Μάρτιος 2018 | 10 hot αφίξεις στο e-table που ξεχωρίζουν!

556

Νέα, ωραία, παρεΐστικα και πρωτότυπα εστιατόρια στην Αθήνα, στρώνουν τραπέζι για εσένα και την παρέα σου, πολιορκώντας μία θέση στην καρδιά σας. Σου παρουσιάζουμε τις 10 νέες αφίξεις στο etable που ξεχωρίζουν. Εσένα ποιό θα γίνει το νέο σου στέκι;

St’ Astra, Πεδίον Άρεως

εστιατόρια στην Αθήνα

Φινέτσα, δημιουργικότητα και τεχνική χαρακτηρίζουν την κουζίνα του νέου γαστρονομικού προορισμού της Αθήνας, του εστιατορίου St Astra του Radisson Blu Park Hotel, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 10. Η άπλετη θέα στη φωτισμένη Ακρόπολη και τον λόφο του Λυκαβηττού, η οροφή με τον γυάλινο θόλο και η μοντέρνα του διακόσμηση, είναι αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Το πάντρεμα της μεσογειακής κουζίνας, με τη φρεσκάδα, τις εποχικές και οργανικές πρώτες ύλες καθώς και τα superfoods, καθιστούν το μενού του εστιατορίου μοναδικό, επιμελημένο από τον Κώστα Τσίγκα και τον σεφ Δημήτρη Κανταράκη.

etable tip: Δοκίμασε χτένια με jamon (μανιτάρια πορτσίνι, ταρρτουφάτα), short rib στιφάδο με πατάτες και dumpling γαρίδας και θα γλύφεις τα δάχτυλά σου! Παρήγγειλε επίσης ψητό cheesecake με καφέ και Kalhua ή pavlova με κρέμα από γιαούρτι, μούρα, σιρόπι χαμομήλι και λεβάντας για να γλυκαθείς.

 

Κλείσε στο St’ Astra

 


 

Marea Fish Restaurant, Χαλάνδρι

εστιατόρια στην Αθήνα

Το ολοκαίνουργιο fish restaurant Marea στην περιοχή του Χαλανδρίου, άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον Δεκέμβριο του 2017 και σε περιμένει με την παρέα σου, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 95. Μοντέρνο, ευρύχωρο και ζεστό, είναι σίγουρο πως θα γίνει το αγαπημένο σου στέκι. Θαλασσινοί μεζέδες, δροσερές ξεχωριστές σαλάτες και ψάρια ημέρας κυριαρχούν στο μενού, ενώ εύγεστα και πρωτότυπα πιάτα θα σε ενθουσιάσουν.

etable tip: Δοκίμασε caesars με γαρίδες, που περιέχει iceberg, λόλα, ρόκα, τοματίνια, αβοκάντο, παρμεζάνα, γαρίδες, και σως εσπεριδοειδών ή μία σαλάτα Μarea η οποία διαθέτει τοματίνια,ρόκα, λόλα, σπανάκι, ξινομυζήθρα, ρόδι, καρύδια και σως μπαλσάμικο για αρχή και ψαροκεφτέδεςγαρίδα crudd Mareaγαρίδα τεμπούρα και χταποδάκι ή καλαμαράκι ψητό.Φάε  επίσης γαύρο μανιτάτο με την παρέα ή γαριδομακαρονάδα με το αίσθημα και θα μας θυμηθείς!

 

Κλείσε στο Marea

 


 

Ο Μπαχτσές, Άγιος Δημήτριος

εστιατόρια στην Αθήνα

Το νέο πολίτικο εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων ακούει στο όνομα Μπαχτσές. Άνοιξε στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου τον Σεπτέμβριο του 2017 και έκτοτε έχει καταφέρει να κερδίσει μία από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά μας. Βρίσκεται στην οδό Μεταμορφώσεως 2, διαθέτοντας ένα μοντέρνο και παρεΐστικο χώρο, προσφέροντας πέρα από τις χειροποίητες πολίτικες και ελληνικές του γεύσεις, αξέχαστες βραδιές με live μουσική και κέφι.

etable tip: Παρήγγειλε με την παρέα σου χειροποίητη πίτα Καισαρείας, πολίτικο σαγάνιπολίτικη καπνιστή μελιτζανοσαλάτασασλίκ οξούς (σπιτική Ποντιακή συνταγή με χοιρινό), γιαουρτλού πολίτικοκαβουρμά και σουτζούκι Δράμαςχειροποίητο κεμπάπ και πολλές άλλες λαχταριστές συνταγές από την Πόλη.Πριν φύγεις από το εστιατόριο, μη ξεχάσεις να δοκιμάσεις το εκλεκτό χειροποίητο παγωτό καϊμάκι με Σεκέρ Παρέπου θα σε κάνει να θέλεις να μάθεις τη συνταγή.

