Μεζεδοπωλεία με ζωντανή μουσική στην Θεσσαλονίκη

2.1K
    • Πρώτα σας παρουσιάσαμε μερικές

προτάσεις

    • για ψαροταβέρνες στη Θεσσαλονίκη, μιας που μπήκαμε και στη Σαρακοστή. Τώρα ήρθε η ώρα να πάμε ένα βήμα παραπέρα και να ασχοληθούμε με τα

μεζεδοπωλεία στα οποία και μπορείτε να βρείτε live μουσική

    • για να συνοδεύσετε το φαγητό σας. Παρέα με καλούς μουσικούς, άλλωστε, είναι σαν να μην πηγαίνεις απλά για φαγητό αλλά να συμμετέχεις σε κάποια γιορτή. Το

e-table.gr

    • , λοιπόν, βρήκε για εσάς μερικά από

τα καλύτερα μεζεδοπωλεία με ζωντανή μουσική στη Θεσσαλονίκη

    •  και σας τα παρουσιάζει.

Τα Καζανέματα είναι ένας χώρος για κέφι, καλή παρέα και νόστιμα πιάτα στη μέση. Η διακόσμηση καλαίσθητη, σε γήινα χρώματα, η μουσική έντεχνη, με επιλεγμένα Κρητικά κομμάτια, ενώ το βράδυ προσφέρεται για ποτό και η μουσική ποικίλει αναλόγως με τη διάθεση. Οικονομικές τιμές, με γεύσεις από Ελληνικά προϊόντα, όμορφοι συνδυασμοί, όπως καβουρμάς Έβρου με αυγά και ρεβίθια με λουκάνικο.

Στον πεζόδρομο του Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη σας περιμένει η Κιμωλία Μπάρμπεκιου. Υπέροχη πρόταση για να συμπεριλάβετε στην παραγγελία σας είναι το πιάτο “κιμωλία” ενώ μπορείτε να απολαύσετε μπιφτέκι με κόκκινη σάλτσα τυλιγμένο σε τορτίγια με σως γιαουρτιού. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ συνοδεύει το φαγητό σας γνωστός dj με επιλεγμένη ελληνική μουσική, καθώς και τις Κυριακές το μεσημέρι.

Η ταβέρνα Μπακάλικο στην Άνω Ηλιούπολη προσφέρει ιδιαίτερες νοστιμιές σε έναν πρωτότυπο χώρο. Ανάμεσα στα πιάτα του βρίσκουμε κρέατα στα κάρβουνα, αλλά και κρέατα σούβλας, όλα σερβιρισμένα στη λαδόκολα. Ο δίσκος με τα ορεκτικά και τις σαλάτες θα περάσει από κάθε τραπέζι για να διαλέξετε εσείς ό,τι επιθυμείτε. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο μπορείτε να απολαύσετε live μουσική.

Το μεζεδοπωλείο Ο Μαέστρος γεννήθηκε για να δώσει στην πόλη της Θεσσαλονίκης μια γεύση από τους παραδοσιακούς μεζέδες της Πόλης που παρασκευάζονται με μεράκι από το προσωπικό του καταστήματος. Για εσάς που το επιθυμείτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο το μαγαζί διαθέτει ζωντανή λαϊκή μουσική.

Στο Παραδοσιακό θα βρείτε τους βασικούς ουζομεζέδες, μεγάλη ποικιλία σε ο,τι αφορά στα ψάρια και τα θαλασσινά ενώ πιάτα, όπως φάβα, σουτζουκάκια και γαλέο σαγανάκι δεν πρέπει να λείψουν από το τραπέζι σας. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, καθώς και Κυριακή μεσημέρι, το γεύμα σας συνοδεύει ζωντανή μουσική με μπουζούκι, κιθάρα και κλασικά αγαπημένα τραγούδια να ανεβάζουν τη διάθεση με τον καλύτερο τρόπο.

Επειδή οι γιορτινές μέρες δεν μπορούν παρά να σας έχουν ανοίξει την όρεξη για φαγητό έξω, μπείτε στο e-table.gr και κάντε εύκολα και γρήγορα την κράτησή σας στο εστιατόριο που επιθυμείτε.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close