Τέσσερα εστιατόρια μεσογειακής κουζίνας στην Γλυφάδα

620

Η μεσογειακή κουζίνα πάντα βρίσκεται στις top επιλογές μας, αφού –κακά τα ψέματα- μπορεί να μας προσφέρει γεύση και αρώματα όπως καμία άλλη. Η Μεσόγειος, άλλωστε, είναι το σημείο όπου τρεις Ήπειροι συναντώνται (Ευρώπη, Ασία, Αφρική) και η αλληλεπίδραση που ανέκαθεν έχουν μεταξύ τους σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στη μαγειρική είναι αδιαμφισβήτητη! Κρέας, ψάρια, λαχανικά, γαλακτοκομικά, ελαιόλαδο είναι χαρακτηριστικά της κουζίνας αυτής που τυγχάνει και δικής μας (αφού η Ελληνική είναι μέρος της), μιας κουζίνας που κρατάει πάντα αμείωτο το ενδιαφέρον μας χάρις στην ποικιλία που μας προσφέρει. Βρήκαμε, λοιπόν, για εσάς τα καλύτερα μεσογειακά εστιατόρια της Γλυφάδας, όπου μπορείτε να την απολαύσετε…

Το μοντέρνο Mimaya είναι ένα εστιατόριο με αισθητική που ταξιδεύει στη Μεσόγειο και με έναν chef και ιδιοκτήτη που συνδυάζει την αυθεντική γαστρονομική παράδοση των μεσογειακών χωρών με μια δημιουργική ματιά. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές αποτελούν προϊόντα αγροτικών συνεταιρισμών της Ελλάδος και επιλεγμένα είδη του εξωτερικού και μπορείτε να τα προμηθευτείτε και εσείς από το Mimaya Shop που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο.

To Mush-Room είναι το all day εστιατόριο στην Γλυφάδα, που λειτουργεί από τις 10:00 το πρωί για καφέ, μέχρι το βράδυ για φαγητό και ποτό. Οι συνταγές και οι ετικέτες των κρασιών συνδυάζονται αρμονικά για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Σίγουρα είναι από τους χώρους που θα σας μείνουν αξέχαστοι!

Το νέο spot στο κέντρο της Γλυφάδας, La Barraca, κλέβει τις εντυπώσεις προσφέροντας στους πελάτες του υψηλή γαστρονομία σε συνδυασμό με προσιτές τιμές. Στο στενόμακρο χώρο του θα βρείτε ένα μεσογειακό μενού με μοντέρνες πινελιές αλλά και cocktails. Απογευματινό κρασί, καρπάτσιο μοσχαριού και λαχταριστά πιάτα μεσογειακής κουζίνας απλώνονται ζεστά και φρέσκα στη μπάρα ή στα ψηλά τραπέζια.

Το Riva Bar διακρίνεται για τον jazz και swing μουσικό του χαρακτήρα και παραμένει ένα elegant all day spot, πίσω από το οποίο κρύβεται η επιτυχημένη ομάδα των Big Apple και Gelée Royal στο Κολωνάκι. Οι ανάλαφρες σαλάτες του, το ψάρι και τα cocktails είναι μόνο μερικά από αυτά που το κάνουν να ξεχωρίζει!

Το ξέρουμε ότι όλα φαίνονται εξαιρετικά γι’ αυτό βρείτε το εστιατόριο της επιλογής σας και κάντε την κράτησή σας στο e-table.gr εύκολα και γρήγορα.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close