Με άρωμα από 7 Θάλασσες

510

Εξαιρετικής ποιότητας θαλασσινά, ένας χώρος απαράμιλλης αισθητικής και –φυσικά- εξυπηρέτηση άξια των προσδοκιών μας, συγκεντρώνονται και προσφέρονται στο πακέτο ενός και μόνο εστιατορίου. Οι 7 Θάλασσες στη Θεσσαλονίκη προσφέρουν ο,τι ακριβώς ζητάει ένας γνήσιος  καλοφαγάς θαλασσινών κι ακόμα παραπάνω. Είναι από τα μαγαζιά εκείνα που, όταν τα επισκεφθείς μία φορά, κάτι σου λέει ότι δε θα είναι η τελευταία.

Απλά και μόνο μπαίνοντας στο μαγαζί νιώθεις την ποιότητα και την αισθητική, αφού ο περιποιημένος και όμορφα διακοσμημένος χώρος δεν μπορεί παρά να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Εκεί σας περιμένει να ολοκληρωμένο σύνολο από γήινες αποχρώσεις, λεπτομέρειες ξύλου, ζεστό και μοντέρνο φωτισμό αλλά και διάφορα φυτά για την ανάλογη «φρεσκάδα» που μαζί με το φαγητό θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή.

Το εκλεπτυσμένο μενού του εστιατορίου είναι σίγουρο ότι θα σας εξάψει το ενδιαφέρον και θα σας διεγείρει τον ουρανίσκο με τις ιδιαίτερες, υψηλές γαστρονομικές του δημιουργίες, πάντα με προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ανάδειξη της φρεσκάδας των πρώτων υλών. Ψάρια ημέρας, θαλασσινά, όστρακα ή οτιδήποτε εσείς επιλέξετε. Η ενημερωμένη δε κάβα που προσφέρεται είναι αυτό θα ολοκληρώσει αυτό το ατελείωτο ταξίδι στις γεύσεις με ιδιαίτερο σεβασμό στη μαγειρική σοφία της Μεσογείου. Κι αν νομίζατε ότι τελειώνουμε εδώ, σίγουρα δεν υπολογίσατε τα επιδόρπια. Σοκολατένια και μη, είναι αυτά που θα κλείσουν «γλυκά» την έξοδό σας. Όλα τα παραπάνω μπορούν να συνοψιστούν σε μία και μόνο φράση… Αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας.

Κάντε Κράτηση στις 7 Θάλασσες

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close