 

Κλείσε στο Μπαχτσές

 


 

Τσιπού & ρακί, Αιγάλεω

εστιατόρια στην Αθήνα

Το νέο στέκι της παρέας σου στην Αγίας Λαύρας στο Αιγάλεω, είναι το ολοκαίνουργιο μεζεδοπωλείο Τσιπού & ρακί. Μεγάλος και μοντέρνος χώρος, πολύχρωμη διακόσμηση και νόστιμοι παραδοσιακοί ελληνικοί μεζέδες σε πολύ οικονομικές τιμές, είναι αυτά που σε περιμένουν. Ανάμεσα σε έναν εκτενή κατάλογο, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ντάκο, κρητική σαλάτα με χαρούπι, φρέσκο κρεμμύδι, πατάτες baby, μανιτάρια Σαμπινιόν με κρητική στάκα, καβουρμά Σερρών με σπαστή πατάτα, γαρίδα σαγανάκι, μπουρεκάκια με λιαστή ντομάτα, μελιτζάνα, κρέμα τυριού τυλιχτή φέτα με σάλτσα μελιού και σουσάμι, αλλά και το ξεχωριστό σαγανάκι με con flakes και θυμαρίσιο μέλι.

etable tip: Παρήγγειλε και μοιράσου με την παρέα σου τριλογία κρεατικών με κοτόπουλο, χοιρινό και μοσχάρι, μπιφτέκι από φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά.

 

Κλείσε στο Τσιπού & ρακί

 


 

Στης Φλώρας το Βεράνι, Πειραϊκή – Καλλίπολη

εστιατόρια στην Αθήνα

Στεγαζόμενο σε ένα διατηρητέο νεοκλασικό κτήριο στην περιοχή της Καλλίπολης, το νέο μουσικό μεζεδοπωλείο Στης Φλώρας το Βεράνι άνοιξε στην οδό Φαβιέρου 57 και Αντωνίου Θεοχάρη και υποδέχεται  εσένα και την παρέα σου με κέφι, μουσική, καλή διάθεση και νόστιμους μεζέδες. Απόλαυσε ζωντανή μουσική καθημερινά με έντεχνα, ελαφρολαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, παρέα με καλομαγειρεμένο φαγητό, κρασί, ούζο ή τσίπουρο για να τσουγκρίσεις με την παρέα σου και να περάσετε αξέχαστες στιγμές. Χορταστικές σαλάτες, μοναδικά ορεκτικά, πλούσιες ποικιλίες και νόστιμοι πικάντικοι μεζέδες θα κάνουν της Φλώρας το Βεράνι το νέο σου στέκι, προσφέροντας το τέλειο ‘’πακέτο’’. Μουσική, καλό φαγητό και παρέα, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

etable tip: Δοκίμασε αφράτα μπιφτέκια σχάραςχιουνκιάρ μπεγεντί ή μπριζολάκια σχάρας για κυρίως και κλείσε τη βραδιά σου με ένα σερμπέτι φτιαγμένο για τα δικά σου γούστα!

 

Κλείσε στης Φλώρας το Βεράνι

 


 

Spit Jack, Σύνταγμα

εστιατόρια στην Αθήνα

Το νέο γευστικό εγχείρημα του Γιώργου Μελισσάρη και του Γιώργου Κανελλόπουλου για τους λάτρεις του κρέατος, είναι γεγονός. Αυτό το νέο γκουρμέ ψητοπωλείο στην καρδιά της Αθήνας, ακούει στο όνομα Spit Jack και βρίσκεται στην οδό Σκούφου 10, στο Σύνταγμα. Μικρό, αλλά καλαίσθητο, με έντονα χρώματα και πίνακες στους τοίχους, μία rotisserie να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, αλλά και ξύλινα τραπεζάκια, με μια μαρμάρινη μπάρα ακριβώς μπροστά από τη ροτισερί, προσφέρουν κάτι το ξεχωριστό. Νόστιμα κρεατικά πλαισιώνουν διάφορες σαλάτες, ψητό βουτυράτο καλαμπόκι, πουρές πατάτας, ζουμερές πάπιες, μοσχάρι, κοτόπουλα και πορκέτες, είναι μόνο λίγα από αυτά που θα σου προσφέρει το γευστικό σου ταξίδι στο Spit Jack.

etable tip: Παρήγγειλε το κρέας σου σερβιρισμένο σε μακρόστενο ψωμάκι brioche και ζήσε την απόλυτη γευστική εμπειρία.

