Επιδόρπια που Ξεχωρίσαμε το 2016

709

Στα καλά εστιατόρια της πόλης το επιδόρπιο είναι εξίσου σημαντικό με το φαγητό, έτσι έχουμε φτάσει στο σημείο να τρώμε εξαιρετικά γλυκά στα εστιατόρια και με δυσκολία να μπορούμε να βρούμε ισάξιά τους σε ζαχαροπλαστεία! Μέσα από μια νέα σειρά άρθρων θα σας παρουσιάσουμε πέντε επιδόρπια που ξεχωρίσαμε το 2016 στα εστιατόρια που επισκεφτήκαμε μέσα στην χρονιά που πέρασε!

Ο Αποδομημένος Μπακλαβάς στο Varoulko Seaside

Παραγγέλνοντας τον μπακλαβά θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι δεν θα έχει καμία σχέση με παραδοσιακή μορφή του αγαπημένου γλυκού όπως την γνωρίζατε μέχρι τώρα!

Ο chef patissier του εστιατορίου Θοδωρής Μωυσίδης αποδομεί το γλυκό και στο τραπέζι καταφθάνει ένα πλατύ ποτήρι με δύο στρώσεις από φιστίκι σε μορφή αφρού και σε μορφή κέικ, κρέμα πορτοκαλιού και στολίζεται με καραμελωμένα, τραγανά, παραδοσιακά φύλλα μπακλαβά. Το ποτήρι αυτό στέκεται πάνω σε ένα μπολάκι γεμάτο με μυρωδικά του παραδοσιακού αυτού γλυκού, όπου με την βοήθεια του αζώτου γίνεται φαντασμαγορικό, πλημμυρίζοντας τον χώρο με αρώματα! Πραγματικά μοναδικές γεύσεις, υφές και αρώματα που μόνο αν το δοκιμάσεις θα μπορέσεις να καταλάβεις!

Κάνε Κράτηση στο Βαρούλκο Seaside

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close