Ιούλιος 2018 | 10 νέα εστιατόρια στο e-table

991

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σημαντική ανακοίνωση για όλους τους food lovers εκεί έξω!

Ο Ιούλιος έχει σημαντικές γευστικές εκπλήξεις με πλήθος νέων εστιατορίων για όλους τους λάτρεις του καλού φαγητού, ώστε να ανανεώσουν τις γαστρονομικές τους επιλογέςΣου παρουσιάζουμε 10 νέα εστιατόρια στο e-table, για να βρεις τον νέο σου προορισμό σε όποιο σημείο της Αθήνας και αν βρίσκεσαι! Παρακολούθησε και δες και εσύ ότι πιο νέο υπάρχει στην εστιατορική σκηνή της Αθήνας!

 

Soleto, Γλυφάδα

Φύγαμε για νότια! Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για ιταλική κουζίνα και sushi απολαύσεις στην Αθήνα, αποτελεί το All-Day Cafe Restaurant Soleto στην περιοχή της Γλυφάδας. Αέρας πολυτέλειας, μοναδική διακόσμηση, διακεκριμένοι σεφ και ευγενικό και γρήγορο σέρβις είναι μόνο μερικά από αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει. H open κουζίνα του μαγνητίζει τα βλέμματα όλων και σου ανοίγει την όρεξη με όλες τις λαχταριστές  μυρωδιές που βγαίνουν από μέσα. Αποτελώντας το πρώτο εστιατόριο στα νότια προάστια, το οποίο διαθέτει ψυγείο ξηρής ωρίμανσης, στο οποίο ωριμάζουν κρέατα εξαιρετικής κοπής από 40 έως 60 ημέρες, θα σε εκπλήξει με τα ποιοτικά και ενδιαφέροντα πιάτα του, φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά εποχής.

e-table tip: Ανάμεσα στις πολλές νόστιμες επιλογές του, προτείνουμε Won Ton µε Philadelphia και καβούρι ή τραγανές γαρίδες µε spicy cream sauce για αρχή, pizza Tartufata µε λευκή σάλτσα, µανιτάρια, φλοίδες παρµεζάνας και λάδι τρούφας, ταλιατέλες µε ποικιλία µανιταριών, προσούτο Parma και φασκόµηλο, αρωµατισµένες µε βότκα ή ένα γευστικό Rib-eye Black Angus Platinum USA για κυρίως, συνοδευόμενα πάντα με ένα από τα αγαπημένα ευφάνταστα κοκτέιλ του, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!

 

 

Κλείσε στο Soleto

 


 

Le pierrot bistro, Πειραιάς

Στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Καραΐσκου στον Πειραιά θα βρεις το εστιατόριο Le Pierrot Bistro. Υπέροχος χώρος, προσεγμένος, μοντέρνος και ήρεμος, θυμίζοντας παριζιάνικο μικρό μαγαζάκι με τα τραπεζάκια του απλωμένα πάνω στον πεζόδρομο και το ευγενικό του προσωπικό να σε εξυπηρετεί πάντα με χαμόγελο, θα σε κάνει να θέλεις να το επισκεφθείς ξανά και ξανά. Η εξαιρετική μεσογειακή του κουζίνα σε συνδυασμό με τα λαχταριστά γαλλικά γλυκά θα σε εντυπωσιάσουν. Εκεί θα απολαύσεις δροσερές σαλάτες, ξεχωριστά πιάτα ζυμαρικών,  αλμυρές και γλυκές λαχταριστές κρέπες, αλλά και γευστικές βάφλες για να κάνεις το γεύμα ή το δείπνο σου ακόμα πιο γλυκό.

e-table tip: Παράγγειλε για αρχή μία σαλάτα Le Pierrot, συνέχισε με σπαγγέτι ή πέννες με θαλασσινά ή με ένα σπέσιαλ ψαρονέφρι Le Pierrot και κλείσε την παραγγελία σου με μία υπέροχη και χορταστική γλυκιά κρέπα με σοκολάτα και καρύδα.

