Ταβέρνες με κήπο για καλοκαιρινά βράδια

201

Η ζέστη έκανε για τα καλά την εμφάνισή της και τι καλύτερο από το να πάρεις τους φίλους σου και να απολαύσεις ένα βράδυ σε μια ταβέρνα με κήπο για νόστιμα μεζεδάκια και κρασί. Σου προτείνουμε πέντε ταβέρνες στην Αθήνα που έχουν κήπο ή αυλή για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με φίλους.

Αν σου αρέσει να βολτάρεις στο κέντρο σου προτείνουμε την Ροζαλία στα Εξάρχεια, στην Βαλτετσίου, γνωστή εδώ και χρόνια  για φαγητό της και την αυθεντική ελληνική κουζίνα που θα απολαύσεις στα τραπεζάκια στην αυλή!  Λίγο πιο πάνω θα βρεις την Λεύκα στην Νεάπολη, ένα παραδοσιακό ταβερνάκι μια πανέμορφη αυλή με κληματαριά ιδανικά για τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού.

Βορειότερα θα βρεις εξίσου καλές επιλογές  όπως γα παράδειγμα, την ταβέρνα Καλοζύμη στο Χαλάνδρι  με τα παραδοσιακά ψητά κρεατικά και όλα τα κλασικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας που όλοι αγαπούν! Αν σε βγάλει ο δρόμος σου στην Πεύκη, να επιλέξεις την ταβέρνα Μπαχάρι όπου καθημερινά από το μεσημέρι ως το βράδυ προσφέρει αυτό που μας αρέσει να λέμε “σπιτικό” φαγητό. Παραδοσιακά μαγειρευτά και λαδερά, ορεκτικά αλλά και πολύ νόστιμα γλυκά που φτιάχνονται κάθε μέρα. Τέλος , κλείνουμε αυτό το άρθρο με το Καλωσόρισμα του Αντώνη στην Κηφισιά, με χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστιάσης. Καλομαγειρεμένα φαγητά φτιαγμένα από ελληνικά προϊόντα που τα απολαμβάνεις σε μια όμορφη αυλή!

 

 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close