Σούπερ διαγωνισμός με €130 δώρο σε 3 εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη!

662

To e-table.gr διοργανώνει έναν διαγωνισμό για τρία γεύματα συνολικής αξίας 130 ευρώ στα εστιατόρια Μανιτάρι, Ρινόκερος και Alfredo’s που θα κερδίσουν 3 τυχεροί!

Το εστιατόριο Μανιτάρι στην Καλαμαριά προσφέρει ένα γεύμα για 2 αξίας 40 ευρώ, ο Ρινόκερος στην 25ης Μαρτίου ένα γεύμα αξίας 40 ευρώ για 2 άτομα και τέλος το Alfredo’s Grand Dining στο Regency Casino Thessaloniki δίνει δώρο γεύμα για 2 αξίας 50 ευρώ!

Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις TAG τους φίλους σου σε comment στην ανάρτηση του διαγωνισμού στο Facebook και μπήκες στην κλήρωση.

Όροι διαγωνισμού:

  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει ο χρήστης να γράψει σε comment στο Facebook post του διαγωνισμού ένα ή περισσότερα άτομα με τα οποία θέλει να επισκεφθεί ένα από τα 3 εστιατόρια εφόσον κερδίσει το διαγωνισμό, κάνοντας mention τους λογαριασμούς τους στο Facebook.
  • Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του e-table.gr στο Facebook την Παρασκευή 14/10/2016.
  • Στο ποσό των 40 και 50 ευρώ συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και δε μπορεί να περιλαμβάνει άλλες εκπτώσεις από το e-table.gr.
  • Σε περίπτωση που η τελική τιμή του λογαριασμού ξεπερνά σε κάθε εστιατόριο τα 40 ή τα 50 ευρώ, το επιπλέον κόστος καλύπτεται από τον νικητή του διαγωνισμού.
  • Το e-table.gr θα επικοινωνήσει με τους νικητές μέσω Facebook μηνύματος για τις λεπτομέρειες της επίσκεψής του στο εστιατόριο.
  • Η εξαργύρωση των δώρων μπορεί να γίνει έως και τις 31/10/2016.
Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close