Robbie Williams: Ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό;

866

Εκρηκτικότητα, δυναμισμός, αστείρευτη ενέργεια και ταλέντο είναι μερικές από τις λέξεις που σκέφτεται κάποιος, όταν ακούει το όνομα «Robbie Williams». Το 2015 έγινε πολύς λόγος γύρω από το όνομα του, αφού πριν ανέβει να τραγουδήσει στη σκηνή, ο Robbie Williams απαίτησε να του φέρουν το αγαπημένο του φαγητό.

Ο διάσημος ανά τον κόσμο τραγουδιστής, έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους από τα πρώτα του σχεδόν βήματα και πλέον έχει καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της ψυχαγωγίας. Η άκρως επιτυχημένης του συναυλία του Βρετανού σταρ στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα events.

Το αγαπημένο φαγητό του διάσημου performer Robbie Williams, δεν είναι άλλο από το sushi. Ως γνήσιος σταρ, λοιπόν, ο Robbie είχε τις απαιτήσεις του όσον αφορά το χώρο αναπαύσης του, αλλά και τη διατροφή του… Ζήτησε λοιπόν από τους διοργανωτές πολλά μπουκάλια νερό, γάλα, σολομό, λαχανικά, καστανό ρύζι, δημητριακά από κινόα ή ντίνκελ, τσίχλες και… σούσι.

Σύμφωνα μάλιστα με το happysushi, ο διάσημος τραγουδιστής Robbie Williams με τη βοήθεια της δίαιτας σούσι απαλλάσσεται από τα περιττά κιλά. Μάλιστα, του αρέσει τόσο που αποτελεί μέρος των αιτημάτων του στα μέρη όπου πηγαίνει για συναυλία, όπως έκανε και στην Ελλάδα. Δεν πέφτουμε όμως από τα σύννεφα, αφού είναι αλήθεια όποιος έχει δοκιμάσει sushi μία φορά, δύσκολα θα απογοτευτεί! Το παραδοσιακό ιαπωνικό φαγητό, έχει καταφέρει ανά τα χρόνια με την ελαφριά αλλά μεστή του γεύση να προσελκύσει ευρύ κοινό όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Σου ανοίξαμε την όρεξη για λίγο sushi;

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close