68. Στην καρδιά της Αθήνας, σου δίνει την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε κυκλαδίτικο νησί, παρά το γεγονός πως απέχεις αρκετή ώρα από τη θάλασσα. Είναι φωτεινό, πρόσχαρο και με γεύσεις που θα τις λατρέψεις! Στο μενού κυριαρχούν τα φρέσκα μεσογειακά ψάρια και θαλασσινά, μαγειρεμένα με διαφορετικές εκδοχές πέρα από τις κλασικές. Από το μενού του όμως δε λείπουν οι surf & turf προτάσεις, αλλά και διάφορες δημιουργίες για τους λάτρεις του κρέατος. Εκεί θα βρεις πιάτα όπως καπνιστό χέλι, παστουρμά θαλάσσης, tataki μοσχαριού και φιλέτο γοργόνας, που είναι αστακός με Rib Eye για να τον μοιραστείς.

e-table tip: Συνόδευσε τους μεζέδες σου, όπως μπραντάδα Σαντορίνης και τη μπουγιαμπέσα, με ένα ποτήρι κρασί από την ψαγμένη λίστα που διαθέτουν με κλασικούς, αλλά και μικρότερους παραγωγούς.

Κλείσε στο Αιόλου 68 

 

Zillers Roof Garden, Κέντρο Αθήνας

εστιατόρια στην Αθήνα

Στο υπέροχο καταπράσινο roof garden του ξενοδοχείου Zilllers Hotel, στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της Αθήνας , βρίσκεται το εστιατόριο The Zillers. Μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, προσεγμένη, απλή και ξεχωριστή διακόσμηση, ευχάριστη ατμόσφαιρα και γκουρμέ απολαύσεις, είναι αυτά που σε περιμένουν στην κορυφή του ξενοδοχείου. Πιάτα όπως χειροποίητο κουσκούς με σαλσιφί, ψήτα άγρια μανιτάρια και φρέσκο κάστανο, ορτύκι με άγρια χόρτα, βιολογικό αυγό, μαύρο σκόρδο και καπνιστό βολάκι Άνδρου, αλλά και πολλές άλλες δημιουργικές απολαύσεις, εμπλουτίζουν το μενού.

e-table tip: Απόλαυσε το γεύμα σου με ένα μπουκάλι κρασί από την εκπληκτική λίστα του εστιατορίου ή με ένα δροσερό ποτό από το μπαρ του The Zillers.

 

Κλείσε στο Zillers 

 

ΝΟΕ γεύσεις και ακούσματα, Πειραιάς

εστιατόρια στην Αθήνα

Αν τώρα είσαι λάτρης της παρέας και τα πολύ γκουρμέ δεν είναι για σένα, το νέου σου στέκι, θα βρίσκεται στον οδό Νοταρά, στο κέντρο του Πειραιά. Γεμάτο ιστορία και γεύσεις από Ελλάδα, το μεζεδοπωλείο ΝΟΕ γεύσεις και ακούσματα, είναι ιδανικό για να περάσεις καλά με την παρέα σου. Live μουσική, διασκέδαση, ελληνικοί μεζέδες και χαμηλές τιμές είναι αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Επιλογές από έναν μεγάλο κατάλογο ανοίγονται μπροστά σου και έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε ρακόμελα, τσίπουρα, κρασί, ούζο και μερακλίδικους μεζέδες όπως ντολμαδάκια Κασιώτικα, σαλάτα μαυρομάτικα με σαλάμι αέρος, ταραμά και κολιό παστό από τη Λέρο, λουκάνικο χοιρινό με μάραθο απο τη Σύρο, παστουρμαλί, κολοκυθοανθούς, αλλά και δροσερές πολύχρωμες σαλάτες.

e-table tip: Αγαπημένος μας μεζές με κρέας το Κερκυραϊκό so fritto με μοσχαρίσιο κότσι, απάκι με γλυκό τραχανά και ζουμερή Πικάνια μόσχου.