 

Κλείσε στο Spit Jack

 


 

Τσαρδάκι, Κορυδαλλός

εστιατόρια στην Αθήνα

Ψάχνεις για ένα μεζεδοπωλείο με παρεΐστικο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, φρέσκα προϊόντα, απαράμιλλη ποιότητα και ταυτόχρονα χαμηλές τιμές και δεν το βρίσκεις; Ε λοιπόν μη ψάχνεις άλλο, γιατί το βρήκαμε εμείς για εσένα. Το νέο μεζεδοπωλείο Τσαρδάκι άνοιξε στην οδό Κοραή 19, ακριβώς πάνω στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στον Κορυδαλλό και σε περιμένει να απολαύσεις την Ελληνική του κουζίνα. Live μουσική σε ένα μικρό και ζεστό χώρο, σαν παλιό ταβερνάκι, εγγυάται για τις όμορφες στιγμές που θα περάσεις σε αυτό με την παρέα και την οικογένειά σου. Μοναδικοί μεζέδες, παραδοσιακά πιάτα και εκλεκτά εδέσματα ετοιμάζονται καθημερινά με μεράκι από αγνά και φρέσκα υλικά.

etable tip: Δοκίμασε σαλάτα τσαρδάκι, φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια και τη λαχταριστή τηγάνια κοτόπουλο και θα μας θυμηθείς.

 

Κλείσε στο Τσαρδάκι

 


 

BISHOP, Γλυφάδα

εστιατόρια στην Αθήνα

Κρεατοφάγοι όλου του κόσμου ενωθείτε! Εάν αγαπάς το κρέας και ταυτόχρονα ψάχνεις για μία καλή σχέση ποιότητας – τιμής, τότε το εστιατόριο Bishop στη Γλυφάδα, θα γίνει το νέο σου hot spot. Βρίσκεται στην οδό Αρτέμιδος 3, στην καρδιά της Γλυφάδας, με τα γήϊνα χρώματα στο χώρο του, αλλά και τα εξαιρετικά και ποιοτικά κρέατα που διαθέτει, όλα σε μοναδικές κοπές και παρασκευές. Ο Alsi Sinanaj, γνώστος από τους Wolves in the Kitchen, επιμελείται το μενού και δημιουργεί γευστικά πιάτα που θα σου μείνουν αξέχαστα.

e-table tip: Δοκίμασε rib eye, T-Bone, μοσχαρίσιο χτένι, λαχταριστό και ζουμερό Angus beef burger, αλλά και το τραγανό γουρουνόπουλο γάλακτος.

 

Κλείσε στο BISHOP

 


 

De Sxara, Κηφισιά 

εστιατόρια στην Αθήνα

Και μιας και το κρέας έχει την τιμητική του, ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του κρέατος και ταυτόχρονα των σπιτικών μαγειρευτών φαγητών, είναι το εστιατόριο De Sxara στην οδό Αγίου Τρύφωνος 15, στην Κηφισιά. Άνετος χώρος, εντυπωσιακή διακόσμηση και μοναδικές λαχταριστές συνταγές, είναι αυτά που θα σε κάνουν να το μετατρέψεις στο νέο σου στέκι των Βορείων Προαστίων. Η Διεθνής κουζίνα και οι πρωτότυπες συνταγές ανοίγονται μπροστά σου, για να ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο σου. Δοκίμασε από το λαχταριστό του μενού T-BoneRib EyeHanging TenderTomahawk και πέρα από πιάτα με μοσχαρίσιο κρέας, απόλαυσε και πιάτα με κοτόπουλο, χοιρινό ή αρνί.

e-table tip: Συνόδευσε το κυρίως σου με απολαυστικά ορεκτικά όπως κάστρο πατάτας, αλμυρό παγωτό χωνάκι με γέμιση ριγκατόνι, κιμά και διάφορα τυριά ψημένα στο φούρνο.

 

Κλείσε στο De Sxara

 


 

Healthy Food House, Νέα Φιλαδέλφεια

εστιατόρια στην Αθήνα

Στάσου! Μη φεύγεις! Νόμιζες πως θα σου προτείναμε μόνο εστιατόρια στην Αθήνα για καλό κρέας και πως εσύ που τον τελευταίο καιρό έχεις γίνει της υγιεινής διατροφής, θα σου το χαλάγαμε; Ε λοιπόν όχι! Απόλαυσε vegeterian και άλλες μεσογειακές επιλογές στο νέο All-Day Cafe Restaurant με το όνομα Healthy Food House. Το Healthy Food House βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην οδό Λεωφόρος Δεκελείας 88 και έχει έρθει να παντρέψει την τελειότητα της γεύσης με τη φανταστική ποιότητα υλικών που διαθέτουν όλα τα πιάτα του. Ρομαντική ατμόσφαιρα και καθαρό περιβάλλον, δένουν αρμονικά σε ένα open kitchen εστιατόριο, το οποίο σε κάνει να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε ένα minimal χώρο του εξωτερικού.

e-table tip: Παρήγγειλε ζουμερό φιλέτο μοσχάριριζότομακαρονάδες και vegetarian πιάτα ή απόλαυσε καθημερινά το brunch του εστιατορίου από πολύ νωρίς το πρωί.

 

 

Κλείσε στο Healthy Food House

 


Ακόμα δεν έκλεισες τραπέζι;

 

Κλείσε στα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close