Ο “Γολγοθάς” προς το εστιατόριο

482

Σάββατο απόγευμα και κανονίζεται η βραδινή έξοδος για φαγητό με το παρεάκι παρόλο που η κατάσταση μέχρι στιγμής χαΐρι δε λέει να δει. Τηλέφωνα, ιστορίες κακό σε βιαστικούς, λόγω ημέρας, υπαλλήλους στην άλλη άκρη της γραμμής που ο ένας μετά τον άλλον κλείνουν έως και εκνευρισμένοι το τηλέφωνο, μη αφήνοντας μας την παραμικρή υπόνοια συνεννόησης ή οτιδήποτε συναφές. Κάπως έτσι, το όνειρο του να βάλουμε επιτέλους κάτι στο παραπονεμένο μας στομάχι αρχίζει μάλλον να κάνει φτερά.

Ξαφνικά και ευτυχώς για τη συνέχεια της βραδιάς (ένας εκνευρισμένος, γκρινιάρης φίλος κατά τη διάρκεια του βραδιού μπορεί πολύ εύκολα να σπάσει τα νεύρα όλης της παρέας) υπέπεσε στη «γαστρονομική» μας ματιά το ask4food και μια ιδέα παραπάνω για τις επιλογές που έχουμε –ψέματα δε θα πούμε- μας την έδωσε. Περιδιαβήκαμε αρκετή ώρα για να ενημερωθούμε από τις διάφορες, αναλυτικές και μη, κριτικές των χρηστών και με τα πολλά καταλήξαμε σε ένα ινδικό των Νοτίων προαστίων, γνωστό για τις ωραίες του γεύσεις.

Εκεί που ήμασταν με το κινητό στο χέρι ψάχνοντας για καλή μας τύχη, βρήκαμε το e-table.gr και αφού το ξεψαχνίσαμε συνολικά, συνειδητοποιήσαμε το πόσο εύκολα μπορούσαμε να κλείσουμε χωρίς την παραμικρή επικοινωνία με τον οποιοδήποτε, απλά πατώντας ένα κουμπί, ξέραμε ότι ήταν για εμάς (#lazieswayout). Όταν είδαμε κιόλας τις προσφορές που προσέφερε, τα λόγια ήταν ξαφνικά περιττά, μεταφορικά και κυριολεκτικά…. Το τραπέζι ήταν δικό μας!

Πήγαμε, φάγαμε, πήραμε και τους πόντους μας και γυρίσαμε ικανοποιημένοι σπίτι, έτοιμοι για την επόμενη φορά.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close