8 εστιατόρια στο Χολαργό που ξεχωρίζουν

7.8K

Η περιοχή του Χολαργού έχει ξεκινήσει δυναμικά με όλο και περισσότερα εστιατόρια να εμφανίζονται κάθε τόσο. Οι επιλογές ποικίλουν και η πρόσβαση σε αυτά είναι πολύ εύκολη μιας και υπάρχει και το μετρό. Για σήμερα επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε 8 από τα αγαπημένα μας εστιατόρια στο Χολαργό που θα άξιζαν την προσοχή σου καθώς προσφέρουν εκτός από καλό φαγητό και εκπτώσεις αν κάνεις την κράτησή σου μέσα από το e-table.gr!

Κουκουνάρι

εστιατόρια στο Χολαργό

Το Κουκουνάρι είναι ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια στον Χολαργό και βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσογείων. Εκεί θα δοκιμάσεις σύγχρονη ελληνική κουζίνα με δημιουργικές πινελιές. Η μοντέρνα διακόσμηση, οι μεγάλες τζαμαρίες, τα λευκά τραπέζια και το ιδιαίτερο ντεκόρ, δημιουργούν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Από δροσερές σαλάτες, μέχρι ευφάνταστα ορεκτικά και λαχταριστά κυρίως πιάτα, αν είσαι λάτρης του καλού φαγητού, ετοιμάσου για δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας!

εστιατόρια στο Χολαργό
Στο Κουκουνάρι αξίζει να δοκιμάσεις το χοιρινό κότσι σιγοψημένο για 8 ώρες στη γάστρα με τηγανίτες πατάτες.

e-table tip: Δοκίμασε τη σαλάτα Κουκουνάρι με λαχανικά, κοτόπουλο σχάρας, πιπεριές, κατίκι και βινεγκρέτ βαλσάμικο με μουστάρδα, τα τσιπς φρέσκιας πατάτες με αυγά μάτια και γραβιέρα, το ταλαγάνι σουφλέ σε φύλλο καταΐφι, καπνιστή πάπρικα και φιλέ αμύγδαλο με σάλτσα μελιού. Από κυριώς πιάτα, ξεχωρίσαμε το κοντοσούβλι κοτόπουλο, μοσχαράκι μπρεζέ με λιαστή ντομάτα, μανιτάρια και κουσκουσάκι, το σνίτσελ κοτόπουλο γεμιστό με μαστέλο και το ραβιόλι χειροποίητο με απάκι και κρέμα γραβιέρας αρωματισμένη με σκόρδο.

 

Κλείσε στο Κουκουνάρι

 


 

Floyd

εστιατόρια στο Χολαργό

Εάν τώρα ψάχνεις για wine bar restaurant, τότε έφυγες για το περίφημο Floyd. Πολύ κοντά στο δημαρχείο του Χολαργού, σε ένα ωραίο περιβάλλον που συνδυάζει σύγχρονα και κλασικά στοιχεία, θα βρεις εξαιρετικές ποικιλίες κρασιού από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες που συνδυάζονται με καλό και ποιοτικό φαγητό. Στο Floyd θα απολαύσεις πιάτα της διεθνούς κουζίνας, από ποικιλίες finger food, μέχρι έθνικ συνταγές αλλά και φοβερά πιάτα μεσογειακής κουζίνας. Μην παραλείψεις επίσης να δοκιμάσεις κάποιο δημιουργικό cocktail!

εστιατόρια στο Χολαργό
Tο εξαιρετικό risotto μανιταριών αρωματισμένο με λάδι τρούφας του Floyd.

e-table tip: Δοκίμασε τυροκροκέτες με σπιτική μαρμελάδαrisotto μανιταριών αρωματισμένο με λάδι τρούφας, λινγκουίνι με γαρίδεςχοιρινό φιλέτο με baby πατάτες, πιπεριές και σως από αποξηραμένο σύκο, βακαλάο ατμού αρωματισμένο με φινόκιο και δενδρολίβανο μαζί με λαχανικά βουτύρου και το μοσχαρίσιο T-bone με country πατάτες με σως Jack Daniels και σως μουστάρδας. Για το τέλος οπωσδήποτε να δοκιμάσεις την παραδοσιακή λεμονόπιτα και το cheesecake!

 

Κλείσε στο Floyd

 


 

Monster Burgers Holargos

εστιατόρια στο Χολαργό

Η επόμενη πρόταση μας για εστιατόρια στο Χολαργό, είναι για τους burger lovers. Μιλάμε φυσικά για το Monster Burgers Holargos, ένα ναό για τους λάτρεις του καλού, λαχταριστού και μεγάλου burger. Σε ένα ζεστό και μοντέρνο χώρο, ετοιμάζονται λαχταριστά burger αλλά και πολλά ακόμα διάσημα πιάτα της αμερικάνικης κουζίνας… από πεντανόστιμες φτερούγες κοτόπουλου, μέχρι BQ hot dogs , banoffee και donuts!

