Celebrity Choice: Vin Diesel

627

Ο Vin Diesel ή κατά το πραγματικό του όνομα, Mark Sinclair, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του ως Dominic Toretto στις ταινίες Fast & Furious, πολλών sequel των οποίων αποτέλεσε και παραγωγός. Έκτοτε, έχει κερδίσει τη συμμετοχή του σε ταινίες, όπως το «Find Me Guilty» και το «Guardians of the Galaxy», ενώ, παράλληλα, έχει ιδρύσει τρεις εταιρείες παραγωγής, την One Race Films, τη Racetrack Records και τη Tigon Studios.

Ποιο είναι, όμως, το αγαπημένο του φαγητό;

Ο Χολυγουντιανός ηθοποιός από την Alameda County της California, λοιπόν, όπως φαίνεται έχει μια αδυναμία, η οποία δεν είναι άλλη από το καλό παραδοσιακό ιταλικό φαγητό. Ένα πιάτο με λαχταριστή μακαρονάδα ή μια καλοψημένη πίτσα με το λιωμένη τυρί να ρέει άφθονο πάνω της, ποιον θα μπορούσε να αφήσει ανικανοποίητο; «L’ uomo è ciò che mangia», όπως λένε οι φίλοι μας οι Ιταλοί, δηλαδή «Ο άνθρωπος είναι αυτό που τρώει».

Αν λοιπόν σας φέραμε στο μυαλό ιταλικές σπεσιαλιτέ, πίτσα, πάστα και ριζότο δεν έχετε παρά να κάνετε online και δωρεαν κράτηση σε ένα από τα ιταλικά εστιατόρια της πόλης!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close