 

Κλείσε στο ΝΟΕ

 

Καφεοινοποτείον ο Μέρμηγκας, Νίκαια

εστιατόρια στην Αθήνα

Για πολίτικες απολαύσεις, διασκέδαση και μουσική πάμε κατά Νίκαια μεριά. Το Καφεοινοποτείον ο Μέρμηγκας εις Κοκκινιά, στον πεζόδρομο της Παναγή Τσαλδάρη στη Νίκαια, έχει μετατραπεί σε ένα ιδανικό στέκι για εσένα και την παρέα σου. Φιλόξενος χώρος με ζωντανά χρώματα, παρεΐστικη διάθεση, live μουσική και ιδιαίτεροι γευστικοί οικονομικοί μεζέδες που θα σε εκπλήξουν ευχάριστα … Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Παρήγγειλε παστουρμαδόπιτα, μπουρλότο (τηγανιά με καφτερό σουτζούκι, κρεμμύδι, λεμόνι και πάπρικα) και κοτομπουκιές χειροποίητες από στήθος κοτόπουλο με γλυκόξυνη σάλτσα και θα μας θυμιθείς.

e-table tip: Πριν φύγεις μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις ένα από τα πολλά εκλεκτά σπιτικά γλυκά του κουταλιού.

 

Κλείσε στο Καφεποτείον ο Μέρμηγκας

 

Bites & Wine, Μικρολίμανο

Το νέο δημιούργημα του βραβευμένου με αστέρι Michelen Λευτέρη Λαζάρου, έχει όνομα Bites & Wine και βρίσκεται στην Aκτή Κουμουνδούρου στο Μικρολίμανο. Ζεστός, προσεγμένος και φιλόξενος χώρος που συνδυάζετε άριστα με τα ξεχωριστά γευστικά πιάτα που θα εκπλήξουν ευχάριστα τον ουρανίσκο σου και που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, πάντα με αγνές πρώτες ύλες. Μπορείς να επιλέξεις από μία εκτενή λίστα κρασιών ελληνικών, αλλά και εξωτερικού, με επιλογή και σε ποτήρι από 40 διαφορετικές ετικέτες. Πέρα από τον κατάλογο του εστιατορίου, γευστικά τάπας και επιλογές από τα set μενού στα 35, 42 ή 50 ευρώ σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις.

e-table tip: Εξαιρετική επιλογή από τον κατάλογο, είναι η φάβα με καπνιστό σκουμπρί και μουστάρδα με άρωμα μανταρίνι και ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο γεμισμένα με ριζότο σουπιάς και ρυζοκροκέτα με μελάνι.

 

Κλείσε στο Bites & Wine 

 

 

Lykos Steak House, Πειραιάς

εστιατόρια στην Αθήνα

Και εφόσον ο Πειραιάς έχει την τιμητική του, συνεχίζουμε με μία νέα άφιξη στον Πειραιά που θα σε εντυπωσιάσει. Ο παλιός ιστορικός Βασίλαινας στην οδό Αιτωλικού στον Πειραιά, άλλαξε concept και προσφέρει Ελληνικές απολαύσεις για τους λάτρεις του κρέατος. Νέο, ανανεωμένο, με τα χρώματα του άσπρου και του μαύρου να κυριαρχούν στον χώρο, θα σε εντυπωσιάσει τόσο με τα γευστικά του πιάτα, όσο και με τη διακόσμησή του. Σε πρώτο πλάνο, θα δεις το μεγάλο ψυγείο που το εστιατόριο φιλοξενεί τα κρεατικά του, αλλά και την ανοιχτή κουζίνα που θα σε σπάσει τη μύτη από τις μυρωδιές των φαγητών που θα μαγειρεύονται μπροστά σου. Πιάτα όπως χοιρινό κότσι, γιουβέτσι, φιλέτα, μοσχάρι, αλλά και δροσερές γευστικές σαλάτες, αξίζει να τα δοκιμάσεις.

e-table tip: Μην φύγεις αν δεν δοκιμάσεις ένα από τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά που προσφέρει το εστιατόριο, αλλά και το μοναδικό parfait σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα και σάλτσα βατόμουρο.

