5 στέκια για καλοφαγάδες στην Κέρκυρα

2K

Είσαι διακοπές στην Κέρκυρα και δεν ξέρεις πού να κλείσεις τραπέζι για φαγητό; Μην αγχώνεσαι! Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις ανάμεσα στα καλύτερα. Σου προτείνουμε 5 φοβερά εστιατόρια στην Κέρκυρα, για να διαλέξεις ανάλογα με την όρεξή σου!

 

Toula’s Gastronomy Restaurant

Νησί, καλοκαίρι, θάλασσα και η όρεξη χτυπάει κόκκινο για ψαράκι! Μπορείς να επισκεφθείς λοιπόν, το εστιατόριο Toula’s Gastronomy Restaurant, το οποίο βρίσκεται στον όρμο Αγνή της Κέρκυρας. Τιμώντας την Κερκυραϊκή γαστρονομική παράδοση, ο σεφ του εστιατορίου σε συνεργασία με την ιδιοκτήτρια Τούλα Βεργέτη, έχουν δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού, με βάση το ψάρι και την παράδοση του νησιού. Ο χώρος του δροσερός και όμορφα διακοσμημένος, ενώ η καταπληκτική θέα που έχει στα λιμανάκια, με τις βαρκούλες και την καταγάλανη θάλασσα, σου ανοίγουν την όρεξη.  Το μενού του πλούσιο και διαφορετικό, με πιάτα όπως μουσακά με καραβίδα, αλλά και εξαιρετικές επιλογές από κρεατικά, όπως μοσχαρίσια ταλιάτα, για αυτούς που δεν είναι τόσο των θαλασσινών, θα σε εκλπήξει.

e-table tip: Εξαιρετικές επιλογές αποτελούν οι πικάντικες γαρίδες, φτιαγμένες αποκλειστικά με τη μυστική συνταγή της Τούλας, το ταρτάρ τόνου, το παραδοσιακό μπουρδέτο με σκορπίνα, αλλά και η λαχταριστή και νόστιμη η αστακομακαρονάδα του.

 

 

Κλείσε στο Toula’s Gastronomy Restaurant

 


 

Αύρα

Αποφάσισες πως πρέπει να επισκεφθείς οπωσδήποτε το υπέροχο Ποντικονήσι της Κέρκυρας; Και πολύ καλά έκανες! Πρέπει πριν φύγεις όμως, να δοκιμάσεις τη νόστιμη ελληνική κουζίνα της ταβέρνας Αύρα, η οποία βρίσκεται στο Πέραμα. Η συγκεκριμένη ταβέρνα στεγάζεται στο παλαιότερο κτίριο του Περάματος, εκεί όπου η αύρα της θάλασσας σε μαγεύει και ταυτόχρονα σε ηρεμεί, ενώ η μοναδική της θέα σου ανοίγει την όρεξη. Ο χώρος απλός και παραδοσιακός, ακριβώς αυτός που αρμόζει σε μία καλοκαιρινή νησιώτικη ταβέρνα, ενώ το προσωπικό του σε κάνει να νιώθεις σαν το σπίτι σου με την εκπληκτική του φιλοξενία. Ο κατάλογός του γεμάτος νόστιμες κερκυραϊκές συνταγές, φρέσκα ψάρια ημέρας, λαχταριστά ζυμαρικά αναμειγμένα με θαλασσινά, όλα συνοδευόμενα από ντόπιο καλό κρασί. Τι άλλο να ζητήσεις;

e-table tip: Μη φύγεις χωρίς να δοκιμάσεις το παραδοσιακό σοφρίτο, αλλά και τη λαχταριστή και παραδοσιακή παστιτσάδα. Ακόμα μπορείς να παραγγείλεις ένα από τα φρέσκα ψάρια ημέρας ψημένα στα κάρβουνα, αλλά και θαλασσινά για τη μέση, όπως γαρίδες, μύδια και χταποδάκι ξυδάτο.