εστιατόρια στο Χολαργό
Αντέχεις ένα burger με διπλό μπιφτέκι; Το πιο χορταστικό σε περιμένει στα Monster Burgers Holargos!

e-table tip: Δοκίμασε buffalo wings, onion rings, τηγανητές πατάτες με cheddar και bacon και τη σαλάτα Simenji Salmon με μανιτάρια simenji, καπνιστό σολωμό, μαρούλι, ρόκα, άνηθο, αγγούρι, άσπρο σουσάμι και honey mayo dressing. Από burger ξεχωρίσαμε το White Bavarian με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, άσπρο λουκάνικο Βαυαρίας, BBQ sauce και onion rings, το Mighty Chicken,με φιλέτο πανέ από μπούτι κοτόπουλο, καπνιστό bacon, τυρί, curry sauce και λάχανο καρότο και το Monster Burger με 3 μοσχαρίσια μπιφτέκια , τριπλό τυρί, προσούτο, horseradish και thousand island sauce!

 

Κλείσε στο Monster Burgers

 


 

Τσιπουρίτο

εστιατόρια στο Χολαργό

Αν τώρα ψάχνεις για τσιπουράδικα στην Αθήνα και συγκεκριμένα προς τα βόρεια προάστια, πρέπει να πας στο Τσιπουρίτο στον Χολαργό. Μόλις 5 λεπτά από το μετρό του Χολαργού θα βρεις ένα φοβερό τσιπουράδικο που προσφέρει ελληνική κουζίνα, παντρεύοντας παραδοσιακές με μοντέρνες συνταγές. Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα  θα δοκιμάσεις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και πιάτα που ετοιμάζονται με φαντασία και τα πιο φρέσκα υλικά!

εστιατόρια στο Χολαργό
Η εξαιρετική χοιρινή τηγανιά στο Τσιπουρίτο.

e-table tip: Δοκίμασε ποικιλίες ορεκτικών, κεφτεδάκια, ρολλάκια με κατσικίσιο τυρί και ρακόμελοσύγκλινο Μάνης με τρίχρωμες πιπεριές και λαδοτύριτηγανιά λουκάνικο με μπούκοβο και φέταLive μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:30.

 

 

Κλείσε στο Τσιπουρίτο

 


 

Mεζεδοποτείον Φυσαρμόνικα

εστιατόρια στο Χολαργό

Για πιο παρεϊστικες καταστάσεις και μεζέδες, επισκέψου το Μεζεδοποτείον Φυσαρμόνικα. Στα σύνορα Χολαργού και Παπάγου, θα βρεις ένα μεζεδοπωλείο με παραδοσιακά μεζεδάκια από όλη την Ελλάδα, αλλά και άλλες πρωτότυπες νόστιμες προτάσεις που θα σου αρέσουν πολύ! Σε ένα πολύ ωραίο χώρο με παραδοσιακή διακόσμηση, θα συνδυάσεις φοβερά ορεκτικά, κρεατομεζέδες αλλά και θαλασσινά πιάτα, χύμα κρασάκι, μπύρα και τσίπουρο ή ούζο!

εστιατόρια στο Χολαργό
Ένα ακόμα πιάτο που πρέπει να δοκιμάσεις στην Φυσαρμόνικα: Μιλφέιγ Μελιτζάνας με γραβιέρα Νάξου και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας αρωματισμένη με θυμάρι.

e-table tip: Δοκίμασε φέτα βαρελίσια ψητή στο πήλινο με ντομάτα, μπούκοβο, πιπεριές σε κρούστα από φύλλο σφολιάτας, πεινιρλί παραδοσιακό με κιμά, αυγό μάτι, κασέρι Μυτιλήνης και φρέσκο βούτυρο Κέρκυρας, μπιφτέκια γαλοπούλας με καραμελωμένα κρεμμύδια, κατσικίσιο τυρί και πράσινο μήλο και την τηγανιά κότοπουλο Mojito με ρούμι, lime, μαύρη ζάχαρη και δύοσμο. Επίσης, την παέγια θαλασσινών, το χοιρινό ψαρονέφρι πανέ σκεπασμένο με τηγανητό αυγό, chips πατάτας και σάλτσα μουστάρδας και τη χωριάτικη μακαρονάδα με μοσχαρίσιο κιμά και κεφαλοτύρι!

