Μια βόλτα στα εστιατόρια του e-table στα Τρίκαλα

896

Σε συνέχεια ενός πρόσφατου άρθρου όπου αναφέραμε 6 εστιατόρια στα Τρίκαλα, σας ζητάμε συγνώμη για την παράλειψη και άλλων εξίσου αξιόλογων εστιατορίων που υπάρχουν στην περιοχή των Τρικάλων. Επανερχόμαστε με την παρακάτω ολοκληρωμένη παρουσίαση όπου μπορείτε να δείτε τα πρώτα 18 εστιατόρια που μπήκαν στην οικογένεια των online κρατήσεων του e-table (μέχρι και 16/4/2015) και τα οποία αξίζει να επισκεφτείτε με την πρώτη ευκαιρία!

Μεζεδοκαμώματαπαραδοσιακή ταβέρνα στα Μανάβικα των Τρικάλων που εδώ και  20 σχεδόν χρόνια έχει γίνει από τις αγαπημένες επιλογές των Τρικαλινών.

Όμορφη Θέα: Ταβέρνα γνωστη στην περιοχή των Τρικάλων για την κορυφαία ποιότητα της πρώτης ύλης από τους ντόπιους παραγωγούς .

Διαχρονικό: Ταβέρνα/ μεζεδοπωλείο με τσιπουρομεζέδες, ψητά της ώρας, θαλασσινά και πολλά άλλα νόστιμα πιάτα, ιδανικό για ένα όμορφο γεύμα με την οικογένεια.

Παλιά Ιστορία: Ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια για καλή ελληνική κουζίνα στο κέντρο της πόλης, με ενημερωμένη κάβα από αξιόλογα Ελληνικά κρασιά

Τσικάλι: Μοντέρνα ταβέρνα με κρητικές νοστιμιές στο κέντρο των Τρικάλων, στα Μανάβικα.

Κατώγι: Ιδανικό μέρος για να δοκιμάσει κανείς ντόπιες σπεσιαλιτέ δημιουργικά φτιαγμένες.

Da Vinci: Ιταλικό εστιατόριο  στα Μανάβικα με κουζίνα υψηλών προδιαγραφών στην πόλη.

Ακακίες: Παραδοσιακό στέκι για φαγητό στην περιοχή Μύλος Ματσόπουλου με φρέσκα θαλασσινά και ντόπια κρέατα και τις παραδοσιακές συνταγές της περιοχής.

RP Pizza: Άλλο ένα εστιατόριο με ιταλικές γεύσεις  με διάφορες επιλογές τόσο σε πίτσες όσο και σε ζυμαρικά στα Μανάβικα των Τρικάλων.

Μπαρμπανικόλας: Από τα πιο παλιά μαγαζιά των Τρικάλων με τοπ επιλογές κότσι στο φούρνο καιντόπιο γαλοτύρι και πρασοτηγανιά.

Το Χάνι: Ξακουστή ταβέρνα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό των Τρικάλων με ντόπιες γεύσεις και πολύ καλό βαρελίσιο κρασί.

Ο Γκανιάς:  Ταβέρνα στην περιοχή Φρούριο μοιάζει να είναι το ιδανικό μέρος για παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

Το Λαδοφάναρο: Αυθεντικές ντόπιες γεύσεις και γνήσια ελληνική κουζίνα σε ένα προσεγμένο περιβάλλον στα Μανάβικα Τρικάλων.

Τα Τρία Δέντρα: Σημείο αναφοράς των καλοφαγάδων της περιοχής με νόστιμα ντόπια πιάτα και παραδοσιακές σπεσιαλιτέ.

Καλοπέραση: Αυθεντική ελληνική ταβέρνα στην γειτονιά του σιδηροδρομικού σταθμού με κλασικές καλομαγειρεμένες ελληνικές σπεσιαλιτέ.

Ίανθος: Αυθεντική Τρικαλινή κουζίνα με φρέσκα υλικά από ντόπιους παραγωγούς καθώς επίσης και μεγάλη κάρτα από Τρικαλινά και γενικότερα ελληνικά κρασιά.

Η ΚληματαριάΠροσεγμένο μενού με βιολογικά κυρίως κρεατικά και νόστιμους μεζέδες αλλά και μουσική κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ο ΣελεμέκοςΙδανικός προορισμός για καλό μαγειρευτό φαγητό αλλά και κρεατικά τις ώρας και σούπες.

Σε επόμενα άρθρα μας θα μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για κάθε ένα από τα εστιατόρια αυτά με λεπτομέρειες για τις σπεσιαλιτέ και τα νόστιμα πιάτα που σερβίρουν.

Αν είστε μόνιμος κάτοικος Τρικάλων ή απλός επισκέπτης δεν έχετε παρά να κάνετε την κράτησή σας online και δωρεάν και να επωφεληθείτε με τις αποκλειστικές εκπτώσεις που εξασφαλίζει για εσάς μόνο το e-table.gr.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close