Νοέμβριος 2017| 12 νέες αφίξεις στο e-table που ξεχωρίζουν!

1.2K

Νέος μήνας, νέες αφίξεις, νέα εστιατόρια στην Αθήνα, νέα νόστιμα στέκια σε περιμένουν να τα επισκεφθείς! Παρακάτω θα βρεις τις 12 πιο hot αφίξεις στο e-table τον μήνα Νοέμβριο που ξεχωρίζουν.

Καυτερό Μεζεδοπωλείο, Ψυχικό


Ψάχνεις μεζεδοπωλείο για όλα τα γούστα; Έλα μία βόλτα από το Καυτερό Μεζεδοπωλείο. Θα το βρεις στην οδό 25ης Μαρτίου 20, στο Νέο Ψυχικό. Ένα πραγματικά πρωτοποριακό μεζεδοπωλείο, το οποίο διαθέτει απλό και ταυτόχρονα παραδοσιακό περιβάλλον, που θα σε εκπλήξει με τις γευστικές του επιλογές, αλλά και τις χαμηλές του τιμές. Στο μενού του διαθέτει πέρα από τους κλασικούς μεζέδες, όπως μπριζολάκια, burger, θαλασσινά, όπως μύδια σαγανάκι και χταποδάκι ξυδατο, αλλά και πικάντικες επιλογές από μεξικάνικη κουζίνα, όπως burritos και tacos.

Η Ποριά , Βοτανικός

Σε μία από τις παλιές γειτονιές του Βοτανικού, κοντά στο μετρό του Κεραμικού θα βρεις την Ποριά. Μία παραδοσιακή ταβέρνα από το 1989, η οποία διαθέτει ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, παραδοσιακή διακόσμηση με τζάκι και προσιτές τιμές. Εκεί θα βρεις κλασικές ελληνικές γεύσεις, όπως μπριζόλες, παϊδάκια, κοντοσούβλι, αλλά και μαγειρευτά. Όλα αυτά, μπορείς να τα απολαύσεις, συνοδεία με live μουσική και να διασκεδάσεις με την παρέα σου μέχρι πρωίας.

Di Angelo, Γλυφάδα

εστιατόρια στην Αθήνα
Αν ψάχνεις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις στα Νότια Προάστια, το εστιατόριο Di Angelo θα γίνει το νέο σου στέκι. Στην οδό Γούναρη 101 στην Άνω Γλυφάδα, θα απολαύσεις ποιοτικό φαγητό σε έναν νέο, προσεγμένο και ζεστό χώρο. Οι επιλογές από το μενού του είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, καθώς μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πλήθος ζυμαρικών, πίτσες με extra thin ζύμη, ριζότο, σούπες, αλλά και λαχταριστά γλυκά, όλα με τα πιο φρέσκα υλικά της αγοράς.

Kool Life Restaurant, Εκάλη

εστιατόρια στην Αθήνα
Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνα, με Χρυσό Σκούφο, ταλαντούχους σεφ, εξαιρετικές γευστικές προτάσεις και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, είναι το εστιατόριο Kool Life Restaurant στην Εκάλη, το οποίο βρίσκεται στο ξενοδοχείο Life Gallery. Ελληνική δημιουργική κουζίνα με πιάτα όπως μοσχαρίσια ταλιάτα με risotto αγκινάρας a la polita, ριζότο με καπνιστά λαχανικά και σαφράν, banoffee με λευκή σοκολάτα και απολαυστικά κοτέιλ σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις.

Mejico, Αργυρούπολη

εστιατόρια στην Αθήνα
Το Μεξικό έρχεται στην πόλη σου! Στο ολοκαίνουργιο Mejico, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του τον Οκτώβριο του 2017, στην περιοχή της Αργυρούπολης, θα βρεις όλη την παραδοσιακή μεξικάνικη κουλτούρα συγκεντρωμένη σε έναν μεγάλο, μοντέρνο και πολύχρωμο χώρο. Στο μενού του θα βρεις αυθεντικά μεξικάνικα πιάτα όπως chicken jalapenos cream empanadas, chilli con -carne, mexican grilled portobellos, chicken avocado burritos, spicy pork burritos και bbq Texas burgers.

My1cuisine, Μοσχάτο

εστιατόρια στην Αθήνα
Το My1cuisine, το οποίο άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2017στο Μοσχάτο, αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό, για να απολαύσεις μεσογειακές και gourmet γεύσεις με έμφαση στην γαλλική κουζίνα. Ο χώρος του είναι μοντέρνος και επιβλητικός, ενώ συνίσταται για ιδιωτικά, εταιρικά και business γεύματα. Μπορείς να δοκιμάσεις t-bone steak με πατάτα jacket και bbq sauce, πικάντικο κότσι αρνιού, αλλά και ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα γλυκών, panna cotta μαστίχας με γλυκό σταφύλι.