 

 

Κλείσε στο Le Pierrot Bistro

 


 

Topos by Yoleni’s, Κολωνάκι

 

Ανανεωμένο και με νέα διάθεση, το All-Day Cafe Restaurant  Topos, άνοιξε τις πόρτες του και σε περιμένει, με ένα ολοκαίνουργιο concept, μετατρέποντας το αίθριο του πολυχώρου της Yoleni’s, σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξερεύνησης ελληνικών παραδοσιακών πιάτων. Βρισκόμενο στο Κολωνάκι, έχει ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις νέες του γευστικές προτάσεις, καθώς και την lounge μοντέρνα και χαλαρή ατμόσφαιρά του. Συνταγές από ολόκληρη την Ελλάδα, προσεκτικά επιλεγμένες από 6 προικισμένες μαγείρισσες, με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά, συνθέτoυν έναν ευφάνταστο και χορταστικό κατάλογο, αναδεικνύοντας τις τοπικές γεύσεις και παραδόσεις τους.

e-table tip: Δοκίμασε σαλάτα Σαντορίνης, φάβα Σχοινούσας και κρητική πίτα χαρουπιού με αρωματικά χόρτα για αρχή, ενώ για κυρίως κόκορα παστιτσάδα, σουζτουκάκια και παπουτσάκια!

 

Κλείσε στο Topos

 


 

La Argentina, Χαλάνδρι

Είσαι και εσύ ένας από τους πολλούς λάτρεις του κρέατος; Απόλαυσέ τα με αργεντίνικο αέρα, στο έθνικ εστιατόριο La Argentina στο Χαλάνδρι. Συνέχεια του ξακουστού Argentina στο Καλέντζι του Μαραθώνα, το οποίο ήταν το πρώτο σε ολόκληρη την Ελλάδα που δοκίμασε το «επαναστατικό» ψήσιμο του κρέατος ala argentina, με συνταγές απευθείας από την Βόρεια Αργεντινή, το La Argentina στο Χαλάνδρι συνεχίζει την παράδοση των καλοψημένων πιάτων με κρέας. Σήμα κατατεθέν του, αποτελεί η τεράστια και ζουμερή μπριζόλα τους, η οποία ψήνεται σε απόσταση από τα κάρβουνα και συνοδεύεται από φρέσκα λαχανικά. Εκεί θα βρεις εξαιρετικές επιλογές με κρέας από μοσχάρι γάλακτος, αλλά και δροσερές πρωτότυπες σαλάτες για να συμπληρώσεις τέλεια το γέυμα ή το δείπνο σου.

e-table tip: Δοκίμασε για αρχή ένα από τα διαφορετικά ορεκτικά του, όπως παραδοσιακά πιτάκια Αργεντινής με γέμιση τυρί, κοτόπουλο ή κιμά και μανιτάρια σωτέ με σκόρδο, μπαϊντανό, λεμόνι και λάδι τρούφας, για κυρίως chorizo (χωριάτικο λουκάνικο), παϊδάκια και κοτόπουλο μαριναρισμένο με δημητριακά καλαμποκιού, σκόρδο και ξύσμα λεμονιού και για το τέλος ένα σουφλέ σοκολάτας με dulce de leche συνοδευόμενο με παγωτό βανίλιας.

 

Κλείσε στο La Argentina

 


 

Μελάνι, Χαλάνδρι

Νέο, πιο ωραίο, μεγαλύτερο και ανανεωμένο, το εστιατόριο Μελάνι άνοιξε τις πόρτες του και σε περιμένει με την οικογένειά σου ή τους φίλους σου, επίσης στο Χαλάνδρι. Ο όμορφος, φωτεινός και ζεστός του χώρος, με την μοντέρνα του διακόσμηση και το χρώμα του λευκού να κυριαρχεί παντού, θα σε κάνει να αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι στο εσωτερικό ενός καραβιού και έχεις ήδη φύγει διακοπές!  Ανακάλυψε στις νέες του προτάσεις, δροσερές σαλάτες, γευστικά ορεκτικά, όστρακα, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, λαχταριστά επιδόρπια, αλλά και νόστιμες γευστικές εκπλήξεις για παιδιά, όπως πολύχρωμα ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας και burger ψαριού, συνοδευόμενο με πατάτες και λαχανικά.

e-table tip: Ξεκίνα την παραγγελία σου με χειροποίητο ψητό χαλούμι, σαγανάκι γαρίδας και τυλιχτή πίτα γαρίδας, συνέχισε με φρέσκο γεμιστό καλαμάρι, μυδοπίλαφο, γαριδομακαρονάδα ή μακαρονάδα τόνου, γυαλιστερές, τσιροσαλάτα και γαύρο μαρινάτο και για το τέλος απόλαυσε ένα παγωτό καϊμάκι με γλυκό βύσσινο.

