Ψαροταβέρνες στην Κύπρο που ξέρουν απο φρέσκο ψάρι

986

Εις τον αφρό της θάλασσας…απολαμβάνουμε ψάρι και θαλασσινούς μεζέδες και νόστιμους θησαυρούς του βυθού και το χειμώνα. Βρήκαμε λοιπόν και προτείνουμε αγαπημένες ψαροταβέρνες στην Κύπρο!

Κώμα του Γιαλού, Πιαλέ Πασά

Πρώτη πρόταση για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά είναι το Κώμα του Γιαλού, που ξεχωρίζει για την ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση και το όμορφο περιβάλλον. Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον μπορείς να απολαύσεις θαλασσινές γεύσεις φτιαγμένες με πολύ μεράκι. Θα δοκιμάσεις νόστιμους ψαρομεζέδες και φρέσκες λιχουδιές από τη θάλασσα, που παρασκευάζονται από συστατικά που επιλέγονται προσεκτικά σε καθημερινή βάση σύμφωνα με παραδοσιακές συνταγές.

 

The Harbour, Αγία Νάπα

Ακόμα μια από τις αγαπημένες ψαροταβέρνες στην Κύπρο είναι το Harbour, στον κόλπο της Αγίας Νάπας. Εκεί θα βρεις ελληνική αλλά και βρετανική κουζίνα, με νόστιμα πιάτα και παραδοσιακές συνταγές. Ετοιμάσου για φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μαγειρεμένα στο φούρνο, στην κατσαρόλα και στα κάρβουνα, που συνδυάζονται τέλεια με κρασί, ούζο ή τσίπουρο!

 

Governor’s beach Panayiotis Restaurant, Ακτή του Κυβερνήτη

Η επόμενη πρότασή μας για ψαροταβέρνες στην Κύπρο είναι το Governor’s beach Panayiotis Restaurant, στη Ακτή του Κυνερνητή, μεταξύ Λεμεσού και της Λάρνακας. Απόλαυσε τη φυσική ομορφιά, το φαγητό και την γεύση θαλασσινών μεζέδων που προσφέρει. Μην παραλείψεις να ρωτήσεις για τα φρέσκα ψάρια της ημέρας.

 

Πασαλιμάνι, Άγιος Τύχωνας

Τελευταία πρόταση για φρέσκο ψάρι στην Κύπρο είναι η ψαροταβέρνα Το Πασαλιμάνι στον Άγιο Τύχωνα. Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με θέα τη θάλασσα, θα δοκιμάσεις φρέσκα ψάρια όπως μπαρμπούνια, γαρίδες αλλά και αστακό. Υπάρχει επίσης ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τα παιδιά!


 

Βγες σε ψαροταβέρνες στην Κύπρο

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close