Raindrop Cake, επιδόρπιο για foodlovers

554

Όλοι, λίγο πολύ, έχουμε ένα αγαπημένο επιδόρπιο. Ξέρετε αυτό που όταν καθόμαστε μόνοι στο σπίτι λιγουρευόμαστε, ευχόμαστε να ήταν μπροστά μας και ξαφνικά νιώθουμε τη γεύση του στο στόμα μας, παρόλο που είναι χιλιόμετρα μακριά. Ε, λοιπόν, φαίνεται πως είναι στα σκαριά ένα νέο εξαιρετικά ιδιαίτερο επιδόρπιο, το οποίο ξεκίνησε από την Ιαπωνία αλλά σιγά σιγά βρίσκει το δρόμο του στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Το Raindrop Cake, λοιπόν, πήρε το όνομά του από την ακριβώς χαρακτηριστική του εμφάνιση, δηλαδή αυτή που έχει μια σταγόνα νερού σε αρκετά μεγαλύτερη διάσταση. Μορφικά και από άποψη υφής δεν έχει καμία σχέση με ένα κλασικό cake, όπως μπορούμε να το φανταστούμε εμείς αλλά παραπέμπει περισσότερο σε ένα άχρωμο ζελέ. Στην απλή του μορφή έχει σχεδόν μηδενικές θερμίδες ενώ μπορεί να προστεθεί μαύρο σιρόπι ή αλεύρι σόγιας που εκεί σαφώς προστίθεται κάποια θερμιδική αξία παραπάνω.

Όπως και να ‘χει πάντως, είμαστε πολύ περίεργοι για τη νέα αυτή μόδα, την οποία μέχρι (και αν εδώ που τα λέμε) να φτάσει και στη χώρα μας μπορούμε απλά να φανταζόμαστε πως μπορεί να είναι.

 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close