Βόλτα στα έθνικ εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

606

Μπορεί να αγαπάμε πολύ την ελληνική κουζίνα αλλά πάντα γευστικά ζητάμε και κάτι διαφορετικό. Όπως σε κάθε μεγάλη πόλη έτσι και στην Θεσσαλονίκη, έχει κανείς την ευκαιρία να δοκιμάσει κι άλλες κουζίνες όπως  κινέζικη, ινδική και πολλές άλλες ανακαλύπτοντας τα αγαπημένα φαγητά από άλλες γωνιές της γης.

Εμείς κάναμε ξανά την βόλτα μας στην πόλη και σας προτείνουμε πέντε έθνικ εστιατόρια στην Θεσσαλονίκη όπου μπορείς να κάνεις κράτηση μέσα από το e-table.gr και να κερδίσεις εκπτώσεις μέχρι και 15% !

Αν είσαι δυστακτικός σε κάτι πολύ μακρινό, μπορείς να επισκεφτείς το AYHAN Authentic Oriental Cuisine, ένα εστιατόριο με αυθεντική τουρκική κουζίνα, που βρίσκεται στο Πολυχώρο της Μονής Λαζαριστών. Στο Ayhan δεν είναι μόνο οι ανατολίτικες γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν αλλά και το περιβάλλον καθώς το ανατολίτικο στοιχείο είναι παντού στο χώρο.

Μπορεί να είμαστε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά αλλά μέσω του Nargis στο κέντρο της πόλης, η Ινδία είναι μόλις μερικές μπουκιές μακριά. Νόστιμες samosas με λαχανικά αλλά και κρέας, τραγανά poppadums και ένα μεγάλο μενού με όλα τα αγαπημένα ινδικά πιάτα είναι διαθέσιμο για να ανακαλύψετε το δικό σας αγαπημένο. Μην διστάσετε να παραγγείλετε το φαγητό σας όσο πικάντικο και καυτερό επιθυμείτε !

Πολλοί αγαπάμε όμως και το κινέζικο οπότε σας προτείνουμε το Rοyal Dragon στο Πανόραμα όπου το μενού του περιλαμβάνει όλα τα γνωστά μας αγαπημένα όπως το γλυκόξινο χοιρινό, την πάπια Πεκίνου αλλά και τα νόστιμα ορεκτικά που θα μας ανοίξουν την όρεξη για να συνεχίσουμε!

Περνώντας σε κάτι πιο αντισυμβατικό γευστικά, θα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το εστιατόριο Habanera στην Μαρτίου που εκπροσωπεί επάξια την κουζίνα της Καραϊβικής. Φαγητά από σχεδόν όλη την Καραϊβική και το Μεξικό, σε μεγάλες μερίδες και ένα περιβάλλον που θυμίζει Κούβα σίγουρα θα σας ταξιδέψουν!

Τέλος, ολοκληρώνουμε το γύρω του κόσμου με ένα εστιατόριο που μας φέρνει σε μια χώρα πολύ κοντινή μας σε σχέση με τα προηγούμενα. Το ισπανικό La Enye στο κέντρο με γεύσεις από την Βαλένθια και πολλά τάπας! Patatas Bravas, paella valenciana και πολλά άλλα νόστιμα πιάτα θα συνοδεύσουν το κρασί ή την σαγκρία σας!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close