 

Κλείσε στο Μελάνι

 


 

In town, Κέντρο Αθήνας

Αγαπημένο στέκι στο κέντρο της Αθήνας εδώ και είκοσι περίπου χρόνια, είναι το  All-Day Cafe Restaurant In Town, στην οδό Μητροπόλεως. Η ιδιαίτερη, ξεχωριστή και μοντέρνα του διακόσμηση, είναι αυτή που πρώτη μαγνητίζει τα βλέμματα. Η lounge ατμόσφαιρά του και όλη η χαλαρή του διάθεση, σε κάνει να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε μία όαση γεύσεων στο πολύβουο κέντρο της πόλης. Οι σπιτικές παραδοσιακές του συνταγές και οι μεσογειακές του γεύσεις, είναι αυτές που το κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό και που έχουν καταφέρει να το κάνουν νούμερο ένα επιλογή πολλών για μεσογειακή κουζίνα στο κέντρο. Δροσερές σαλάτες, θαλασσινά, ζυμαρικά, αλλά και γευστικά κρεατικά, πλαισιώνουν τον κατάλογό του, δίνοντας πολλές επιλογές για όλα τα γούστα.

e-table tip: Αγαπημένα μας πιάτα… Καλαμάρι γεμιστό, παέγια με θαλασσινά, χταπόδι στιφάδο με φάβα, ριζότο με θαλασσινά, κοτόπουλο ζουλιέν (φιλέτο κοτόπουλο με σάλτα τεριγιάκι) και από τις γλυκές του απολαύσεις, τάρτα σοκολάτας και λαχταριστή σπιτική μηλόπιτα με παγωτό.

 

Κλείσε στο In Town

 


 

Parla, Κηφισιά

Αποτελώντας το απόλυτο ιταλικό γαστρονομικό σποτ στην περιοχή της Κηφισιάς, το εστιατόριο Parla θα γίνει η αγαπημένη σου επιλογή για ιταλικό στα Βόρεια Προάστια. Στεγάζεται σε ένα πανέμορφο διατηρητέο κτήριο του 19ου αιώνα με αρχιτεκτονικές επιρροές από την Τοσκάνη, πλαισιωμένο από έναν υπέροχο κήπο, τραβώντας τα βλέμματα όλων. Σήμα κατατεθέν του… η κομψή του διακόσμηση και οι μοναδικές ιταλικές του επιλογές, με το γαστρονομικό αποτύπωμα του βραβευμένου Chef Θοδωρή Παπανικολάου. Επέλεξε το τραπέζι σου ανάμεσα στις δύο πολύ κομψές σάλες εποχής που διαθέτει, παράγγειλε μία από τις λαχταριστές επιλογές του μενού του, συνόδευσέ τη με ένα από τα εξαιρετικά ιταλικά κρασιά του και ζήσε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας στον υπέροχο χώρο του.

e-table tip: Πιάτα που ξεχωρίσαμε, είναι το εκπληκτικό Il Tartara, το οποίο είναι ταρτάρ από μοσχάρι, φλούδες πατάτας με τρούφα και χαβιάρι τρούφας, ριζότο με αγκινάρες, flakes αποξηραμένων raspeberries και αρνίσια γλυκάδια και τα τορτέλι καρμπονάρα με αφρό παρμεζάνας και Tarese Valdarno (αλλαντικό).

 

Κλείσε στο Parla

 


 

Ψαροχώρι, Αμπελόκηποι

Μια νέα πρόταση για θαλασσινούς μεζέδες, αποτελεί το εστιατόριο Ψαροχώρι στους Αμπελόκηπους. Χαρακτηριζόμενο από πολλούς ως ένα νησί ακριβώς στο κέντρο της πόλης, σε ταξιδεύει με τις υπέροχες γεύσεις του και τον καλαίσθητο χώρο του. Το στοιχείο του λευκού κυριαρχεί σε όλο το χώρο, όπως ακριβώς σε ένα κλασικό κυκλαδίτικο εστιατόριο, ενώ η minimal και μοντέρνα διακόσμησή του προσδίδει ένα ακόμα στοιχείο που το κάνει να μοιάζει με εστιατόριο σε νησί. Το μενού του περιλαμβάνει νόστιμους ελληνικούς θαλασσινούς μεζέδες, όπως χταποδάκι σχάρας, καλαμαράκι τηγανιτό και αχνιστά μύδια και φυσικά δε λείπουν το ούζο, το τσίπουρο και το εκλεκτό κρασί, τα οποία ταιριάζουν άρτια με τις θαλασσινές του επιλογές.

