5+1 προτάσεις για καλό φαγητό στο Λασίθι

913

Ποτέ δεν κρύψαμε την αγάπη μας για την Κρήτη. Οι ομορφιές, η θάλασσα και το φαγητό της αποτελούν αρκετούς λόγους για να την επισκεφτούμε και να απολαύσουμε τα όσα μας προσφέρει. Γι’ αυτό και ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για φαγητό στο Λασίθι.

Στο κέντρο του Αγίου Νικόλα και σε ένα από τα ομορφότερα νεοκλασικά κτίρια της πόλης θα βρείτε το Ble Κατσαρολάκια, ένα εστιατόριο μοναδικής αισθητικής όπου η άνεση συναντά τα χρώματα και την ποιότητα της γεύσης. Η μεγάλη ποικιλία στον κατάλογο τόσο από φαγητό όσο και από κρασί θα σας πείσει.

Ο εκλεπτυσμένος χαρακτήρας του εστιατορίου Αργουλιάς σε συνδυασμό με την εξαιρετική θέα από τη βεράντα θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι, όπου θα μπορείτε να γευτείτε από χοιρινό με πατάτες στο φούρνο μέχρι αρνάκι με ασκολύμπρους και γιαχνερά με χολιούς.

Το εστιατόριο Kalypso στο λιμάνι της Ελούντα προσφέρει έναν άψογο χώρο στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά gourmet πιάτα, όπως ψητό χταπόδι με κοκκινιστή φάβα και φρέσκο κρεμμύδι, λιγκουίνι με χοιρινό φιλέτο και σάλτσα μαυροδάφνης και φιλέτο κοτόπουλου με μαύρο ριζότο και σάλτσα γιαουρτιού με μυρωδικά.

Για εσάς που είστε λάτρεις της ιταλικής κουζίνας, το ιταλικό Olio είναι ένα εστιατόριο πλήρως εξοπλισμένο με τα πιάτα που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο σας. Φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, ριζότο με σολομό και φιλετάκια με γοργοντζόλα είναι μόνο μερικά από αυτά που θα συναντήσετε.

Το Gioma Meze σας περιμένει στον όμορφο γραφικό του χώρου πάνω από τη λίμνη του Αγίου Νικολάου να δοκιμάσετε μαγειρευτά φαγητά, κρεατικά και θαλασσινά για όλα τα γούστα μαζί με μια μεγάλη γκάμα κρασιών και ούζων.

Στο Ammoudi Club σας περιμένει διεθνής κουζίνα με υπέροχη θέα στον κόλπο του Μιραμπέλου. Εκεί θα δοκιμάσετε ένα από τα καλύτερα burger της πόλης από black angus, ριζότο μανιταριών, γαριδομακαρονάδα, ακόμα και φαλάφελ και φρέσκος sushi.

Επειδή δεν μπορεί παρά να σας ανοίξαμε τη όρεξη, μπείτε στο e-table.gr και κάντε κράτηση σε ένα από τα εστιατόρια στο Λασίθι.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close