3+1 Διαλεχτές Ταβέρνες στην Θεσσαλονίκη

1.9K

Ας είμαστε ειλικρινείς… Όταν αναφέρεται η λέξη «ταβέρνα» αυτό που σκεφτόμαστε είναι ξεροψημένα κρέατα και ζουμερά θαλασσινά μαζί με ένα ποτήρι καλό ελληνικό ποτό. Γι’ αυτό κι εμείς βρήκαμε τέσσερις ταβέρνες στη Θεσσαλονίκη που μπορούν να σας προσφέρουν ακριβώς αυτό και σας παρουσιάζουμε.

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης το Περί λαδόκολλας ο λόγος είναι ένα εστιατόριο με μικρό αλλά πολύ ζεστό χώρο και παραδοσιακή διακόσμηση. Τα νόστιμα σουβλάκια, τα γευστικά αρνίσια παϊδάκια, το χωριάτικο λουκάνικο και πολλά ακόμη πιάτα θα ανταμείψουν την επίσκεψή σας.

Η Ταβέρνα στην πλατεία Σκρα βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία της Θεσσαλονίκης και σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από κρεατικά, όπως κεμπάπ, μπριζόλα σούβλας, μπουγιουρντί, πατάτα γεμιστή, τζιγεροσαρμά και κασεροκροκέτες.

Το εστιατόριο Λιχούδης βρίσκεται στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης σας περιμένει σε έναν χώρο ζεστό και παραδοσιακό για να δοκιμάσετε παραδοσιακά μαγειρευτά, ψητά αλλά και τοπικές σπεσιαλιτέ χωρίς φυσικά να λείπει το κρασί και τα ελληνικά αποστάγματα.

Το Ψωμί κι Ελιά στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης είναι ένα μαγαζί με μοντέρνα αισθητική και φιλική ατμόσφαιρα. Εκεί θα συναντήσετε παραδοσιακά μαγειρευτά, νόστιμα ορεκτικά και τοπικές σπεσιαλιτέ ενώ θα συνοδεύσετε το φαγητό σας με καλό κρασί και ελληνικά αποστάγματα.

Εσείς ακόμα να πάτε; Μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στην ταβέρνα της επιλογής σας, απολαμβάνοντας προσφορές ειδικά για εσάς

.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close