Εστιατόρια για καλό φαγητό στα Λαδάδικα (μέρος Β’)

973

Ξεκινήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα με το πρώτο μέρος του αφιερώματός μας στα Λαδάδικα. Τώρα επιτέλους ήρθε η στιγμή για το δεύτερο ακόμα πιο λαχταριστό μέρος που περιλαμβάνει εστιατόρια της περιοχής με καλό φαγητό και μια συνολικά άξια εμπειρία. Ένα τόσο γραφικό σημείο όπως τα Λαδάδικα άλλωστε δεν μπορεί παρά να ζητάει ακριβώς αυτό.

Το Όμικρον είναι ένα εστιατόριο με ελληνική κουζίνα που προσφέρει πιάτα με οικείες γεύσεις σε δημιουργικό «πείραγμα». Από το μενού ξεχωρίζουν η σαλάτα πλευρώτους και μπέικον, η σαλάτα Όμικρον, το ψητό μανούρι με μέλι και καρύδια και το χοιρινό με προσούτο και φασκόμηλο.

Το εστιατόριο Ζύθος είναι μια γνήσια μπυραρία με ελληνική κουζίνα και εκλεκτές μπύρες από όλον τον κόσμο. Το μαγαζί προτείνει να δοκιμάσετε –ανάμεσα στα πολλά- λουκάνικο Κέρκυρας με γραβιέρα, πένες με μοσχαράκι ραγού και μανιτάρια, τηγανητό ρύζι με γαρίδα, παλατιανό μπιφτέκι, κ.α.

Το Takadum είναι ένα μεζεδοπωλείο με νόστιμες προτάσεις σε μεζέδες και λογικές τιμές. Το κρασί, το τσίπουρο και η ρακί θα συνοδεύσουν όμορφα το φαγητό σας στη ζεστή ατμόσφαιρα του μαγαζιού.

Το Kazaviti είναι ένα εστιατόριο σε ένα τριώροφο αναπαλαιωμένο κτίριο με μεσογειακή κουζίνα και ελληνικές σπεσιαλιτέ. Το άνετο περιβάλλον από τη μία, με τους τοίχους από πέτρα από την άλλη θα σας φέρουν στο μυαλό παραδοσιακές ταβέρνες οικογενειακού χαρακτήρα.

Το εστιατόριο Κουζίna διαθέτει ελληνική κουζίνα και συνδυάζει την παράδοση με τη σύγχρονη αισθητική, τόσο σε γεύση όσο και σε διακόσμηση. Εκεί θα βρείτε αυθεντικό μαγειρευτό φαγητό με επιλογές, όπως μανιταροκεφτέδες, σουπιές κρασάτες, μυδοπίλαφο, σουτζουκάκια σμυρνέικα και διάφορα άλλα.

Για να προγραμματίσετε την επόμενη επίσκεψή σας στο μαγαζί της επιλογής σας, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close