4+1 στοιχεία που σε κάνουν γνήσιο Food Lover

689

Το φαγητό αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής μας, είτε ανήκουμε στην κατηγορία των food lovers είτε όχι. Πλέον, βέβαια, οι τελευταίοι ακούγονται τόσο σαν όνομα που από ένα σημείο και μετά –εκ των πραγμάτων- μπαίνουμε στη διαδικασία να ελέγξουμε εάν κι εμείς ανήκουμε στην ίδια ομάδα (πράγμα εξαιρετικά πιθανό). Ποια είναι, όμως, αυτά που food lovers και «απλός» κόσμος έχουν αδιαμφισβήτητα κοινά μεταξύ τους.

  1. Εάν έχει περάσει πολύ ώρα από το τελευταίο σου γεύμα και το στομάχι σου έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, θα φάς ο,τι βρεθεί μπροστά σου χωρίς δεύτερες σκέψεις. Υπέμεινες τόση ώρα, είναι φυσική ανάγκη του σώματος σου και δε θα έχεις τύψεις. Way past that point!
  1. Διαφημίσεις με λιωμένα τυριά, λουκάνικα στα κάρβουνα και burger σου ανοίγουν την όρεξη. Όχι απλά αυτό αλλά θα μπορούσες κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις για την κατάσταση την έκφραση του σοφού λαού «Μου τρέχουν τα σάλια».
  1. Το μπουφέ είναι από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να ακούσεις όταν μιλάμε για εστιατόριο ακόμη και για εκδήλωση. Όλη αυτή η ατελείωτη ποικιλία λιχουδιών έτοιμα να τα επιλέξεις -ας είμαστε ειλικρινείς- δύσκολα περνά απαρατήρητη και φυσικά θέλεις να δοκιμάσετε όλα.
  1. Το περιμένεις τις «αποδεκτές» ώρες για το μεσημεριανό στη δουλειά είναι ένα κοινωνικό βασανιστήριο. Όλοι οι άλλοι τρώνε στις 2 μ.μ. αλλά εσύ πεινάς από τις 12 και υποφέρεις σκεπτόμενος το να βγάλεις το τάπερ με το παστίτσιο την ώρα που οι άλλοι τρώνε corn flakes. #truestory
  1. Όταν είσαι καλεσμένος σε κάποιο σπίτι και η πείνα σου χτυπάει την πόρτα δεν ξέρεις τι να κάνεις. Από τη μία ντρέπεσαι και θες να είσαι πιο διακριτικός με τους σπιτονοικοκύρηδες αλλά, από την άλλη, ακόμα και να κάνεις την καρδιά σου πέτρα ναι πεις «όχι, θα περιμένω να πάω σπίτι», το στομάχι σου θα μιλήσει για σένα. Κυριολεκτικά θα μιλήσει.

Και αφού σου αποδείξαμε ότι είσαι σαν εμάς, μπες στο e-table.gr και βρες τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης και κάνε κράτηση εύκολα και εντελώς δωρεάν!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close