Βγαίνουμε σε φοβερά στέκια με Εκπτωτικά μενού/άτομο | Part 1

956

Πολλές φορές θες να βγεις με την παρέα σου και να απολαύσεις μεζέδες κάθε λογής, αλλά θέλεις να ξέρεις πόσο θα πληρώσεις! Εμείς σου μαζέψαμε τα αγαπημένα μας στέκια στην Αθήνα που προσφέρουν έκπτωση ή/και εκπτωτικά μενού από 12 μέχρι 30 €/άτομο, αν κλείσεις online το τραπέζι σου!

Εσύ ακόμα να κλείσεις;

 

Συμπόσιο Ελλήνων Γεύσεις, Υμηττός

Στην Πλατεία του Υμηττού θα βρεις ένα από τα πιο παρεΐστικα μεζεδοπωλεία στην Αθήνα, το Συμπόσιο Ελλήνων Γεύσεις. Σε ένα ζεστό και προσεγμένο περιβάλλον θα δοκιμάσεις νόστιμα πιάτα μεσογειακής κουζίνας που παρασκευάζονται από προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας. Ετοιμάσου για μεγάλες μερίδες που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, επιλέγεις: Έκπτωση από 10% ως και 25% ή Ειδικό μενού από 21 στα 14 € /άτομο. 

Στο Ειδικό Μενού μπορείς να δοκιμάσεις φέτα σε φύλλο κρούστας με μέλι σουσάμι και μαυροκούκι, πράσινη σαλάτα εποχής με ανάμεικτα πράσινα λαχανικά με σως πορτοκαλιού, κοτόπουλο φιλέτο μπούτι με σάλτσα μουστάρδας και ρύζι μπασμάτι ή πατάτες τηγανητές, μαζί με 1 ποτήρι λευκό ή κόκκινο κρασί 250ml Ελληνικά Κελάρια. Δες το μενού εδώ

📍 Πλατεία Υμηττού 22, Αθήνα

 Κλείσε στο Συμπόσιο Ελλήνων Γεύσεις 

 


 

Ο Χορός των γεύσεων, Αργυρούπολη

Επόμενη πρόταση για εστιατόρια με εκπτωτικά μενού είναι Χορός των Γεύσεων. Ένας μοντέρνος και φωτεινός χώρος, με κομψή και λιτή διακόσμηση που συνδυάζει υπέροχα το παραδοσιακό στοιχείο με το σύγχρονο design, σε περιμένει με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και νόστιμους μεζέδες. Ζωντανή μουσική με ρεμπέτικο και παλιό Ελληνικό, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 22:00 και κάθε Κυριακή από τις 14:30.

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, επιλέγεις: Έκπτωση από 20% ως και 25% ή Ειδικό Μενού από 19 στα 13.80 €/ άτομο.

Στο Ειδικό Μενού θα βρεις την πιατέλλα του Μερακλή, πιατέλλα με διάφορα κρέατα, σαλάτα εποχής με σως εσπεριδοειδών, κολοκυθοκεφτέδες, σαγανάκι, μαζί με ½ Λίτρο χύμα λευκό ή κόκκινο ή ροζέ κρασί. Δες το μενού εδώ.

📍 Μαρίνου Γερουλάνου 115, Αργυρούπολη

Κλείσε στο Χορό των Γεύσεων

 


 

Guapa Wine & Tapas Bar, Κέντρο Αθήνας

Αν έχεις όρεξη για ισπανικά tapas και paella, τότε πρέπει να πας στο Guapa Wine & Tapas Bar στο κέντρο της Αθήνας! Εκεί θα δοκιμάσεις αυθεντικές ισπανικές συνταγές που θα τις συνδυάσεις άψογα με κάποιο ισπανικό κρασί, ένα δροσερό cocktail ή με ένα ποτήρι sangria,  υπό τους ήχους folk και soul μουσικής μέχρι ισπανική κιθάρας και σαξόφωνου.

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, επιλέγεις: Έκπτωση 20% ή Ειδικό Μενού από 28 με 19€/ άτομο.

Στο Ειδικό Μενού θα βρεις δροσερή σαλάτα Guapa με κατσικίσιο τυρί και dressing φράουλας, ποικιλία tapas και για το τέλος την περίφημη Crema Catalana! Δες το μενού εδώ.

📍 Νίκης 17, Σύνταγμα

Κλείσε στο Guapa  

 


 

Silo The Food bar, Νέο Ψυχικό

Αν είσαι λάτρης του καλού φαγητού και του εκλεκτού κρασιού, τότε πρέπει να πας στο εστιατόριο Silo The Food bar στο Νέο Ψυχικό, για να απολαύσεις μεσογειακή κουζίνα σε έναν χώρο με νεανική ατμόσφαιρα και industrial αισθητική. Η φιλοσοφία του Silo βασίζεται στις γαστρονομικές παραδόσεις της μεσογειακής κουζίνας, τα φρέσκα υλικά και τις σπιτικές γεύσεις.