 

 

Κλείσε στη ταβέρνα Αύρα

 


 

The Square Steaks & Burger Bar Corfu Town

Και αν πάλι η όρεξή σου τραβάει burger, μία από τις καλύτερες επιλογές σου είναι το All-Day Cafe Restaurant The Square Steaks & Burger Bar Corfu Town, το οποίο βρίσκεται στη Χώρα. Εκεί θα βρεις το burger σε όλο του το μεγαλείο, αφού διαθέτει έναν πλούσιο κατάλογο με λαχταριστά burgers, έχοντας ως βάση κυρίως το κρέας, το οποίο τόσοι αγαπούν, αλλά και διάφορα χορτοφαγικά burgers, για αυτούς που δεν το συμπαθούν και τόσο. Ο χώρος του είναι γεμάτος με έντονα χρώματα και μία πρωτότυπη διακόσμηση, με vintage φωτιστικά και καθρέφτες στους τοίχους, αλλά και το στοιχείο του ξύλου, να κυριαρχεί στο χώρο. Αν πάλι είσαι από αυτούς στην παρέα που δεν προτειμούν και τόσο τα burgers, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα σωρό άλλα νόστιμα πιάτα που διαθέτει ο κατάλογός του, με βάση το κρέας.

e-table tip: Αγαπημένα μας, το sloppy joe’s burger, το οποίο είναι γεμισμένο με σάλτσα bolognaise και σάλτσα από λιωμένο cheddar μαζί με μπέικον, το κλασικό αλλά πάντα αγαπημένο ζουμερό burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, αλλά και το ξεχωριστό burger με σολομό, για τους χορτοφάγους της παρέας.

 

 

Κλείσε στο Square Steaks & Burger Bar

 


 

Μπέκιος

Μόλις έφτασες ή είσαι λίγο πριν αναχωρήσεις από το υπέροχο νησί της Κέρκυρας; Προλαβαίνεις σίγουρα να απολαύσεις τη νόστιμη ελληνική κουζίνα την οποία προσφέρει η ταβέρνα Μπέκιος, που βρίσκεται στο λιμάνι. Μία ταβέρνα με παράδοση στο ποιοτικό φαγητό, στα καλά κρέατα και στις χαμηλές τιμές! Διαθέτει άνετο και παραδοσιακό περιβάλλον, το οποίο σου δίνει την αίσθηση της ηρεμίας και της χαλάρωσης για να τα απολαύσεις με την παρέα ή την οικογένειά σου. Η διακόσμησή του λιτή, αφού θέλει να δώσει έμφαση στη γεύση, έχοντας έναν πλούσιο κατάλογο με πιάτα που έχουν ως βάση το κρέας και φυσικά πεντανόστιμες κερκυραϊκές σπεσιαλιτέ, οι οποίες δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα του.

e-table tip: Απόλαυσε μοναδικά ψητά της ώρας, λαχταριστές μπριζόλες, παϊδάκια, φιλέτο κοτόπουλο, ζουμερό μπιφτέκι, δροσερές σαλάτες με φρέσκα υλικά και συνόδευσέ τα με καλό κρασί και τσιπουράκι για περισσότερη απόλαυση στη γεύση.

 

 

Κλείσε στη ταβέρνα Μπέκιος

 


 

Rex

Η ιστορία του ξεκινά το μακρινό 1932 και καταλήγει στο σήμερα. Ο λόγος, για το Wine Restaurant Rex, το οποίο αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα και πολυσύχναστα καλά εστιατόρια που βρίσκονται στη χώρα της Κέρκυρας, απέναντι από τα ιστορικά κτίρια με τα οποία κόσμησαν το νησί οι Γάλλοι. Η προσεγμένη διακόσμηση που αποπνέει αέρα πολυτελείας με τις υδατογραφίες του Kερκυραίου ζωγράφου Θ. Κένταρχου, οι οποίες προβάλλουν την ομορφιά του κερκυραϊκού τοπίου, το ευγενικό και γρήγορο προσωπικό του και το καλόγουστο, ήρεμο και οικογενειακό του περιβάλλον, είναι σίγουρο πως θα σε κερδίσουν. Οι νόστιμες κερκυραϊκές σπεσιαλιτέ κατακλήζουν τον κατάλογό του και ταυτόχρονα εντυπωσιάζουν με τη φρεσκάδα των υλικών και την ποικιλία των πιάτων του.

e-table tip: Μπορείς να δοκιμάσεις κόκορα παστιτσάδα, μοσχαράκι σοφρίτο, ριζότο με φρέσκο καλαμάρι, σπιτικούς κεφτέδες, κοτόπουλο αλά κρεμ με ρύζι και λαχανικά και φυσικά τη σπεσιαλιτέ του, κοτόπουλο με κουμ κουάτ και θα μας θυμηθείς!

 

 

Κλείσε στο Rex

 


 

Κλείσε τραπέζι σε εστιατόρια στην Κέρκυρα

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close