5 + 1 εστιατόρια στο Αιγάλεω που αξίζει να επισκεφτείτε

937

Το Αιγάλεω είναι μια περιοχή στα Δυτικά Προάστια της Αττικής με πολλούς μόνιμους κατοίκους αλλά και επισκέπτες. Εάν ανήκετε είτε στους μεν είτε στους δε, ακολουθεί κάτι που σας ενδιαφέρει. Το e-table.gr έψαξε και βρήκε για εσάς έξι  εστιατόρια στο Αιγάλεω που μπορείτε να επισκεφτείτε!

Στο Ρακί Αμάν Μεζέ θα νιώσετε λίγο από το άρωμα της Ανατολής και θα απολαύσετε εκλεκτούς μεζέδες και ποικιλίες κρεάτων. Κάθε Τετάρτη και Κυριακή, επίσης, μπορείτε να βρείτε και ζωντανή μουσική.

To Δεκαράκι είναι το μοντέρνο μεζεδοπωλείο που παρέχει στους πελάτες του γκάμα επιλογών από φαγητά και νόστιμους μεζέδες της ελληνικής κουζίνας. Κρασί, τσίπουρο και ρακί με ωραία live (Δευτέρα – Πέμπτη βράδυ) ή και μη μουσική.

Στο Αχλάδια οι λαχταριστοί κρητικοί μεζέδες και παραδοσιακές μουσικές που τους συνοδεύουν θα ανταμείψουν την έξοδό σας. Εκεί, θα βρείτε πιάτα, όπως σφακιανή πίττα, ντάκο, τηγανιά και μπουμπουριστούς χοχλιούς.

Η μοντέρνα Πιπερίτσα προσφέρει καθημερινά πιάτα ημέρας, καταπληκτικές Ιταλικές συνταγές και gourmet. Εδώ, θα περάσετε υπέροχες βραδιές, σε τιμές τόσο καλές που μπορεί να είναι μόνο φοιτητικές.

Η Φεγγαρόπετρα βρίσκεται στην Πλατεία Παπάγου και χαρακτηρίζεται από παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Ανάμεσα στον κατάλογό του θα βρείτε λαχταριστές τηγανιές, μεγάλη ποικιλία ορεκτικών και θαλασσινούς μεζέδες.

Σας ανοίξαμε την όρεξη;

Μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν και online κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που  εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς!

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close