Εστιατόρια για τους λάτρεις του καλού φαγητού

725

Κανείς δεν υποτίμησε την αδιαμφισβήτητη αξία των κλασικών παραδοσιακών γεύσεων. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, άλλωστε… Σαν την ελληνική κουζίνα, τίποτα! Μερικές φορές, όμως, τα πιο ιδιαίτερα και εκλεπτισμένα αρώματα μας προσφέρουν μία διαφορετική ικανοποίηση, του καινούργιου, του εξωτικού. Για να ικανοποιήσουμε, λοιπόν, κάθε σας επιθυμία ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα gourmet εστιατόρια της Αθήνας, όπου μπορείτε να απολαύσετε προσεγμένες γεύσεις.

Το Première στο Νέο Κόσμο, εκτός από θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, προτείνει γευστικές απολαύσεις, εμπνευσμένες από τη γαλλική κουζίνα ενώ παράλληλα διαθέτει μία από τις πιο πλούσιες wine lists της Αθήνας, καθιστώντας το έτσι ιδανικό για φαγητό και ποτό.

Το Li Li Shu στο Κολωνάκι προσφέρει ψαγμένη ιαπωνική κουζίνα, με πλούσια αρώματα. Εκεί θα βρείτε ιδιαίτερες σούπες, λαχταριστά ψητά, noodles και σαλάτες με ευφάνταστους συνδυασμούς. Κάθε Παρασκευή, μάλιστα, θα βρείτε Έλληνες και ξένους DJs.

Το Hama στη Γλυφάδα είναι το fusion restaurant που διαθέτει μεγάλη γκάμα από sushi, noodles και ψητά. Στον κατάλογο θα βρείτε εξαιρετικά signature dishes ενώ μην παραλείψετε να δοκιμάσετε από ορεκτικά τα φύκια με σουσάμι και από επιδόρπια τη λευκή σοκολάτα με το πράσινο τσάι matcha.

Στο Artisanal Lounge and Gardens στην Κηφισιά μπορείτε να απολαύσετε αυθεντικά γαλλικά πιάτα, όπως Boeuf bourguignon, φαγκρί με χειροποίητες ραβιόλι γλυκιάς κολοκύθας πάνω σε φίνα σως mousseline και στήθος πάπιας παναρισμένο με κέικ πολέντας.

Εάν θέλετε να ταξιδέψετε κι εσείς στους gourmet γευστικούς προορισμούς, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close