Για μια ακόμα φορά ο σεφ του εστιατορίου Άι Νικόλας, Φώτης Κουτάντος σχεδίασε ένα εξαιρετικό μενού αποκλειστικά για το Σάββατο 06/02.
Το μενού περιλαμβάνει:
– Βελουτέ λαχανικών με κρέμα γιαουρτιού και κανέλα
– Σαλάτα ρόκας μεflakes παρμεζάνας,λιαστή ντομάτα και μπαλσάμικο με μέλι
-Φιλέτο λαυράκι με μαυρο ρύζι και σάλτσα μανιταριών
-Καρυδόπιτα
και μπορείτε να συνοδεύσετε το φαγητό σας με ένα μπουκάλι κρασί από το Κτήμα Χατζημιχάλη ανά 2 άτομα