 

Κλείσε στη Φυσαρμόνικα

 


 

Φανή Μεζέ

εστιατόρια στο Χολαργό

Σε μία μικρή μονοκατοικία με μία δροσερή αυλή με γιασεμιά στον φράχτη και τα ψηφιδωτά στο πάτωμα, θα βρεις το πιο ζεστό και παρεΐστικο μεζεδοποτοπωλείο στον Χολαργό, το Φανή Μεζέ. Διακοσμημένο με σκηνές από παλιές ελληνικές ταινίες και ζωγραφισμένες στο χέρι κινηματογραφικές αφίσες, ο μάγειράς του Φανή Μεζέ «πειράζει» μεζεδάκια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που θα σε ενθουσιάσουν: παίρνει ταλαγάνι από την Μάνη και το ντύνει με γλυκό νεραντζάκι, γεμίζει τραγανές πίττες με πικάντικο παστουρμά από τον Αραπιάν και βουτάει τα κεφτεδάκια του σε ούζο, φέτα και ντομάτα, να γίνουν σαγανάκι.

εστιατόρια στο Χολαργό
Μια αγαπημένη χοιρινή τηγανιά στο Φανή Μεζέ με μανιτάρια, σάλτσα demi-glace και θυμάρι!

e-table tip: Δοκίμασε μεθυσμένα μανιτάρια με θυμάρι, κρασί και λεμόνι, ρεβιθοσαλάτα με ταχίνι, τηγανιά χοιρινή με ταλαγάνι, τοματίνια, μυρωδικά και ούζο, τα περίφημα κεφτεδάκια σαγανάκι με ούζο, ντομάτα και φέτα, το μπουρέκι παστουρμά με μίγμα τυριών, ντομάτα και πιπεριά, τα μύδια αχνιστά καιτο χταποδάκι στη σχάρα. Κράτα χώρο για το μωσαικό σοκολάτας με κονιάκ και σοκολάτα και το  γλυκό του κουταλιού με γιαούρτι. 

 

 

Κλείσε στο Φανή Μεζέ

 


 

Μπιφτεκάαατσι

εστιατόρια στο Χολαργό

Επόμενη στάση για φοβερά εστιατόρια στο Χολαργό, είναι το κρητικό εστιατόριο Μπιφτεκάαατσι. Στην οδό Περικλέους, θα βρεις ένα πολύ καλό στέκι που προσφέρει κρητική κουζίνα και φημίζεται για τη διατήρηση και την ανανέωση της κρητικής παράδοσης. Ο χώρος είναι φωτεινός και φιλόξενος  και συνδυάζει τα κρητικά παραδοσιακά στοιχεία, μαζί με την αισθητική μιας μοντέρνας ταβέρνας.  Η γνήσια κρητική ρακή, το ρακόμελο και ο μαρουβάς (ειδικά παλαιωμένος κρητικός οίνος),  συνοδεύουν με τον καλύτερο τρόπο το φαγητό σου, αναδεικνύοντας τις κρητικές γεύσεις!

εστιατόρια στο Χολαργό
To εξαιρερικό κατσικάκι με σταμναγκάθι στο Μπιφτεκάατσι.

e-table tip: Δοκίμασε το γαμοπίλαφο με ζυγουράκι, κατσικάκι με σταμναγκάθι, παϊδάκια κοτόπουλο μαριναρισμένα με θυμάρι, γίδα σβησμένη με Μαρουβά και χειροποίητα ζυμαρικά, χοχλιούς μπουμπουριστούς, καπνιστά χωριάτικα λουκάνικα Ρεθύμνου και πολλές ακόμα φρεσκότατες κρητικές σπεσιαλιτέ!

 

Κλείσε στο Μπιφτεκάαατσι

 


 

Shisan Sushi Bar

εστιατόρια στο Χολαργό

Tελευταία πρόταση για εστιατόρια στο Χολαργό είναι το Shisan Sushi Bar. Αγαπημένο στέκι των πιστών sushi lovers, το Shisan προσφέρει ξεχωριστές ασιατικές γεύσεις  και φοβερό sushi σε ένα ζεστό χώρο, που επικρατεί το ξύλο και οι κόκκινες λεπτομέρειες, ακολουθώντας πάντα πιστά τις άξιες της Ιαπωνικής κουλτούρας. Δημιουργικοί συνδυασμοί, φρέσκα υλικά και φοβερές γεύσεις θα σε ταξιδέψουν στην Ιαπωνία!

εστιατόρια στο Χολαργό
Πόσο σούσι αντέχεις να φας; Δοκίμασε τις αντοχές σου στον Κυριακάτικο μπουφέ τoυ Shisan, 14:30με 20:00, με μόνο 18€/άτομο!

 

Ανακάλυψε εστιατόρια στο Χολαργό

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close