Πάμε για Ιταλικό στα Βόρεια Προάστια

1.3K

Όταν ξεκινούν τα κανονίσματα για φαγητό στις παρέες νομίζω ότι η πιο safe επιλογή είναι το ιταλικό εστιατόριο. Οι γεύσεις της ιταλικής κουζίνας είναι πολύ ξεκάθαρες, τα υλικά πολύ κοντά στις ελληνικές γεύσεις και το ιταλικό αρέσει στους περισσότερους! Σήμερα είναι Παρασκευή οπότε αν δεν έχετε κανονίσει κάτι μπορείτε να κανονίσετε με την παρέα σας μια επίσκεψή σας σε ένα από τα ιταλικά εστιατόρια στα βόρεια προάστια.

Ξεκινάμε με ένα νέο ιταλικό εστιατόριο στα Μελίσσια, το Il Covo Το μενού του γεμάτο από παραδοσιακά ιταλικά εδέσματα λαχταριστά ζυμαρικά φτιαγμένα σύμφωνα με ιταλικές συνταγές και φυσικά ιταλική πίτσα φτιαγμένη σε ξυλόφουρνο.

Άλλη μια καλή επιλογή είναι το La Gratella στο Χαλάνδρι με πίτσα ναπολιτάνικη και ιταλικές σπεσιαλιτέ φτιαγμένες με συνταγές από την Τοσκάνη και την Σικελία.

ένα ακόμα στέκι για τους λάτρεις του ιταλικού βρίσκεται στην Κηφισιά και λέγεται i Fratti -Mozzarela Bar ένα all day εστιατόριο όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσεις όχι μόνο ζυμαρικά αλλά καλοφτιαγμένα risotti.

Στν ίδια πάντα γειτονιά, αυτοί που αγαπούν την ιταλική κουζίνα είναι το εστιατόριο La Casa di Rena. Τα φαγητά όλα είναι φτιαγμένα με υλικά της ιταλικής γης και εκπροσωπούν γευστικά ένα μεγάλο μέρος της γειτονικής μας χώρας, με φαγητά από το Μπάρι, την Τοσκάνη, το Σαν Ρέμο κ.ά.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close