Για φαγητό στην Αγία Παρασκευή

1.2K

Με το που φτάνει το τέλος του Νοέμβρη, αρχίζουν οι μαζεμένες ονομαστικές γιορτές με κορύφωση τα Χριστούγεννα, φυσικά. Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να βγούμε λίγο παραπάνω με φίλους για να ανταλλάξουμε ευχές και να περάσουμε όμορφες στιγμές! Γι ‘αυτό εμείς θα σας κάνουμε λίγο πιο εύκολη την διαδικασία επιλογής παρουσιάζοντάς σας μερικά καλά εστιατόρια με στην Αγία Παρασκευή!

Παπαγεωργίου Οίνος & Πολίτικες Γεύσεις 

Ο Παπαγεωργίου Οίνος & Πολίτικες Γεύσεις είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για πολίτικη κουζίνα. Φαγητά γεμάτα αρώματα και γεύσεις από την Πόλη και την Μικρά Ασία σε πολύ καλές τιμές, ιδανικό εστιατόριο για τους λάτρεις της κουζίνας αυτής αλλά και γι αυτούς που θέλουν να μυηθούν στα πολίτικα εδέσματα!

Μπούφος Μεζέ αλά Μουζίκ

Στο Μπούφος μεζέ αλά μουζίκ ειναι ένα γνωστό μουσικό μεζεδοπωλείο με ελληνική δημιουργική κουζίνα. Ο χώρος είναι μοντέρνος και φωτεινός ενω το μενού περιλαμβάνει ελληνικές συνταγές, δημιουργικά δοσμένες, που θα συνοδεύσετε με καλό κρασί και τα καλύτερα παραδοσιακά ποτά από όλη την Ελλάδα.

Παρθεναγωγείο

Στο ίδιο ύφος το Παρθεναγωγείο με παρεϊστικο στύλ, σερβίρει ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και μεζέδες για όλα τα γούστα. Ιδανικό μέρος για να διασκεδάσετε υπο τους ήχους ζωντανής μουσικής από Πέμπτη έως Κυριακή σε λογικές πάντα τιμές.

Νήσων Γη

Στο εστιατόριο Νήσων Γη μπορεί κανείς να δοκιμάσει ελληνική δημιουργική κουζίνα με πιάτα από την νησιωτική Ελλάδα και όχι μόνο. Στο Νήσων Γη μπορείτε να δοκιμάσετε εξαιρετικό σοφρίτο από την Κέρκυρα και πολλά άλλα νόστιμα πιάτα ενώ εκτός από κρεατικά μπορείτε να γευτείτε και φρέσκο ψάρι ημέρας!

Κήπος

Άλλο ένα εστιατόριο με ελληνική-δημιουργική κουζίνα είναι και ο Κήπος. Με πολύ ενδιαφέρον μενού και γευστικές προτάσεις ορεκτικών και κυρίως πιάτων που ξεχωρίζουν, με βιολογικά προϊόντα από το νησί της Άνδρου, κρέατα από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες και χειροποίητα ζυμαρικά αξίζει σίγουρα την προσοχή μας.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close