Σκίουρος ψητοτεχνείο, Αργυρούπολη

εστιατόρια στην Αθήνα

Και αφού τα Νότια Προάστια έχουν την τιμητική τους, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα ο Σκίουρος. Ο νέος casual επίγειος παράδεισος της Αργυρούπολης, στην Μαρίνου Γερουλάνου 137, ο οποίος διαφέρει από άποψη αισθητικής και τοποθεσίας. Στον Σκίουρο μπορείς να δοκιμάσεις με την παρέα σου φρέσκιες πολύχρωμες σαλάτες, λουκουμάδες τυριών, μπουρέκια λαχανικών, και μόλις σας ανοίξει η όρεξη, για κυρίως μπριζόλα χοιρινή extra large, φιλετάκια μοσχαρίσια, spaghetti αλά τσιτάρα και king stakes.

Μπακαλόγατος, Καισαριανή

εστιατόρια στην Αθήνα
Αναζητάς το νέο σου στέκι στην Καισαριανή; Μην ψάχνεις άλλο, γιατί είναι το ολοκαίνουργιο μεζεδοπωλείο Μπακαλόγατος. Άνοιξε μόλις τον προηγούμενο μήνα, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 44, σε έναν παραδοσιακό και ταυτόχρονα μοντέρνο χώρο, στον οποίο θα βρεις φωτογραφίες από παλιές ελληνικές ταινίες στους τοίχους και ζωντανή μουσική για να συνοδεύσεις το φαγητό σου. Στον κατάλογο θα βρεις ανάμεσα στις ποικίλες ελληνικές γεύσεις γνήσιο πολίτικο κέμπαπ, ποικιλίες κρεατικών και ψαρικών.

Sakana, Κολωνάκι

εστιατόρια στην Αθήνα
Στον πολυσύχναστο δρόμο της Βαλαωρίτου στο Κολωνάκι, θα βρεις τον νέο προορισμό όλων για καλό sushi στην Αθήνα, το Sushi Bar Sakana. Το Sakana στο Κολωνάκι, είναι η συνέχεια του επιτυχημένου Sakana στη Νέα Ερυθραία. Minimal διακόσμηση, ζεστό περιβάλλον, εξαιρετικές τιμές και γεύσεις είναι αυτά που σε περιμένουν. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις tempura shrimp roll, salmon teriyaki, volcano και jumbo roll.

Γευσηπωλείον – Αυλή, Εξάρχεια

εστιατόρια στην Αθήνα

Στον πεζόδρομο της Μεθώνης στα Εξάρχεια, θα βρεις την καλύτερη επιλογή για ελληνική – δημιουργική κουζίνα στην περιοχή! Δεν είναι άλλο από το Γευσιπωλείον – Αυλή. Ζεστός και φιλόξενος χώρος, με ευγενικό προσωπικό είναι αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Διαθέτει παραδοσιακά πιάτα παντρεμένα με σύγχρονες πινελιές, όπως ντοματοκεφτέδες, λουκάνικο με πορτοκάλι και χοιρινό ρολό με φέτα και λιαστή ντομάτα που τις ζεστές ημέρες μπορείς να απολαύσεις στην όμορφη αυλή του.

Το Σέρτικο, Καμίνια

εστιατόρια στην Αθήνα
Αναζητάς ποιοτικό και φθηνό φαγητό στον Πειραιά; Το μεζεδοπωλείο Σέρτικο στα Καμίνια, το οποίο άνοιξε πολύ δυναμικά τον Ιούλιο του 2017, είναι το νέο σου στέκι για μεζέδες. Εκλεκτοί μεζέδες σε έναν παραδοσιακό και φιλόξενο χώρο περιμένουν εσένα και την παρέα σου! Μπορείς να παραγγείλεις νόστιμα ορεκτικά και μεζέδες όπως σαγανάκι με αυγό και σουτζούκι, αλλά και τα εκλεκτά πανσετάκια με μέλι και bbq sauce που διαθέτουν.

Στα Καλά Καθούμενα – Μαγειρεύουμε στο Γκάζι, Γκάζι

εστιατόρια στην Αθήνα

Το πρόσφατο 2016, στην οδό Δεκελέων 24 & Ζάγρεως στο Γκάζι, άνοιξε το εστιατόριο στα Καλά Καθούμενα – Μαγειρεύουμε στο Γκάζι. Είναι ένας διαμορφωμένος παραδοσιακός χώρος, που σε ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή και σου προσφέρει γνήσιες ελληνικές γεύσεις συνοδεία με live μουσική. Διαθέτει ποικιλία προτάσεων κρεατικών, αλλά και θαλασσινών, όπως χοιρινή καπνιστή μπριζόλα, μύδια σαγανάκι και σαλιγκάρια κοκκινιστά.


 

Σου ανοίξαμε την όρεξη; Μάζεψε την παρέα σου και κανόνισε την επόμενή σου έξοδο μαζί μας!

 

Ανακάλυψε τα καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close