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, επιλέγεις: Έκπτωση 25% ή Ειδικό Μενού από 22 με 15 €/ άτομο.

Στο Ειδικό Μενού θα βρεις μανιτάρια πλευρώτους στην σχάρα με κρέμα μπαλσάμικο, μπουκίτσες κοτόπουλο με μπέικον και καρύδι πάνω σε πιτάκια, σπαγγέτι με γαρίδες και φρέσκια τομάτα, μπριζολάκια χοιρινά με πράσινη σαλάτα και πιτούλες, μαζί με 1 ποτήρι κρασί 150ml housewine λευκό/ροζέ/κόκκινο. Δες το μενού εδώ.

📍 Πηνελόπης Δέλτα 14 Νέο Ψυχικό

Κλείσε στο Silo

 


Indian Tandoori Masala, Ψυρρή

Η επόμενη μας πρόταση για εκπτωτικά μενού σε εστιατόρια, είναι εξωτική! Το εστιατόριο Indian Tandoori Masala στου Ψυρρή προσφέρει ινδική κουζίνα, που θα σε ταξιδέψει!  στο κέντρο της Αθήνας.  Στον ατμοσφαιρικό χώρο του , θα δοκιμάσεις γαστρονομικά αριστουργήματα φτιαγμένα από τα αγνότερα υλικά και τα μυστικά καρυκεύματα της ινδικής κουλτούρας.

🍽️ e-table tip: Aποκλειστικά με κράτηση μέσω e-table, επιλέγεις: Έκπτωση 10ή Ειδικό Μενού από 24 με 19.5€/ άτομο.

Στο Ειδικό μενού μπορείς να δοκιμάσεις σαμόσα λαχανικών με τηγανιτά τριγωνάκια γεμιστά με λαχανικά και μπαχαρικά, κοτόπουλο Σίκα με ντοματίνια, αγγούρι, κόλλιανρο και πικάντικη σως γιαουρτιού, κοτόπουλο Tika Masala, μαζί με μπύρα ή 1/2 λίτρο λευκό ή κόκκινο κρασί. Δες το μενού εδώ.

📍 Kαραϊσκάκη 15 & Αισώπου 2 Ψυρρή

Κλείσε στο Indian Tandoori 

 


Cookoovaya, Περιοχή Χίλτον

Το εστιατόριο Cookoovaya είναι το hot spot της Αθήνας για ελληνική δημιουργική κουζίνα. Πρόκειται για ένα σύγχρονο concept που σέβεται το φαγητό αλλά και τη φιλοσοφία του μαγειρέματος. Ένας λιτός και άνετος χώρος με αέρα διακριτικής πολυτέλειας και ατμόσφαιρα που θα σας ταξιδέψει στην αστική Αθήνα του ’60 αλλά και στα καλά γαλλικά μπιστρό θα γίνει το στέκι σoυ για εμπειρίες υψηλής γαστρονομίας που αναστατώνουν τις αισθήσεις.

🍽️ e-table tip: Αποκλειστικά για κράτηση μέσω e-table απολαμβάνεις Ειδικό Μενού από 55 στα 30€/ άτομο.

Στο Ειδικό μενού του Cookoovaya θα βρεις carpaccio από μπούτι βοδινό με Gorgonzola dolce και βινεγκρέτ τρούφας, Ριζότο με μανιτάρια, φουντούκι και παλαιωμένη παρμεζάνα, μοσχαρίσια μάγουλα κοκκινιστά με πουρέ μελιτζάνας και γραβιέρα αλλά και τάρτα αχλάδι με καραμέλα βουτύρου και παγωτό βανίλια. Δες το μενού εδώ

📍 Χατζηγιάννη Μέξη 2, Αθήνα

Κλείσε στο Cookoovaya

 


Piri Piri Grill, Άλιμος

Ήρθε τώρα η ώρα για εκπτωτικά μενού σε εστιατόρια που θα αγαπήσουν οι meat lovers! Το Piri Piri Grill στον Άλιμο θα γίνει το στέκι σoυ για ελληνική κουζίνα, κρεατομεζέδες, burgers και ψητά της ωράς. Είναι ένας όμορφος, χαλαρός χώρος, ιδανικός για παρέες και φυσικά για τους λάτρεις του κρέατος.

🍽️ e-table tip: Αποκλειστικά για κράτηση μέσω e-table επιλέγεις: Έκπτωση 10% ή Ειδικό Μενού από 15.3 στα 12€/ άτομο.

