Εστιατόρια για καλό φαγητό στα Λαδάδικα (μέρος Α)

2.2K

Η Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης βρίσκονται πάντοτε στις πιο αγαπημένες μας περιοχές και όχι άδικα. Τα γραφικά σοκάκια, η γεμάτη φώτα το βράδυ πόλη και φυσικά η ζεστασιά του κόσμου μας κερδίζουν από την πρώτη στιγμή για να τα επιλέγουμε και να τα ξανα επιλέγουμε κάθε φορά. Επειδή, όμως, μια ωραία βόλτα πρέπει να συνοδευτεί κι από καλό φαγητό, ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα πιο καλά εστιατόρια της περιοχής για να προγραμματίσετε την επόμενή σας έξοδο.

Η Παπαρούνα Wine Restaurant & Cocktail bar είναι ένα εστιατόριο με διεθνή κουζίνα και νόστιμες και χορταστικές επιλογές στον κατάλογο. Χοιρινά φιλετάκια στη σχάρα με μαρινάδα από πέστο πιπεριάς και ριζότο με κυδώνια αρωματισμένο με εστραγκόν αποτελούν ένα δείγμα των όσων θα βρείτε.

Το Τσέρκι είναι ένα μεζεδοπωλείο στον πεζόδρομο Κατούνη με ελληνική κουζίνα. Στον κατάλογο θα συναντήσετε μεγάλη ποικιλία, από μπιφτέκι μοσχαρίσιο μέχρι κεφτεδάκια με πίτσα και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και ριζότο μανιταριών.

Το Ρόδι και μέλι προσφέρει καλή ελληνική κουζίνα με σεβασμό και ποιότητα στις γεύσεις του. Μπαρμπουνοφάσουλα φούρνου, χιουνκιάρ μπεγεντί με μοσχαράκι, και ρολό με γέμιση κάστανο είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δοκιμάσετε.

Το Μπουκιά Μπουκιά είναι μια πολύ καλή επιλογή για ελληνική κουζίνα. Το μαγαζί προσφέρει ποικιλία σε παραδοσιακούς μεζέδες και ελληνικές σπεσιαλιτέ, κρεατικά και θαλασσινά, πάντα με τη συνοδεία καλού κρασιού από τον Τύρναβο, ούζου και τσίπουρου.

Το El Correo προσφέρει αργεντίνικη κουζίνα και σπιτικές συνταγές και σπεσιαλιτέ της μεσογειακής παράδοσης. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε, ανάμεσα στα πολλά που θα βρείτε εκεί, premium cuts αργεντίνικου κρέατος με παραδοσιακό ψήσιμο a la parilla.

Ο Μανδρακούκος είναι ένα μαγαζί με ελληνική κουζίνα από αγνές πρώτες ύλες. Προτείνεται να δοκιμάσετε τη μοναδική τηγανιά βοείου, την κρέπα κολοκυθιού με γραβιέρα Κρήτης και τη σαλάτα Αθηνά με ωμό πατζάρι, ξινόμηλο, ανθότυρο και κρέμα βαλσάμικο.

Το Νεγροπόντε είναι ένα εστιατόριο με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, ιδιαίτερα ορεκτικά και ξεχωριστά πιάτα της ώρας, όπως μπουρεκάκια με σουτζούκι, τραχανότο με κοτόπουλο και μανιτάρια, σφουγγάτο με ψητά λαχανικά και πολλές άλλες τοπικές συνταγές.

Επειδή δεν μπορεί παρά να σας ανοίξαμε την όρεξη, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close