Ψάρι στην Βουλιαγμένη για όλη την οικογένεια

483

Τώρα που καλοκαίριασε, ήρθε ο καιρός που επισκεπτόμαστε περισσότερο τα νότια προάστια για να κάνουμε όμορφες βόλτες στην θάλασσα παρέα με όλη την οικογένεια! Κάτι άλλο που ταιριάζει στην καλοκαιρινή εποχή είναι το ψάρι! Έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να σας προτείνουμε τρία εστιατόρια για ψάρι στην Βουλιαγμένη πάνω στην θάλασσα! Τα εστιατόρια που ακολουθούν είναι εμβληματικές ψαροταβέρνες στα Νότια Προάστια με χρόνια εμπειρίας στο καλό ψάρι! Τα προτείνουμε έτσι ώστε να τα μάθουν οι πιο νέοι στην ψαροφαγία και να τα θυμηθούν οι παλαιότεροι!

Ένας προορισμός που θα απολαύσεις σίγουρα φρέσκο ψάρι είναι η ψαροταβέρνα του Γαρμπή στο Καβούρι.  Κλασικό σποτ εδώ και χρόνια, του Γαρμπή έχει παραδοσιακά καλό φαγητό. Σπεσιαλιτέ του το γαριδάκι από την Σύμη, μπακαλιάρος με σκορδαλιά παντζάρι, το λαβράκι σεβίτσε και ο μουσακάς γαρίδας! Είτε επιθυμείτε να πιείτε ένα ούζο με μεζέδες, είτε να γευματίσετε με την οικογένεια είναι το ιδανικό μέρος!

Μια ακόμα κλασική επιλογή της περιοχής είναι ο Λάμπρος στη Βουλιαγμένη που χαρακτηρίζεται απότου θαμώνες του ως ένας παράδεισος ψαροφαγίας! Εκεί, το φρέσκο ψάρι στα κάρβουνα είναι must try! Βλέποντας το μενού του Λάμπρου σίγουρα θα δυσκολευτείς να διαλέξεις ανάμεσα στα νόστιμα πιάτα με την καραβιδόψιχα, την σπιτική μαγιονέζα και την γαριδομακαρονάδα να είναι πάντα πρώτα στις επιλογές.

Τέλος, μια ακόμα πρότασή μας για καλό ψάρι στα νότια προάστια είναι το εστιατόριο Ακτή. Φρέσκο ψάρι και θέα θάλασσα είναι το ατού και αυτού του εστιατορίου.Ψάρι ψητό,  καλαμάρι και γαρίδες σχάρας που συνοδεύονται από πατάτες τηγανητές κομμένες στο χέρι και νόστιμα ορεκτικά που τρώγονται σχεδόν πάνω στο κύμα!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close