Στο Ειδικό Μενού θα βρεις ντάκο, ζουμερά κομμάτια χοιρινό λαιμού ή κοτόπουλου περασμένα στη σούβλα, με πατάτες, πίτες και τζατζίκι, μαζί με ποτήρι μπύρας draught ή αναψυκτικό ή 1 καραφάκι κρασί λευκό ή ροζέ 250ml. Δες το μενού εδώ.

📍 Παναγή Τσαλδάρη 13, Άλιμος

Κλείσε στο Piri Piri Grill 

 


Altamira ,Μαρούσι

Το εστιατόριο Altamira στο Μαρούσι, προσφέρει διεθνή κουζίνα σε έναν χώρο ξεχωριστής ομορφιάς. Πρόκειται για έναν εξωτικό κλειστό κήπο με υπέροχους καναπέδες και έθνικ ατμόσφαιρα. Το μενού είναι γεμάτο αρώματα και κουζίνες του κόσμου, γεύσεις από τις Αραβικές χώρες, την Ασία, την Ινδία και το Μεξικό. Η κάθε κουζίνα, σου προσφέρει τον δικό της μοναδικό πλούτο. Τέσσερις διαφορετικές κουζίνες της Ανατολής αλλά και του Μεξικού συνθέτουν ένα πρωτότυπο μοτίβο.

🍽️ e-table tip: Αποκλειστικά για κράτηση μέσω e-table επιλέγεις: Έκπτωση 15% ή Ειδικό Μενού από 26.5 με 20€/ άτομο.

Στο Ειδικό Μενού του Altamira μπορείς να δοκιμάσεις κοτομπουκιές με καραμελωμένο lime, μεσογειακή σαλάτα με iceberg, λάχανο, καρότο, ραντίτσιο, ντομάτα και dressing εσπεριδοειδών, χοιρινά παϊδάκια μαγειρεμένα σε γλυκόξινη σάλτσα, μαριναρισμένες φτερούγες κοτόπουλου με τρεις αρωματικές σάλτσες και μους πορτοκάλι. Δες το μενού εδώ

📍 Περικλέους 28, Μαρούσι

Κλείσε στο Altamira 

 


 

Το Ταβερνάκι του Σαμψών, Παλλήνη

Το Ταβερνάκι του Σαμψών προσφέρει αυθεντική κυπριακή κουζίνα, σε ένα ζεστό χώρο που επικρατεί η πέτρα και το ξύλο. Η τεράστια συλλογή από φωτογραφίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που κοσμούν τους τοίχους καθώς και η καταπράσινη αυλή για τις καλές ημέρες, αποτελούν σήμα κατατεθέν του Σαμψών. Το μενού θα σε ταξιδέψει γευστικά στην Κύπρο! 

🍽️ e-table tip: Αποκλειστικά για κράτηση μέσω e-table απολαμάνεις Ειδικό μενού από 18 στα 13 € /άτομο.

Στο Ειδικό Μενού θα βρεις φρέσκια Κυπριακή σαλάτα, σεφταλιές, αφέλια και μπριζολάκια χοιρινά και γλυκό της ημέρας. Δες το μενού εδώ.

📍 Ελευθερίου Βενιζέλου 52,  Παλλήνη

Κλείσε στο Ταβερνάκι του Σαμψών 

 


 

Panos Tavern, Μακρυγιάννη

Τελευταία πρόταση του Part 1 για εκπτωτικά μενού σε εστιατόρια του e-table είναι το Panos Tavern στη Μακρυγιάννη. Σε ένα παλιό αρχοντικό που χτίστηκε το 1916, δημιουργήθηκε μια ζεστή ταβέρνα που θυμίζει την παλιά Αθήνα. Πρόκειται για έναν από τους πιο όμορφους χώρους για ελληνική κουζίνα στην καρδιά της Αθήνας. Άνετοι χώροι, μια πλακιώτικη αυλή με παραδοσιακή ταράτσα γεμάτη λουλούδια και σπιτική ατμόσφαιρα, δημιουργούν έναν ξεχωριστό χώρο για να απολαύσεις αυθεντικές αθηναϊκές συνταγές!

🍽️ e-table tip: Αποκλειστικά για κράτηση μέσω e-table επιλέγεις: Δωρεάν ποτήρι κρασί λευκό, κόκκινο, ροζέ 150ml house wine ή Ειδικό Μενού από 23 στα  12€/άτομο.

Στο Ειδικό Μενού του Panos Tavern θα βρεις χωριάτικη σαλάτα, παστίτσιο, μουσακά, σουτζουκάκια, μαζί με 1 ποτήρι κρασί λευκό/κόκκινο/ροζέ. Δες το μενού εδώ

 

Κλείσε στο Panos Tavern 

 


Stay tuned για το Part 2!

Αν είσαι ανυπόμονος/η τότε…

Βρες και άλλα στέκια με Εκπτωτικά Μενού 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close