O ταλαντούχος Έλληνας σεφ του, Βασίλης Μήλιος, La Suite Lounge του ξενοδοχείου St George Lycabettus έχει ετοιμάσει ένα πεντανόστιμο μενού, ειδικά για την σημερινή βραδιά όπου γιορτάζεται η ημέρα των Ευχαριστιών. Η τιμή του μενού, συμπεριλαμβανομένου και του κρασιού, ανέρχεται στα 32€/άτομο.
Το μενού θα περιλαμβάνει:
Σούπα Κολοκύθας με ξυνόκρεμα
Πράσινη Σαλάτα με καλαμπόκι και σος μπαλσάμικο
Γεμιστή Γαλοπούλα με πατάτες, gravy και cranberry sauce
και για επιδόρπιο μηλόπιτα με παγωτό!