7+1 Χριστουγεννιάτικα Μενού με Πολυτέλεια

697

Έχουμε ξαναπεί πως τα Χριστούγεννα χρειάζονται λίγη παραπάνω πολυτέλεια για να ξεχωρίσουν από τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου! Έτσι κι εμείς, σας προτείνουμε να κάνετε κράτηση σε ένα από τα καλά εστιατόρια της πόλης με σκοπό να περάσετε μια ξεχωριστή βραδιά με τους αγαπημένους σας!  Δείτε τα προσφερόμενα χριστουγεννιάτικα μενού και επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο εστιατόριο για την γιορτινή σας έξοδο!

Για αυτούς που προτιμούν το κέντρο , προτείνουμε το εορταστικό μενού του Mono Restaurant όπου το μενού είναι άκρως δελεαστικό με 5 πιάτα και με επιλογή wine pairing από την πολύ καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών του εστιατορίου.

Για του λάτρεις του Μικρολίμανου και του καλού φαγητού, προτείνουμε το Βαρούλκο Seaside όπου πρώτο λόγο στο 5-course menu του έχουν τα θαλασσινά αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει και το κρέας!

Όσοι προτιμούν την ιταλική κουζίνα μπορούν να επιλέξουν το Dal Professore όπου το μενού κινείται σε γεύσεις από την γείτονα χώρα με 4 πιάτα και επιδόρπιο.

Στις παρυφές της Κηφισιάς, το Artisanal Lounge & Gardens, σας περιμένει σε ένα μοναδικά διακοσμημένο, εορταστικό περιβάλλον προσφέρει ένα πολλά υποσχόμενο Χριστουγεννιάτικο μενού.

Αν πάλι αυτό που ψάχνετε είναι μια μοναδική πανοραμική θέα όλης της Αθήνας που κόβει την ανάσα και φυσικά φαγητό αξιώσεων, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το La Suite Lounge στο ξενοδοχείο St George Lycabettus.

Αν βρίσκεστε προς Κηφισιά, μια καλή πρόταση είναι και το εορταστικό μενού του Ανθού με 6 γιορτινά πιάτα και καλωσόρισμα με ζεστό κόκκινο κρασί με μπαχαρικά!

Μια επίσης αξιόλογη πρόταση είναι το Χριστουγεννιάτικο μενού του Vinarte στην Γλυφάδα με 6 πιάτα, συμπεριλαμβανομένου το επιδόρπιου.

Τέλος, ολοκληρώνουμε το άρθρο μας με την Αίγλη στο Ζάππειο που επέλεξε αγνές πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα και δημιούργησε ένα μοναδικό μενού για τις γιορτές!

 

 

 

 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close