 

Κλείσε στο Lykos

 

Γελαστό Κρεμμύδι, Βριλήσσια

εστιατόρια στην Αθήνα

Σπιτικές συνταγές, μίνιμαλ διακόσμηση και ευχάριστη διάθεση σε περιμένουν στα Βριλήσσια, στο Γελαστό Κρεμμύδι, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Διαθέτοντας μεγάλη πείρα στον χώρο της εστίασης, το μεζεδοπωλείο Γελαστό Κρεμμύδι έχει δημιουργήσει έναν άνετο και ζεστό χώρο, με lounge ατμόσφαιρα και μοντέρνα αισθητική που είμαστε σίγουροι πως θα αγαπήσεις. Απόλαυσε με την παρέα σου ή την οικογένειά σου ελληνικές μεσογειακές και πολίτικες σπεσιαλιτέ, κρέατα υψηλής ποιότητας ψημένα στα κάρβουνα, εκλεκτά χειροποίητα μεζεδάκια, αλλά και πιάτα όπως πειραγμένο λαχματζούνκόκορα κρασσάτο, λουκάνικο κοκκινιστό με πράσο και μους φέτας.

e-table tip: Αν είσαι λάτρεις των ορεκτικών και δεν μπορείς χωρίς αυτά, παρήγγειλε φέτα με σουσάμι και μέλι και το λαχταριστό σουφλέ μελιτζάνας.

 

Κλείσε στο Γελαστό Κρεμμύδι

 

Pink Elephant, Κολωνάκι

εστιατόρια στην Αθήνα

Το νέο απόλυτο στέκι για τους λάτρεις της Ινδικής κουζίνας είναι ένα… το έθνικ εστιατόριο Pink Elephant στην οδό Δερβενίων, στο Κολωνάκι. Συνέχεια του επιτυχημένου Pink Elephant στο Χαλάνδρι, στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό επιβλητικό κτίριο στο κέντρο. Η ζεστασιά των χώρων, τα στοιχεία του χαλκού και η πανδαισία χρωμάτων το κάνουν μοναδικό. Μπορείς να επιλέξεις το χρώμα του δωματίου που σου αρέσει, ενώ οι επιλογές σου είναι πολλές, ανάμεσα σε spicy κόκκινο, κίτρινο του κουρκουμά και πράσινο του κάρδαμου. Δοκίμασε ορεκτικά όπως onion bhagi (τηγανητά κρεμμύδια, ινδικό άλευρο, turmeric, κόλιανδρο και κύμινο) και chicken pakora, και για κυρίως zafrani korma (τρυφερές μπουκιές κρεατικού σε ήπια, κρεμμώδη σάλτσα από γάλα καρύδας, σαφράν και αμύγδαλα).

e-table tip: Εάν είσαι από αυτούς που του αρέσουν τα spicy πιάτα, δοκίμασε rogan josh που είναι φιλετάκια σε πικάντικη σάλτσα με ginger, σπόρους κόλιανδρου και πάπρικα ή το καταπληκτικό vindaloo με λίγη πατάτα και έντονα μπαχαρικά σε συνδυασμό με μοσχάρι, κοτόπουλο, αρνί ή γαρίδες.

 

Κλείσε στο Pink Elephant 

 

Νικόλας, Χαλάνδρι

εστιατόρια στην Αθήνα

Ολοκαίνουργιο, απλό και κλασικό, το μεζεδοπωλείο Νικόλας σε περιμένει με την παρέα σου! Άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον φετινό Ιανουάριο του 2018, στην οδό Θεμιστοκλέους  στο Χαλάνδρι και έχει ήδη καταφέρει να μπει μέσα στις καρδιές μας. Μικρό, ζεστό, φιλόξενο, με τζάκι και άπαιχτες λιχουδιές, μπορεί να γίνει το νέο σου στέκι. Διαθέτει ελληνικές χειροποίητες συνταγές, μαγειρεμένες με μεράκι και με τα πιο αγνά υλικά. Στον κατάλογό του θα βρεις πιάτα όπως μυδοκροκέτες από αχνιστό φρέσκο μύδι, γεμιστά portobello με κατσικίσιο τυρί, καπνιστό σαλάμι, φυστίκι Αιγίνης, λάδι μαύρης τρούφας, κρέμα μπαλσάμικο, αλλά και σπιτικές συνταγές όπως κοτόπουλο λεμονάτο με πατάτες, συκωτάκι γάλακτος σχάρας και γιουβέτσι μοσχάρι.

e-table tip: Μαζί με το κρασάκι σου παρήγγειλε νόστιμους μεζέδες όπως γαρίδες φρικασέ με φινόκιο και φρέσκο κρεμμύδι ή τηγανητό χταποδάκι με ρίγανη και κάππαρη.

 

 Κλείσε στο Νικόλα 

 


Ανακάλυψε τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα!

 

 Κλείσε τραπέζι στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας! 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close