5+1 εστιατόρια στο Περιστέρι με καλό φαγητό

1K
Για φαγητό στο Περιστέρι ή στο δημοφιλές Μπουρνάζι

Είναι ένας από τους πολυπληθέστερους Δήμους της ελληνικής επικράτειας και είναι πλήρως εξοπλισμένος με κάθε είδους «εργαλεία» για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών του. Το e-table.gr, φυσικά, δε θα μπορούσε να μην είναι εκεί γι’ αυτό και βρήκε για εσάς έξι εστιατόρια του Περιστερίου, για να απολαύσετε με τους δικούς σας ένα ωραίο γεύμα.

Το εστιατόριο L’ aHuRi διαθέτει 5 διαφορετικές κουζίνες για όλα τα γούστα: Ελληνική, Πολίτικη, Μεξικάνικη, Αμερικάνικη και Ιταλική. Εμείς προτείνουμε τις πανσέτες με καραμελωμένα κρεμμύδια ενώ το μαγαζί, παράλληλα, δίνει έμφαση και στο κομμάτι των κοκτέιλ ενώ.

Στο ελληνικό εστιατόριο Χαλάλι, θα βρείτε συνταγές από επιλεγμένα μέρη της Ελλάδας που αξίζει να δοκιμάσετε από πατάτα φουρνιστή μέχρι ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης, χιουνκιάρ μπεγεντί, κοτόπουλο θρακάτο και μυδοπίλαφο νησιώτικο.

Στο εστιατόριο Aguador’s μπορείτε να δοκιμάσετε μεγάλη ποικιλία από τις συνταγές της μεξικάνικης κουζίνας. Taco salads, burritos, chimichangas και fajitas, και πολλά άλλα όπως επίσης και δροσερές μαργαρίτες από φυσικό χυμό λεμόνι ή φρέσκες φράουλες σας περιμένουν εκεί.

Το μεζεδοπωλείο Ναργιλές προσφέρει ποιοτικό καπνό στους πελάτες του σε πολλές γεύσεις, όπως γιασεμί, μήλο, κεράσι, κλπ. Το μενού διαθέτει εκλεκτούς μεζέδες και σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας σε συνδυασμό με ρακόμελο και οινόμελο.

Στο Λιθάρι θα απολαύσετε παραδοσιακές σπιτικές και αυθεντικές γεύσεις φτιαγμένες με μεράκι. Για εσάς που επιθυμείτε ζωντανή μουσική, κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι θα τη βρείτε εκεί.

Το εστιατόριο Μακελάρης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, νοστιμό σουβλάκι, αφράτες πιτούλες, χειροποίητες σάλτσες, μπιφτέκι και λουκάνικο γεμιστό με φέτα ΠΟΠ, σαλάτες και πολλές ακόμα λιχουδιές που φτιάχνονται από εκλεκτά υλικά.

Εάν θέλετε κι εσείς να επισκεφτείτε το Περιστέρι για την έξοδό σας, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close