4 εστιατόρια για πίτσα στην Αθήνα

590

Σίγουρα την πίτσα την έχουμε συνδυάσει με φτηνά delivery που για να λέμε την αλήθεια κάποια την έχουν κακοποιήσει αρκετά! Δοκιμάσαμε πίτσα από διάφορα εστιατόρια του e-table.gr και σας προτείνουμε 5 εστιατόρια για να δοκιμάσεις κι εσύ καλή πίτσα στην Αθήνα.

Πρώτη στάση το Mystic στο Καλλιμάρμαρομια πρόταση για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής μιας και το μενού του είναι γεμάτο από πιάτα με βιολογικά υλικά, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και φυσικά η πίτσα που παρασκευάζεται κυρίως από αλεύρι βιολογικής κάνναβης ή αλεύρι ντίνκελ. Δίπλα από κάθε επιλογή του μενού , βρίσκονται γραμμένα όλα τα διατροφικά στοιχεία κάθε πιάτου καθώς επίσης και αν πρόκειται για ένα πιάτο υψηλού, μέτριου ή χαμηλού γλυκαιμικού  δείκτη. Αυτό που μας άρεσε πολύ ήταν ότι ο κατάλογος έχει και vegan επιλογές που δεν υστερούν καθόλου σε γεύση.

Άλλη μια καλή πρόταση για πίτσα είναι η trattoria La Gratella στο Χαλάνδρι .  Ο κατάλογος του εστιατορίου είναι γεμάτος ιταλικά αρώματα και οι προτάσεις για πίτσα πολύ ξεχωριστές. Η συνταγή για πίτσα είναι αυθεντική ναπολιτάνικη, με λεπτή ζύμη, χειροποίητη και πολύ φρέσκα υλικά. Την επόμενη φορά που θα πάμε θα δοκιμάσουμε σίγουρα τα φρέσκα ζυμαρικά και θα σας πούμε.

Άλλο ένα τοπ σημείο για καλή πίτσα είναι και το Due Pentole στον Αλιμο  όπου κι εκεί απολαύσαμε σε ένα πολύ φινετσάτο περιβάλλον νόστιμη πίτσα! Η δική μας πρόταση είναι η πίτσα με το προσιούτο, την ρόκα και τα flakes παρμεζάνας!

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην επισκεφτούμε τα La Pasteria και να δοκιμάσουμε την αυθεντική λεπτή ζύμη της πίτσας , που παρασκευάζεται καθημερινά από τους έμπειρους σεφ των La Pasteria.

Αν οι προτάσεις μας σας φαίνονται λίγες μπορείτε να μπείτε στο e-table.gr και να ανακαλύψετε την δική σας αγαπημένη σας πίτσα σε μια trattoria στην Αθήνα

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close