Σε 5 φοβερά εστιατόρια στην Παλιά Πόλη της Λεμεσού

2.1K

Κλείσε τραπέζι στα καλύτερα εστιατόρια στην Παλιά Πόλη της Λεμεσού και απόλαυσε σε 5 εκπληκτικά σκηνικά, τα πιο νόστιμα πιάτα με την παρέα σου!

Oshi Asian Interactive Restaurant

Το Oshi Asian Interactive Restaurant στη Λεμεσό όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει εξαιρετικό ασιατικό φαγητό. Το μενού του είναι εκτενές με πιάτα από Ταϊλάνδη, Ιαπωνία και Κίνα. Αυτό σημαίνει ότι όποια κι αν είναι η αγαπημένα σου ασιατική γεύση σίγουρα θα βρείτε στο μενού το αγαπημένο σου πιάτο. Αν είσαι φαν της Κινέζικης κουζίνας σου προτείνουμε να δοκιμάσεις οπωσδήποτε την πάπια πεκίνου, black cod με μίσο, mongolian beef και τις γαρίδες chow mein ενώ υπάρχει και ένα κατάλογος αφιερωμένος το sushi. Μπορείς να επιλέξεις από διαφορετικά combo platters για να απολαύσεις μια ποικιλία από sushi rolls! Κάθε Τρίτη All you can eat sushi από τις 18:30 έως και τις 21:30.

 

 

Κλείσε στο Oshi Asian Interactive Restaurant

 


 

Dionysus Mansion

Με όνομα που παραπέμπει στην ελληνική μυθολογία, το Dionysus Mansion στη Λεμεσό σε περιμένει για νόστιμο φαγητό και εκλεκτά κρασιά. Ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο με δημιουργικά πιάτα με βάση την παραδοσιακή γαστρονομία της Κύπρου, σε περιμένει για αξέχαστες γευστικές εμπειρίες! Σερβίρει πρώτης ποιότητας ελληνική και κυπριακή κουζίνα, σε μία δημιουργική εκδοχή της, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει ο χώρος: απλή διακόσμηση, με έντονη της παρουσία της πέτρας και κάποιες πιο σικ λεπτομέρειες, αλλά και μία δροσερή αυλή με ωραίο φωτισμό!

 

Κλείσε στο Dionysus Mansion

 

 


 

Le Frenchie

Το εστιατόριο Le Frenchie στη Λεμεσό είναι μια πολύ καλή επιλογή για γαλλική κουζίνα. Ατμόσφαιρα bistrot, κομψότητα και άριστη φιλοξενία σε συνδυασμό με εκλεπτυσμένες γεύσεις και gourmet απολαύσεις κάνουν το Le Frenchie μοναδικό γευστικό προορισμό για όλη την ημέρα. Το μενού καλύπτει όλα τα γούστα με προτάσεις και συνταγές που τιμούν τη γαλλική γαστρονομία.

 

Κλείσε στο Le Frenchie

 


 

Kivotos Traditional Tavern

Το εστιατόριο Kivotos Traditional Tavern στη Λεμεσό είναι μία καλή επιλογή για κυπριακή κουζίνα στο Κάστρο στην Παλιά πόλη. Ένας περιποιημένος, cozy χώρος, με ζεστή ατμόσφαιρα και ευγενικό προσωπικό θα φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο την οικογένεια και τους φίλους σου. Το μενού του Kivotos Traditional Tavern προσφέρει νόστιμες κυπριακές σπεσιαλιτέ, μεζέδες και μαγειρευτά που συνοδεύονται με καλό κρασί και αποστάγματα. Στα highlight συμπεριλαμβάνονται τα τηγανητά καλαμαράκια, το αρνάκι κλέφτικο, σουβλάκι από αρνίσιο κρέας και παραδοσιακές συνταγές.

 

Κλείσε στο Kivotos Traditional Tavern

 


 

Cavo Restaurant

Το εστιατόριο Cavo Restaurant στη Λεμεσό, θα το βρεις πολύ εύκολα μέσα στα γραφικά στενάκια της παλιάς πόλης. Θα σε γοητεύσει η παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα του και θα σε εντυπωσιάσει το φιλικό περιβάλλον, καθώς οι ιδιοκτήτες μαγειρεύουν για εσας με αγάπη και μεράκι. Δοκίμασε πιάτα κυπριακά από ψάρι και κρέας, τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις με ζιβανία ή και παλαιωμένο κρασί.

 

Κλείσε στο Cavo Restaurant

 


 

 

Κλείσε Τραπέζι σε εστιατόρια στην Παλιά Πόλη της Λεμεσού

 


 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close