Σούπερ διαγωνισμός με €150 δώρο σε 3 εστιατόρια στην Αθήνα!

667

To e-table.gr διοργανώνει έναν διαγωνισμό για τρία γεύματα συνολικής αξίας 150 ευρώ στα εστιατόρια Αρμόλια, Κρήσσα Γη και Ανθός που θα κερδίσουν 3 τυχεροί!

Το εστιατόριο Αρμόλια στο Χαλάνδρι προσφέρει ένα γεύμα για 2 αξίας 40 ευρώ, η Κρήσσα Γη στο Μαρούσι ένα γεύμα αξίας 50 ευρώ για 2 άτομα και τέλος ο Ανθός στην Κηφισιά δίνει δώρο γεύμα για 2 αξίας 60 ευρώ!

Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις TAG τους φίλους σου σε comment στην ανάρτηση του διαγωνισμού στο Facebook και μπήκες στην κλήρωση.

Όροι διαγωνισμού:

  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει ο χρήστης να γράψει σε comment στο Facebook post του διαγωνισμού ένα ή περισσότερα άτομα με τα οποία θέλει να επισκεφθεί ένα από τα 3 εστιατόρια εφόσον κερδίσει το διαγωνισμό, κάνοντας mention τους λογαριασμούς τους στο Facebook.
  • Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του e-table.gr στο Facebook την Παρασκευή 14/10/2016.
  • Στο ποσό των 40, 50 και 60 ευρώ συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και δε μπορεί να περιλαμβάνει άλλες εκπτώσεις από το e-table.gr.
  • Σε περίπτωση που η τελική τιμή του λογαριασμού ξεπερνά σε κάθε εστιατόριο τα 40, 50 ή 60 ευρώ, το επιπλέον κόστος καλύπτεται από τον νικητή του διαγωνισμού.
  • Το e-table.gr θα επικοινωνήσει με τους νικητές μέσω Facebook μηνύματος για τις λεπτομέρειες της επίσκεψής του στο εστιατόριο.
  • Η εξαργύρωση των δώρων μπορεί να γίνει έως και τις 31/10/2016.
Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close