Τρεις προτάσεις για να φας το τέλειο burger

833

Ε ναι, λοιπόν! Δε θα το κρύψουμε… Λατρεύουμε την American Style κουζίνα κι ο,τι έχει να κάνει με αυτήν. Όταν σκεφτόμαστε τα λαχταριστά burgers που μπορούμε να απολαύσουμε, δεν μπορούμε παρά να λιώνουμε και μόνο στην ιδέα του λιωμένου cheddar πάνω σε ένα ζουμερό μπιφτέκι. Γι’ αυτό σας βρήκαμε τα 3 καλύτερα εστιατόρια που σας προσφέρουν γευστικά burgers
Στο Barbara Que, o σεφ Στέλιος Μάνδαλος με την ομάδα του δημιουργεί λαχταριστά burger αποκλειστικά από Black Angus beef και όχι μόνο. Καλοψημένο χοιρινό (porchetta) με glaze απο μαύρη μπύρα και μαριναρισμένο σε θυμάρι από αυθεντική Ιρλανδική συνταγή, και ψητο , ζουμερό συκώτι σχάρας με αρωματικό βούτυρο είναι μόνο ένα δείγμα από το τί σερβίρεται στο Barbara Que.
Το Collection Barbeque είναι ένα ομορφο και ωραία στημένο εστιατόριο! Το όνομα του μαγαζιού σε παραπέμπει σε τύπου Αμερικάνικο εστιατόριο με ποικιλια κρεατικών, steaks, burgers. Eίναι ενα εστιατόριο μέσα στα ελληνικά δεδομένα με ωραιο φαγητο και μεγάλες μέριδες.
Η Αποθήκη είναι μια μπυραρία στα Βριλήσσια που διαθέτει έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο σε industrial wooden στiλ με τεράστια ποικιλία σε ελληνικές και ξένες μπύρες. Εδώ θα απολαύσετε πεντανόστιμα, λαχταριστά burgers από φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, που θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε!
Το ξέρουμε ότι σας ανοίξαμε την όρεξη γι’ αυτό μπείτε στο e-table και κάντε τώρα δωρεάν και online την κράτησή σας στο εστιατόριο της επιλογής σας!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close