e-table tip: Ξεκίνα το γεύμα σου με μερικά ορεκτικά για να μοιραστείς με τους φίλους σου, όπως πικάντικη γραβιέρα, φάβα, τηγανιτά κολοκυθάκια και γαρίδες ούζου, δοκίμασε για κυρίως λιγκουίνι με θαλασσινά, ριζότο με γαρίδες και γιουβέτσι με μύδια και για να γλυκαθείς στο τέλος, ένα σπέσιαλ γαλακτομπούρεκο!

 

Κλείσε στο Ψαροχώρι

 


 

Uniqko, Μαρίνα Ζέας

Τι θα έλεγες τώρα για κάτι που θυμίζει Νέα Υόρκη; Το Uniqko βρίσκεται στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά και έρχεται να σου θυμίσει κάτι από τα κοσμοπολίτικα εστιατόρια της μακρινής Νέας Υόρκης. Αέρας εξωτερικού, ζεστό περιβάλλον, μοντέρνα διακόσμηση,  μοναδική θέα και νόστιμα και ευφάνταστα διεθνή πιάτα είναι αυτά που το χαρακτηρίζουν. Υπό τις οδηγίες του chef Νίκου Μαρίνου, ετοιμάζονται καθημερινά στην κουζίνα εκπληκτικής ποιότητας steaks, αλλά και εξαιρετικό sushi για όλους τους λάτρεις του καλού φαγητού. Μάλιστα, από Τρίτη έως Κυριακή, στο διάστημα των ωρών 10:00 – 17:00, μπορείς να απολαύσεις το πρωτότυπο brunch του, με πιάτα όπως steak and eggs, silver dollar pancakes, country brioche French toast και Greek yogurt parfait.

e-table tip: Ξεκίνα με μία σαλάτα quinoa, με αβοκάντο, γλυκοπατάτα, γκότζι μπέρι και βινεγκρέτ, συνέχισε με rib – eye, αρνίσια παϊδάκια ή σολομό, συνοδευόμενα με πουρέ γλυκοπατάτας ή με μία λαχταριστή ποικιλία μανιταριών σωτέ και κλείσε το γευμα ή το δείπνο σου με μία queens bread pudding. Αν πάλι αγαπάς το sushi, επέλεξε για κυρίως ένα lower east side με unagi, τραγανή γαρίδα, μάνγκο και tobiko.

 

Κλείσε στο Uniqko

 


 

Asian Village, Αμπελόκηποι

Και τελευταίος προορισμός… Ινδία! Απόλαυσε τις μοναδικές, πλούσιες, χρωματιστές και γεμάτες αρώματα γεύσεις της μακρινής Ινδίας στο ινδικό εστιατόριο Asian Village στους Αμπελόκηπους. Ένα νέο εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στους λάτρεις της ινδικής κουζίνας και βρίσκεται κοντά στο μετρό της Πανόρμου, ώστε να είναι εύκολα προσβάσημο σε όλους. Ο χώρος του απλός και γεμάτος χρώματα, όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα ινδικό εστιατόριο και η ατμόσφαιρά του έθνικ, για να απολαύσεις τις ξεχωριστές του γεύσεις, νιώθοντας πως έχεις ήδη φύγει διακοπές. Στον κατάλογό του θα βρεις πιάτα όπως πικάντικο vindaloo σε διάφορες παραλλαγές, αρωματικά πιτάκια σαμόσας, γαρίδες ταντούρι και πολλές ακόμα λαχταριστές και ξεχωριστές επιλογές.

e-table tip: Δοκίμασε ψιλοκομμένο τηγανιτό κρεμμύδι με μπαχαρικά, παναρισμένο με αλεύρι και φακές και τηγανιτά κομμάτια κοτόπουλου, μαριναρισμένα με μπαχαρικά και σουσάμι, από τις σαλάτες, την Asian mixed fresh green salad και από τα αμέτρητα κυρίως του, το Lahori fish fry και κοτόπουλο ή αρνί mandras.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close